پایگاه خبری تحلیلی رامسرنوین
  • گزیده اخبار :
  • جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ , Friday 26 April 2024
    Ramsarnovin.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 16186
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۱۴ آبان, ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۸
  • شما اینجا هستید :آخرین اخبار
  •   

    تولید بیش از ۱۵ هزار تن گوشت سفید در جویبار

    مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار گفت: از آغاز سال‌جاری تاکنون، بیش از ۱۵ هزار تن گوشت سفید مرغ در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

    به گزارش  رامسرنوین به نقل از بلاغ به نقل از مازند اصناف، سلیمان حاتم نژاد طی گفت‌وگویی اظهار کرد: از آغاز سال‌جاری تاکنون، بیش از ۱۵ هزار تن گوشت سفید مرغ در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

    وی افزود: به‌منظور تأمین امنیت غذایی از ابتدای سال‌جاری تاکنون، دو میلیون و ۲۳ هزار قطعه جوجه‌ریزی درسالن‌های مرغداری شهرستان جویبار انجام شد.

    مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار اظهار کرد: این میزان جوجه‌ریزی در ۱۰۵ واحد مرغداری گوشتی این شهرستان صورت گرفت.

    حاتم نژاد در خاتمه اذعان کرد: شهرستان جویبار دارای ۱۶۷ واحد مرغداری گوشتی است و ۵/۸ درصد تولید گوشت سفید استان را به خود اختصاص داده است.