مصرف فست فود باعث آسیب به بافت اصلی کبد می شود | پایگاه خبری تحلیلی رامسرنوین
پایگاه خبری تحلیلی رامسرنوین
  • گزیده اخبار :
  • سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ , Tuesday 14 August 2018
    Ramsarnovin.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 19513
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۱ بهمن, ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۱
  • شما اینجا هستید :آخرین اخبار > اخبار شهرستان رامسر > خبر برگزیده > صرفاً جهت اطلاع > ویژه ها
  •   

    کارشناس تغذیه مرکز بهداشت رامسر:

    مصرف فست فود باعث آسیب به بافت اصلی کبد می شود

    کارشناس تغذیه مرکز بهداشت رامسر گفت: مازندرانی ها بعنوان چاق ترین افراد در کشور هستند و باید میزان چاقی بالا با همت کارشناسان بهداشت و درمان کاهش پیدا کند.

    به گزارش رامسرنوین محمدرضا قاسمی در همایش غذای سالم که در باشگاه تختی کتالم برگزار شد با بیان اینکه کمپین کشوری تغذیه و ترویج فرهنگ غذایی هر ساله از ۱۵ دی تا ۱۵ بهمن برگزار میشود که پیامد آن کاهش چاقی و روند کاهش وزن در مردم کشور است گفت: مازندرانی ها بعنوان چاق ترین افراد در کشور هستند و باید میزان چاقی بالا با همت کارشناسان بهداشت و درمان کاهش پیدا کند.

     

     

    وی با اشاره به اینکه پیاده روی همگانی در جامعه نهادینه شود تا چربی سوزی صورت گیرد اظهار کرد: کاهش وزن باعث جلوگیری از ۵ بیماری منتهی به مرگ در بدن، سلامتی و جلوگیری از مراجعات به پزشکان میشود که کاهش هزینه های دولت را در بر خواهد داشت.

    قاسمی تصریح کرد: برای ترویج فرهنگ غذای سالم سفره سلامت تهیه شد و غذاهای فاقد پروتئین حیوانی که شامل سبزیجات و حبوبات میشود در آن قرار گرفت.

    وی افزود: فست فود به سرعت تهیه میشود و غذاهایی که در آن سوسیس و کالباس و پنیر پیتزا در آن استفاده میشود که به بافت کبد آسیب جدی وارد میکند و خانواده ها باید با آموزش به فرزندان و تهیه غذای سالم از آسیبهای جدی غذاهای سالم که باعث نفخ و ورم معده میشود جلوگیری کنند.