پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

خرماکلا؛ روستای خاطره و وداع

روستای خرماکلا از توابع شهرستان قائم‌شهر، تنها یک روستا نیست؛ این روزها به نماد یک خاطره زنده و جاودان تبدیل شده...

کد خبر :24951 اردیبهشت 30, 1404
چاپ
93 Views
0 نظر
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» تنها ده روز پیش از آن حادثه غم‌انگیز، مردم این روستا میزبان مردی بودند که امید و اعتماد را با خود به این منطقه آورد؛ شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور مردمی، در دل همین مردم ساده و صمیمی گام نهاد، دست در دست کودکان گذاشت و لبخند بر چهره بزرگان روستا نشاند.

بازدید ایشان از پروژه‌های عمرانی و درمانی استان مازندران، از جمله مجتمع آموزشی برکت مرحوم حاج حسن اصغرزاده در روستای خرماکلا و بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی ۳۰۰ تخت‌خوابی رازی قائم‌شهر، تنها نشانه‌ای از اهتمام او به محرومیت‌زدایی نبود؛ بلکه پیام آشکار مردی بود که «حضور در میان مردم» را نه یک شعار بلکه وظیفه می‌دانست.

آن روزها، خرماکلا در جشن و شادمانی به استقبال آمده بود؛ امروز اما، همان روستا، در سوگ فقدانی بزرگ، اشک می‌ریزد.

روستای خرماکلا، این روزها در کنار دیگر نقاط کشور، سیاه‌پوش شده است اما این سیاهی، در دل خود، روشنایی راهی را دارد که شهید رئیسی برایمان ترسیم کرد؛ راه خدمت، صداقت و مردمی بودن. دانش‌آموزان همین روستا، با اقداماتی درخور و از سر عشق، یاد آن حضور تاریخی را زنده نگه داشته‌اند و نشان داده‌اند که محبت صادقانه، هرگز از دل‌ها نمی‌رود.

امروز، خرماکلا دیگر تنها یک نقطه جغرافیایی نیست؛ خاطره‌ای است ملی. نام آن در تاریخ استان مازندران و در حافظه مردم ایران ثبت شد؛ با لبخند رئیس‌جمهور مردمی، و با اشک وداعی که زودتر از آن‌چه انتظار می‌رفت، فرا رسید.

شهید جمهور در سفر خود به مازندران برکات زیادی داشت؛ ایشان اقدامات ارزنده‌ای از جمله احیای کارخانه نساجی را به سرانجام خوش رساندند و مردم دیار علویان تا همیشه به یاد این بزرگمرد خواهند بود.

محمد اکبرزاده خبرنگار مازندران و سردبیر سایت خبری تحلیلی خط شمال

انتهای خبر/

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + 14 =

جدیدترین

  • مردم مازندران با کالابرگ حدود ۱۱ همت خرید کردند
  • مجاهدی که ۵ سال در اوج گمنامی جهاد کرد
  • اشغال ۸۳ درصدی مراکز اقامتی مازندران
  • مردم پس از ۴۷ سال درباره انقلاب چه می‌گویند؟
  • چرا مردم ۴۷ سال با انقلاب ماندند؟
  • ۳۰ شب ایستادگی؛ دست برتر با ایران
  • دستور ویژه برای کنترل قیمت‌ها و یکسان‌سازی نرخ‌ها
  • ما با یزیدیان بیعت نمی‌کنیم
  • کمبودی در تأمین مرغ و کالاهای اساسی نداریم
  • فرسایش «سرمایه اجتماعی» در سایه‌ غیبت‌های مصلحتی
  • میزبانی از بیش از ۷۰۰ هزار نفرشب تا ۱۰ فروردین
  • دریابان تنگسیری بر اثر شدت جراحات به لقاءالله پیوست
  • اجرای نظام ارجاع در صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • فعالیت‌های دریایی در مازندران ممنوع شد
  • آماده‌باش ۲۷۳ تیم هلال احمر در جنگ رمضان
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت