پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

مدیریت شهید رئیسی در میدان معنا پیدا کرد

کارشناس مسائل سیاسی صبوری، مردمی‌بودن و ولایت‌پذیری را از ویژگی‌های بارز شهید رئیسی دانست و گفت: مدیریت او در میدان معنا پیدا...

کد خبر :24947 اردیبهشت 30, 1404
چاپ
98 Views
0 نظر

سید محمدمهدی عمادی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» درباره ویژگی‌های شخصیتی شهید رئیسی اظهار کرد: اگر بخواهیم درباره ویژگی‌ها و مؤلفه‌های شخصیتی شهید رئیسی صحبت کنیم، باید نگاهی به سال‌های پیش از ریاست‌جمهوری و شهادت ایشان داشته باشیم؛ از جمله زمانی که به‌عنوان کاندیدا در انتخابات شرکت می‌کردند.

وی بیان کرد: ایشان از ابتدا فردی صبور و اخلاق‌مدار بود و در جریان انتخابات، با وجود تهمت‌های فراوان اما واکنشی نشان ندادند و با توجه به جایگاه‌شان در قوه قضائیه و اطلاعاتی که در اختیار داشتند، لب به سخن نگشودند و این صبوری و اخلاق‌مداری بعدها در مقام رئیس‌جمهور نیز مشهود بود.»

این کارشناس مسائل سیاسی افزود: همین ویژگی‌ها باعث شد که پس از شهادت ایشان، دل بسیاری از مردم به درد آید و حتی منتقدان هم در مراسم تشییع جنازه حضور پیدا کنند چرا که این عزت و محبوبیت نتیجه همان رفتار و منش اخلاقی ایشان بود.

عمادی درباره عملکرد مدیریتی شهید رئیسی نیز گفت: در دولت سه‌ساله، شاید برخی بگویند شهید رئیسی دستاوردی نداشت یا در کار رسانه‌ای ضعیف عمل کرد اما واقعیت این است که ایشان اعتقادی به تبلیغات نداشتند و می‌خواستند کار برای مردم انجام شود، نه برای نمایش.

وی با اشاره به اینکه در دوران تولیت آستان قدس رضوی، شهید رئیسی تغییرات و تحولات گسترده‌ای را رقم زد، ادامه داد: خدمات آستان به تمام کشور گسترش یافت و طرح‌هایی مانند خادم‌یاری شکل گرفت برخی این اقدامات را انتخاباتی دانستند، اما آثار آن هنوز باقی مانده و اگر هدف شخصی بود، باید پس از انتخابات از بین می‌رفت.

این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به دوران ریاست بر قوه قضائیه گفت: ایشان فردی پرتلاش و جهادگر بود و در آن زمان به مسئله تولید توجه ویژه‌ای داشتند و تلاش می‌کردند موانع تولید را برطرف کنند.

عمادی ولایت‌پذیری شهید رئیسی را مثال‌زدنی دانست و خاطرنشان کرد: ایشان همواره سعی داشتند با جان و دل فرمان رهبری را اجرا کنند تا دل رهبری و مردم را شاد کنند و این روحیه ولایی، در اقدامات مدیریتی او نیز کاملاً مشهود بود.

وی با اشاره به سلوک مردمی شهید رئیسی تصریح کرد: مردمی بودن یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های شهید رئیسی بود و حضور گسترده مردم در مراسم تشییع، حتی منتقدان، نشان‌دهنده تأثیر این ویژگی است.

این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: ایشان برخلاف برخی مسئولان، بیشتر وقت خود را با مردم می‌گذراند و به‌ندرت عکسی با کابینه داشت و اعتقاد داشت در ایران مدیریت از پشت میز ممکن نیست و رئیس‌جمهور باید در میدان باشد.

عمادی در پایان گفت: تا زمانی که ساختار مدیریتی کشور مشکلات جدی دارد، حضور میدانی و صدور مستقیم دستورات ضروری است؛ و شهید رئیسی این مسئولیت را به‌خوبی بر دوش گرفت.

انتهای خبر/

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 7 =

جدیدترین

  • تفکیک آمریکا از اسرائیل خطای استراتژیک است
  • هسته‌ای، تنگه هرمز و ذخایر راهبردی غیرقابل مذاکره است
  • استقبال از پرچم متبرک حضرت معصومه (س) برای اولین بار در شهرستان رامسر
  • رویه‌های نادرست برچیده شود
  • وقتی شکوه، زمان می‌طلبد
  • دیدار مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای مازندران با فرماندار رامسر
  • مردم مازندران با کالابرگ حدود ۱۱ همت خرید کردند
  • مجاهدی که ۵ سال در اوج گمنامی جهاد کرد
  • اشغال ۸۳ درصدی مراکز اقامتی مازندران
  • مردم پس از ۴۷ سال درباره انقلاب چه می‌گویند؟
  • چرا مردم ۴۷ سال با انقلاب ماندند؟
  • ۳۰ شب ایستادگی؛ دست برتر با ایران
  • دستور ویژه برای کنترل قیمت‌ها و یکسان‌سازی نرخ‌ها
  • ما با یزیدیان بیعت نمی‌کنیم
  • کمبودی در تأمین مرغ و کالاهای اساسی نداریم
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت