پایگاه خبری تحلیلی رامسرنوین
  • گزیده اخبار :
  • یکشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳ , Sunday 8 December 2024
    Ramsarnovin.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 15805
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۸ آبان, ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۶
  • شما اینجا هستید :آخرین اخبار
  •   

    خوراک مرغ و سبزیجات؛ غذایی مخصوص تازه کار‌ها

    مواد را با هم مخلوط کنید. درب ظرف را بگذارید و حدود ۲ دقیقه یا بیشتر به تفت دادن مواد ادامه دهید. مخلوط به دست آمده را با برگ گشنیز خرد شده تزئین کرده و به همراه برنج یا سالاد سرو کنید.

    به گزارش رامسرنوین به نقل از  بلاغ، به نقل از بیتوته خوراک مرغ و سبزیجات یک غذای فوری و ساده است که همه می‌توانند درست کنند.

    طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات؛ غذایی مخصوص تازه کار‌ها

    مواد لازم برای خوراک مرغ و سبزیجات:

    سینه یا ران مرغ                             ۹۰۰ گرم
    روغن مایع                                      ۲ قاشق سوپخوری
    سیر                                              ۲ الی ۳ حبه
    فلفل قرمز (کوچک)                           ۱ عدد
    فلفل دلمه‌ای سبز یا قرمز                   ۱ عدد
    پیاز (کوچک)                                    ۱ عدد
    سرکه سفید                                    ۲ قاشق سوپخوری
    گوجه فرنگی                                     (پوست کنده و پوره شده) سه چهارم پیمانه
    زنجبیل خرد شده                              ۱ قاشق سوپخوری
    زردچوبه                                          ۱ قاشق چایخوری
    پاپریکا                                             ۱ قاشق چایخوری
    نمک                                               ۱ قاشق چایخوری
    فلفل قرمز پودر شده                          یک چهارم قاشق چایخوری
    برگ گشنیز خرد شده برای تزئین

    طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات:

    ابتدا سبزیجات را خرد کنید. ران و سینه مرغ را ابعاد کوچک برش دهید.

    روغن را گرم کنید و سیر ریز خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت دهید. مرغ خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید.

    سرکه سفید را اضافه کرده و با مرغ مخلوط کنید (سرکه باعث نرم شدن گوشت مرغ می‌شود) گوجه فرنگی پوست کنده و پوره شده و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کرده حدود ۲ دقیقه یا بیشتر مواد را بپزید.

    زردچوبه، زنجبیل، پاپریکا، نمک و فلفل قرمز پودر شده را اضافه کرده و حدود ۲ دقیقه دیگر به پخت مواد ادامه دهید.

    فلفل دلمه‌ای و پیاز را خرد کرده و به مواد اضافه کنید.

    مواد را با هم مخلوط کنید. درب ظرف را بگذارید و حدود ۲ دقیقه یا بیشتر به تفت دادن مواد ادامه دهید. مخلوط به دست آمده را با برگ گشنیز خرد شده تزئین کرده و به همراه برنج یا سالاد سرو کنید.