پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

به‌کارگیری معلمان ایرانی برای هموطنان خارج از کشور

به گزارش نیمه پر رامسر به نقل از فارس، محمدرضا حافظی در هشتمین همایش تجلیل خیران مدرسه‌ساز اظهار کرد: حرکت خیران برای مدرسه‌سازی حرکتی است که باید دنیا مقابل آن سر تعظیم فرود آورد. وی آموزش و پرورش...

کد خبر :10729 اردیبهشت 10, 1395
چاپ
69 Views
0 نظر

به گزارش نیمه پر رامسر به نقل از فارس، محمدرضا حافظی در هشتمین همایش تجلیل خیران مدرسه‌ساز اظهار کرد: حرکت خیران برای مدرسه‌سازی حرکتی است که باید دنیا مقابل آن سر تعظیم فرود آورد.

وی آموزش و پرورش را بستر توسعه پایدار همه‌جانبه در هر کشور دانست و افزود: مراسم تجلیل از خیران مدرسه‌ساز در کشور از ۱۵ اردیبهشت ماه امسال کار خود را آغاز می‌کند.

رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز ایران، معلمان کشورمان را بهترین خیران در جامعه عنوان کرد و گفت: با توجه به اعتبار ۳۸۶ میلیارد تومانی دولت در سال ۱۳۸۸، خیران کشور ۷۰۰ میلیارد تومان کمک مردمی داشتند.

حافظی با اعلام اینکه تحریم اقتصادی هم نگرانی‌هایی در نظام آموزشی ایجاد کرد، بیان کرد: این مهم احتمال کم‌رنگ شدن حضور مردم را می‌داد ولی مردم نشان دادند که به ارتقای دانش فرزندان ملت ارزش می‌دهند.

وی با اشاره به اعلام گزارش بسیاری از کشورها در کنگره یونسکو سال گذشته و عدم توان پرداخت هزینه تمام دانش‌آموزان به‌خاطر فقر مالی، ادامه داد: ایرانی‌ها با افتخار سال گذشته در تحصیل ۱۳ میلیون دانش‌آموز کمک‌رسانی داشتند.

رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز ایران با اشاره به اینکه روزگاری مدارس کشور چهارشیفته اداره می‌شد و دانش‌آموزان صندلی برای نشستن نداشتند، ادامه داد: جامعه خیرین مدرسه‌ساز ایران در کنار بارگاه امام رضا (ع) دست به پایه‌گذاری گام فرهنگی زد به‌طوری که برای نخستین سال در عرصه خیرین مدرسه‌سازی حدود ۱۸ سال پیش، ۱۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان برای ساخت مدرسه جمع‌آوری شد.

رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز ایران در پایان گفت: در اقدامی می‌خواهیم برای ایرانی‌های خارج از کشور مدرسه ایرانی تأسیس ‌کنیم و برای دانش‌آموزان خارج از کشور معلم ایرانی به‎کار گیریم تا زبان مادر خود را فراموش نکنند.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + 20 =

جدیدترین

  • رویه‌های نادرست برچیده شود
  • وقتی شکوه، زمان می‌طلبد
  • دیدار مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای مازندران با فرماندار رامسر
  • مردم مازندران با کالابرگ حدود ۱۱ همت خرید کردند
  • مجاهدی که ۵ سال در اوج گمنامی جهاد کرد
  • اشغال ۸۳ درصدی مراکز اقامتی مازندران
  • مردم پس از ۴۷ سال درباره انقلاب چه می‌گویند؟
  • چرا مردم ۴۷ سال با انقلاب ماندند؟
  • ۳۰ شب ایستادگی؛ دست برتر با ایران
  • دستور ویژه برای کنترل قیمت‌ها و یکسان‌سازی نرخ‌ها
  • ما با یزیدیان بیعت نمی‌کنیم
  • کمبودی در تأمین مرغ و کالاهای اساسی نداریم
  • فرسایش «سرمایه اجتماعی» در سایه‌ غیبت‌های مصلحتی
  • میزبانی از بیش از ۷۰۰ هزار نفرشب تا ۱۰ فروردین
  • دریابان تنگسیری بر اثر شدت جراحات به لقاءالله پیوست
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت