به گزارش نیمه پر، ائتلاف اصولگرایان کشور در استان مازندران نامزد نهایی اصولگرایان حوزه انتخابیه تنکابن، رامسر و عباس آباد را غلامرضا مشایخی معرفی کرد.
زندگی نامه وی نیز که از سوی حامیان این نامزد انتخابات مجلس منتشر شده است به شرح زیر می باشد:
غلامرضا مشایخی فرزند ابوالحسن در سال ۱۳۳۹ در روستای آغوزکله از توابع بخش خرم آباد در خانوادهای مسلمان و کشاورز دیده به جهان گشود.
تحصیلات ابتدائی را در دبستان خصالی آغوزکله و دورهی راهنمائی تحصیلی را در مدرسهی راهنمائی تحصیلی شهید چمران واقع در میدان تختی تنکابن به پایان رساند و وارد دبیرستان حافظ تنکابن شده و در رشته اقتصاد اجتماعی موفق به اخذ دیپلم گردید.
چون پایان دورهی دبیرستان مقارن با انقلاب اسلامی و پیروزی آن گردید، وارد جریانات انقلاب شد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد. با تاسیس دانشگاه امام صادق (ع) در آزمون مربوطه پذیرفته شد. چون در این زمان آتش جنگ تحمیلی عراق علیه ایران زبانه می کشید و هر ایرانی مسلمان و وطن پرست خود را در این امر مسئول می دانست و احساس وظیفه میکرد که به جنگ بپردازد، غلامرضا مشایخی که از این امر مستثنی نبود درس و دانشگاه را رها کرد و به جنگ اولویت داد. بعد از پایان جنگ در دانشگاه تهران و در رشته مدیریت دولتی پذیرفته شد و موفق به اخذ مدرک لیسانس گردید.
سوابق همراهی با انقلاب :
در سال سوم دبیرستان با اوج گیری انقلاب اسلامی وارد جریان انقلاب شد و به فعالیت پرداخت و با تهیه و توزیع نوارهای سخنرانی و اعلامیه های امام خمینی در سطح گسترده در شهرستان، طرح مسائل انقلاب در کلاس درس، به تعطیلی کشاندن مدرسه، به حرکت در آوردن دانش آموزان در جهت ایجاد تظاهرات و راهپیمائی به عنوان فردی شاخص در مبارزه علیه رژیم ستم پیشهی پهلوی شناخته شد. بعد از پیروزی انقلاب نیز در تشکیل انجمن اسلامی روستا و با پیوستن به سپاه پاسداران در جهت مبارزه با اعتیاد و قاچاق کالا و مواد مخدر و فحشا و فساد و مبارزه با ضد انقلاب در خدمت سپاه پاسداران بود. نقش انقلابی اجتماعی ایشان از این پس در چارچوب مسئولیتهای محوله از سوی سپاه پاسداران می باشد.
خانواده:
در سن بیست سالگی و در سال ۱۳۵۹ اقدام به ازدواج با دختری از خانواده نسیمی نمودند. حاصل این ازدواج دو پسر به نامهای محمد و حمزه و یک دختر به نام زهرا بود. محمد در رشته مدیریت بازرگانی در دانشگاه شهید چمران اهواز موفق به اخذ کارشناسی شده، هم اکنون متاهل و مشغول به کار در یک شرکت بخش خصوصی هستند. حمزه در رشته مکانیک طراحی ساخت و تولید کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه بابل اخذ کرده، ایشان نیز متاهل و مشغول به کار در یکی از کارخانجات شهر صنعتی آمل هستند. دختر ایشان، زهرا پس از اخذ فوق دیپلم گرافیک ازدواج کردهاند. علیرغم امکانات و ارتباطات پدر، اشتغال فرزندان در بخش خصوصی، و توسط خود فرزندان ایجاد شد. متاسفانه همسر اول ایشان خانم نسیمی پس از یک دوره طولانی بیماری، دار فانی را وداع گفته، پس از مدتی، ایشان با خانم رادگودرزی ازدواج کرده، حاصل این ازدواج فرزندی بنام امیر حسین است که در مقطع راهنمایی مشغول به تحصیل میباشد.
علایق :
غلامرضا مشایخی از دوران تحصیل در دبیرستان علاقهی زیادی به ورزش والیبال، فوتبال و پینگپنگ داشت. علاوه بر اینها به کوهنوردی و طبیعتگردی نیز بسیار علاقمند هستند. به قلههای شاه سفید کوه، شیر کوه و تعدادی از کوههای منطقه دو هزار و سه هزار نیز رفته است. ایشان به عنوان مکمل برنامهی اقتصادی در زندگی شخصی و علاقهای وافری که به گل و گیاه داشت به پرورش گیاهان زینتی مبادرت میورزید و گلهای زیادی چون بنجامین، لاوسون، سیکاس، لکسترون و موز گلخانه ای و همچنین انواع نهال مرکبات و کیوی را پرورش داده است.
مسئولیت ها و سمت ها :
مسئولیت های غلامرضا مشایخی در دو بخش قابل بررسی و مطالعه است که شامل حضور ایشان در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فرمانداری شهرستان تنکابن میباشد.
– در طول فعالیت در سپاه بجز یک سال اول بدو ورود، بعنوان مسئول واحدهای مختلف سپاه اعم از واحد آموزش عقیدتی، واحد بسیج مستضعفین( که در آن موقع در حد یک واحد بود ولی امروزه یکی از نیروهای سپاه میباشد)، واحد پرسنلی، قائم مقام سپاه و در نهایت فرمانده سپاه تنکابن مشغول به فعالیت بودند.
– از سال ۱۳۸۶ ماموریت ایشان در وزارت کشور شروع شد. ابتدا یک سال و نیم به عنوان معاون فرمانداری تنکابن و سپس ۳ سال به عنوان سرپرست فرمانداری، فرماندار تنکابن و در نهایت فرماندار ویژه و معاون استاندار مازندران انجام وظیفه نمودند.
عملکرد :
فعالیت ها و عملکرد غلامرضا مشایخی نیز به پیروی از سمت های او در دو بخش انجام شد که بخش اول شامل عملکرد ایشان در سپاه پاسداران و بخش دوم مربوط به زمان تصدی فرمانداری تنکابن میباشد.
بخش اول:
– آماده سازی ۳۲ هکتار زمین متعلق به سپاه استان واقع در اسبچین که ۵ هکتار آن برای پرورش ماهی و بقیه جهت کشت ۱۰ هزار اصله نهال کیوی اختصاص یافت. متاسفانه با پایان ماموریت بعلت عدم پیگیری مسئولین بعدی، طرحی که میتوانست سالانه تا نیم میلیارد ریال عایدات داشته باشد، مسکوت ماند.
– خرید ۴ دستگاه ماشین سنگین شامل اتوبوس و کمپرسی برای سپاه تنکابن که در این مورد چون با کمبود بودجه مواجه شد از چک شخصی استفاده نموده و این خطر و ریسک را پذیرفت تا کمکی به منطقهی خود کرده باشد. متاسفانه این مورد هم بعلت عدم پرداخت بموقع بدهی به فروشنده، با حکم دادگاه کار به توقیف خودروها انجامید، ولی از آنجاییکه نیت خیر بود، بعد از ۷ سال مانده بدهی با فروش تنها یک دستگاه ماشین تسویه گردید.
بخش دوم :
– بازگشایی کمرندی تنکابن به عنوان پروژه ای پیر و فرسوده که در ۲۷ سال عمر پروژه فقط بیست درصد پیشرفت داشت با حمایت و پیگیری غلامرضا مشایخی در مدت ۳ سال به بهره برداری رسید.
– پروژهی آب آشامیدنی شهرستان تنکابن و عباس آباد که با تلاش ایشان مطالعات لازم انجام شد و امروز به عنوان پروژهی ملی مطرح و از جایگاه اعتبار ملی برخوردار است.
-گازرسانی سطح شهرستان و حومه در مدت تصدی ایشان با پیگیریهای مداوم به دو برابر میزان قبلی انجام یافت.
– بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی تخصصی که علیرغم مخالفتها و کارشکنیها و تهمت زدن ها با کوشش و پیگیری سخت و مداوم و مبارزه با همه ی مخالفان طرح، به این شهرستان تعلق یافته و به حمد خدا کار تجهیز کارگاه آن نیز انجام پذیرفته و کار ساخت پروژه آغاز گردیده است و انشاءالله تا سه سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.
– اجرای کارخانه کمپوست نیز حاصل پیگیری ها و کوشش و تلاش بی دریغ ایشان می باشد.
– پروژهی اصلاح مسیر فاضلاب تنکابن که یکی از معضلات بزرگ و حیاتی تنکابن بود که قریب به ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار به خود اختصاص میدهد.
– بازگشایی مسیر الموت به تنکابن که به یک آرزوی دیرینهی دوطرف، الموت از یک سو و مردم تنکابن از سوی دیگر تبدیل شده بود، حاصل پیگیری های مداوم غلامرضا مشایخی بود آنهم در شرایط سخت طبیعت کوهستان سه هزار و برخورد با منطقه ی رانشی و سقوط سنگ از کوه که موجب تحول در ابعاد گوناگون شهرستان میشود.
– فعالیت در جهت ایجاد اشتغال در سطح منطقه و حفظ اشتغال موجود از طریق تشکیل کمیته اشتغال در فرمانداری و کمیته های فرعی در ادارات و سازمانها از جمله کمیته گردشگری و سایت اینترنتی شهر الکترونیک تنکابن.
– تبدیل فرمانداری تنکابن به فرمانداری ویژه و معاونت استانداری برای کاهش مراجعات مردم به مرکز استان و ایجاد زمینه تشکیل استان جدید در آینده.
– برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۳۸۸ در سطح شهرستان و دهها کار ریز و درشت دیگر از جمله زیرگذر پل چشمه کیله و پل ازاره نشتارود از جمله تدابیر ایشان و حاصل پیگیری های مستمر و قاطعانه ایشان بود که به ثمر نشست.
از آنجا که ایشان احساس کردند در سمت فرمانداری، محدودیتهایی در همه جوانب وجود داشت، تصمیم گرفتند تا پا به عرصه جدیدی از خدمت – نمایندگی مردم فهیم منطقه – بگذارند. در این راستا پشتیبانی و راهنمایی مردم فرهیخته و با فرهنگ سه شهرستان، بالاخص جوانان و تحصیل کردگان، میتواند کمک شایانی باشد.
با سلام و احترام
فقط و فقط علی شمس
این مرد خستگی ناپذیر می تواند برای منطقه پیام آور پیشرفت و آبادانی باشد.
علی شمس