پایگاه خبری تحلیلی رامسرنوین
  • گزیده اخبار :
  • جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ , Friday 3 May 2024
    Ramsarnovin.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 15291
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۲ آبان, ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۴
  • شما اینجا هستید :آخرین اخبار
  •   

    کاپ کیک قهوه و گردو یک میان وعده عالی

    فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد، گرم کنید و قالب ۱۲ تائی مافن را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید. آن‌گاه آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید.

    به گزارش رامسرنوین به نقل از  بلاغ،   به نقل از زندگی آنلاین دستور پخت این کاپ کیک خوشمزه را بخوانید.

     

    کاپ کیک قهوه و گردو

     

    مواد لازم برای ۲۴ عدد

    آرد ۲۰۰ گرم

    بیکینگ‌پودر ۱ قاشق چایخوری

    کره نرم ۲۰۰ گرم

    شکر ۱۸۰ گرم

    تخم‌مرغ ۴ عدد

    وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

    قهوه فوری ۱۰ گرم

    آب جوش یک‌چهارم پیمانه

    گردوی خردکرده ۱۲۵ گرم

    روش تهیه کاپ کیک قهوه و گردو

    فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد، گرم کنید و قالب ۱۲ تائی مافن را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید. آن‌گاه آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید.

    سپس کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. حالا تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون وانیلین و نیمی از آرد را به مایه اضافه کنید. اینک قهوه را در آب جوش حل کنید و همراه با باقیمانده آرد به مایه اضافه کنید و گردو را درون مایه بریزید.

    حال مایه فراهم کرده را در قالب‌ها بریزید و به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه، در فر بپزید. همینکه کیک‌ها خنک شدند رویشان را با کرم قهوه و شکلات بیارائید.

    یادآوری:

    برای تهیه کرم قهوه، ۲۰۰ گرم خامه فرم گرفته را با یک قاشق سوپخوری قهوه فوری مخلوط کنید و قدری با همزن برقی بزنید تا کاملاً فرم بگیرد.