پایگاه خبری تحلیلی رامسرنوین
  • گزیده اخبار :
  • یکشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳ , Sunday 8 December 2024
    Ramsarnovin.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 15450
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۴ آبان, ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۸
  • شما اینجا هستید :آخرین اخبار
  •   

    خانم‌ها در این دو فصل زایمان کنند تا افسردگی نگیرند

    آن‌ها که طی روند زایمانشان داروی بیهوشی استفاده نکرده بودند با افزایش خطر بروز این مشکل (PPD) رویارو بودند؛ زیرا درد هنگام زایمان ممکن بود بر روند وضع حمل اثرگذار باشد و در نتیجه به بروز افسردگی بیانجامد.

    به گزارش رامسرنوین به نقل از  بلاغ، مطالعه‌ای جدید مشخص کرده است زنانی که در فصل زمستان یا بهار از بارداری خود فارغ می‌شوند کمتر در معرض خطر افسردگی پس از زایمان قرار دارند. به نقل از سلامت نیوز، بر اساس نتایج مطالعه‌ای که در نشست سالانه ارائه شد، محققان تاکید کردند زنانی که در فصل زمستان یا بهار کودکانشان را به دنیا می‌آورند کمتر از زنانی دچار افسردگی پس از زایمان می‌شوند که در پاییز یا تابستان وضع حمل کرده‌اند.

     

    زمستان و بهار، بهترین فصل برای زایمان

    یافته‌های ارائه شده در این نشست بر اساس بررسی پرونده‌های پزشکی بیش از ۲۰ هزار زنی به دست آمده بود که طی ژوئن ۲۰۱۵ تا اوت ۲۰۱۷ صاحب فرزند شده و در مجموع، ۸۱۷ نفرشان (۴/۱ درصد) افسردگی پس از زایمان (PPD) را تجربه کرده بودند.

    به گفته نویسندگان این تحقیق، زنانی که در سن حاملگی بالاتر قرار داشتند (منظور دوران بارداریشان است) کمتر دچار افسردگی پس از زایمان می‌شدند. علاوه بر این، آن‌ها که طی روند زایمانشان داروی بیهوشی استفاده نکرده بودند با افزایش خطر بروز این مشکل (PPD) رویارو بودند؛ زیرا درد هنگام زایمان ممکن بود بر روند وضع حمل اثرگذار باشد و در نتیجه به بروز افسردگی بیانجامد.

    «جی ژو»، محقق بیمارستان زنان در بوستون تصریح کرد: پژوهش مذکور نشان داده است که افزون بر اینها، افزایش شاخص توده بدنی (BMI) هم یکی از عوامل موثر بر افزایش خطر بروز افسردگی پس از زایمان به شمار می‌رود.

    او اضافه کرد: ما با انجام این تحقیق می‌خواستیم بدانیم آیا عوامل خاصی بر بروز خطر افسردگی پس از زایمان اثرگذار است یا خیر.

    حداقل ۱۰ درصد از زنان در دوران پس از زایمان و تولد نوزادشان دچار مراتبی از اضطراب و افسردگی می‌شوند. غم و اندوه، بیحوصلگی، و تحریک از جمله علائم این اختلال به شمار می‌روند.

    برچسب ها :