مدت زمــان طـــــــبخ : ۶۰ دقیقه
مناسب برای تعداد : ۸ نفر
کالری برای یک نفر : ۳۳ کالری
چربی برای یک نفر : ۱.۱۰ گرم
پروتئین برای یک نفر : ۰.۵۰ گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : ۵.۳۰ گرم
مواد لازم جهت تهیه کیک سیب
۱. کره به صورت تکه های ریز خرد شده: ۱۰۰ گرم
۲. آرد بکینگ پودردار: ۲۲۵ گرم
۳. بکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
۴. شکر دانه ریز: ۷۵ گرم
۵. سیب خشک , خرد شده: ۵۰ گرم
۶. کشمش: ۷۵ گرم
۷. آب سیب شیرین:۱۵۰ گرم
۸. تخم مرغ زده شده : ۱ عدد
۹. تمشک : ۱۷۵ گرم
طرز تهیه کیک سیب
۱. کف یک قالب کیک گرد به قطر ۲۰ سانتیمتر را چرب نموده و کاغذ روغنی بیاندازید.
۲. در یک کاسه آرد و بکینگ پودر را الک نموده و هم بزنید و کره را با نوک انگشت با آرد ورز دهید تا به شکل خردههای نان دربیایند.
۳. شکر، سیب خشک خرد شده و کشمش را به کاسه اضافه نموده و هم بزنید.
۴. آب سیب و تخم مرغ را بیافزایید و خوب هم بزنید تا کاملا با مواد ترکیب شوند. تمشک را خیلی آرام طوری که خرد نشوند به مخلوط اضافه نموده و هم بزنید.
۵. مخلوط را درون قالب کیک آماده شده، بریزید.
۶. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید تا پف نماید، بالا بیاید و طلایی رنگ شود.
۷. بگذارید کیک درون قالب بماند تا خنک شود. سپس آن را روی سینی مشبک فلزی برگردانید. پیش از سرو، اجازه دهید کیک کاملا سرد شود.