به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ به نقل از مازند اصناف، سلیمان حاتم نژاد طی گفتوگویی اظهار کرد: از آغاز سالجاری تاکنون، بیش از ۱۵ هزار تن گوشت سفید مرغ در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
وی افزود: بهمنظور تأمین امنیت غذایی از ابتدای سالجاری تاکنون، دو میلیون و ۲۳ هزار قطعه جوجهریزی درسالنهای مرغداری شهرستان جویبار انجام شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار اظهار کرد: این میزان جوجهریزی در ۱۰۵ واحد مرغداری گوشتی این شهرستان صورت گرفت.
حاتم نژاد در خاتمه اذعان کرد: شهرستان جویبار دارای ۱۶۷ واحد مرغداری گوشتی است و ۵/۸ درصد تولید گوشت سفید استان را به خود اختصاص داده است.