مصرف فست فود باعث آسیب به بافت اصلی کبد می شود

چاپ

به گزارش رامسرنوین محمدرضا قاسمی در همایش غذای سالم که در باشگاه تختی کتالم برگزار شد با بیان اینکه کمپین کشوری تغذیه و ترویج فرهنگ غذایی هر ساله از ۱۵ دی تا ۱۵ بهمن برگزار میشود که پیامد آن کاهش چاقی و روند کاهش وزن در مردم کشور است گفت: مازندرانی ها بعنوان چاق ترین افراد در کشور هستند و باید میزان چاقی بالا با همت کارشناسان بهداشت و درمان کاهش پیدا کند.

 

 

وی با اشاره به اینکه پیاده روی همگانی در جامعه نهادینه شود تا چربی سوزی صورت گیرد اظهار کرد: کاهش وزن باعث جلوگیری از ۵ بیماری منتهی به مرگ در بدن، سلامتی و جلوگیری از مراجعات به پزشکان میشود که کاهش هزینه های دولت را در بر خواهد داشت.

قاسمی تصریح کرد: برای ترویج فرهنگ غذای سالم سفره سلامت تهیه شد و غذاهای فاقد پروتئین حیوانی که شامل سبزیجات و حبوبات میشود در آن قرار گرفت.

وی افزود: فست فود به سرعت تهیه میشود و غذاهایی که در آن سوسیس و کالباس و پنیر پیتزا در آن استفاده میشود که به بافت کبد آسیب جدی وارد میکند و خانواده ها باید با آموزش به فرزندان و تهیه غذای سالم از آسیبهای جدی غذاهای سالم که باعث نفخ و ورم معده میشود جلوگیری کنند.