پایگاه خبری تحلیلی رامسرنوین
  • گزیده اخبار :
  • شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳ , Saturday 5 October 2024
    Ramsarnovin.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 16989
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۲۶ آبان, ۱۳۹۶ - ۰۵:۵۸
  • شما اینجا هستید :آخرین اخبار
  •   

    ورود مدعی العموم به پرونده بیمارستان های تخریبی زلزله؟

    نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: متاسفانه برخی از بیمارستان های کشور قدمتی ۵۰ ساله داشته و احتمال تخریب آنها در زمان وقوع زلزله و بحران وجود دارد.

     به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ،ایرنا،محمد حسین قربانی در مورد اظهارت وزیر بهداشت مبنی بر اینکه از پیمانکاران بیمارستان های تخریب شده کرمانشاه شکایت می کنیم، اظهارداشت: باید تفکر و فضای مطالبه گری نسبت به سازندگان و پیمانکاران مراکز درمانی و بیمارستان ها ایجاد شود زیرا در صورت تخلفی از سوی این افراد سلامت و جان مردم در معرض تهدید قرار می گیرد.
    به گزارش نامه نیوز وی با بیان اینکه سلامت و جان مردم نباید قربانی منفعت طلبی پیمانکاران سودجو شود، تصریح کرد: باید نظارت جدی و دقت بیشتری بر روند ساخت مراکز درمانی و بیمارستان ها در کشور انجام شود.
    قربانی با یادآوری تخریب بیمارستان نوساز امام خمینی در اسلام غرب آباد، تصریح کرد: مدعی العموم باید ورودی جدی به این موضوع داشته باشد.
    وی تصریح کرد: چگونه است که این زلزله با همین ریشتر در کشور عراق رخ داد به زیرساخت های آن خللی وارد نشد اما در ایران باید نزدیک به ۵۰۰ نفر فوتی و تعداد زیادی مجروح داشته باشیم و از سویی مراکز درمانی نیز باید تخریب شوند.
    قربانی با یادآوری اینکه سازمان نظام مهندسی باید در رابطه با تخریب بیمارستان ها و مسکن مهر کرمانشاه پاسخگو باشند، تصریح کرد: نظارت بر امور ساخت و ساز و ابنیه ها وظیفه سازمان نظام مهندسی است و باید در این رابطه پاسخگو باشد.
    وی با تاکید بر اینکه بیمارستان ها رکن اصلی مدیریت بحران کشور هستند، گفت: متاسفانه برخی از بیمارستان ها قدمتی ۵۰ ساله داشته، از مدار خدمات رسانی خارج شده و احتمال تخریب آنها در زمان بحران وجود دارد این در حالی است که در حوادث غیرمترقبه این مراکز نخستین محل مراجعه مردم است.
    قربانی با یادآوری اینکه دولت منابع لازم را برای نوسازی و بهسازی بیمارستان ها در اختیار ندارد، افزود: دولت به سبب کمبود منابع قادر به بازسازی و نوسازی بیمارستان ها نیست.
    نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، یادآور شد: هر چند ابلاغیه هایی برای ورود بخش خصوصی در حوزه درمان تدوین شده است اما به دلیل اینکه بیمه ها نمی توانند سرانه و حق درمان بیمه شده ها را بپردازند بنابراین بخش خصوصی تمایل چندانی برای ورود به حوزه سلامت ندارند.