پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

رد پای گنج در قتل هولناک ۲ برادر ساروی!

قرار است یک تیم از پلیس استان‌های تهران و مازندران به همراه پلیس آگاهی سمنان روی این موضوع تحقیقات خود را ادامه...

کد خبر :3905 اسفند 7, 1393
چاپ
93 Views
0 نظر

به گزارش نیمه پر ، موضوعی که در حال حاضر ذهن بیشتر مردم را به خود مشغول کرده قتل مرموز دو برادر در ساری است.

براساس گفته‌ها دو برادر به همراه پدر و شریک سمنانی به دنبال گنج بودند که پس از درگیری‌های انجام شده قتل دو برادر رقم خورد.

فرمانده انتظامی مازندران در گفت‌وگو با فارس در این‌باره، اظهار داشت: با توجه به اینکه واقعه قتل در محدوده استان سمنان اتفاق افتاد، پلیس سمنان در حال بررسی موضوع است.

سردار مسعود جعفری‌نسب بیان کرد: به محض مشخص شدن موضوع، به مردم گزارش داده می‌شود.

فرمانده انتظامی مازندران با اشاره به اینکه براساس پیگیری مأموران نیروی انتظامی، چوپانی در ارتباط با این موضوع دستگیر شده‌ است، گفت: اسلحه‌ای از این فرد تهیه شده که مشکوک به خودزنی دو برادر می‌تواند باشد.

جعفری‌نسب تصریح کرد: کارشناسان آگاهی هنوز در حال پیگیری و روی این موضوع در حال تحقیق هستند.

وی خاطرنشان کرد: هنوز جنایی بودن این موضوع از نظر آگاهی تأیید نشده‌ است.

فرمانده انتظامی مازندران در پایان گفت: قرار شد یک تیم از پلیس استان‌های تهران و مازندران به‌همراه پلیس آگاهی سمنان روی این موضوع تحقیقات خود را ادامه دهند.

به گزارش ایسنا، این حادثه جنایی طی چند روز اخیر در روستای «اگره» شهرستان دامغان رخ داد و دو برادر جوان به نام‌های «مصطفی و مجتبی شیرزاد» به دلایل نامعلومی جان باخته‌اند.

اجساد این دو برادر که اهل یکی از روستاهای ساری هستند، اوایل هفته جاری در حالی که با ضربات چاقو از پای درآمده بودند، در روستای اگره دامغان پیدا شدند، جسدشان بعد از انتقال به ساری در منطقه دودانگه ساری به خاک سپرده شد.

یک مقام انتظامی دامغان با بیان اینکه اهالی روستا مقتولان را نمی‌شناسند، تصریح‌کرد: در جسد مقتولان آثار ضربات چاقو وجود دارد و هم متهم یا متهمان به قتل در این جنایت از گلوله استفاده کرده‌اند، احتمالاً ابتدا آنها را با ضربات چاقو از پای درآورده و در آخر با شلیک به سر مقتولان، آنها را کشته‌اند.

 بلاغ/

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × چهار =

جدیدترین

  • رویه‌های نادرست برچیده شود
  • وقتی شکوه، زمان می‌طلبد
  • دیدار مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای مازندران با فرماندار رامسر
  • مردم مازندران با کالابرگ حدود ۱۱ همت خرید کردند
  • مجاهدی که ۵ سال در اوج گمنامی جهاد کرد
  • اشغال ۸۳ درصدی مراکز اقامتی مازندران
  • مردم پس از ۴۷ سال درباره انقلاب چه می‌گویند؟
  • چرا مردم ۴۷ سال با انقلاب ماندند؟
  • ۳۰ شب ایستادگی؛ دست برتر با ایران
  • دستور ویژه برای کنترل قیمت‌ها و یکسان‌سازی نرخ‌ها
  • ما با یزیدیان بیعت نمی‌کنیم
  • کمبودی در تأمین مرغ و کالاهای اساسی نداریم
  • فرسایش «سرمایه اجتماعی» در سایه‌ غیبت‌های مصلحتی
  • میزبانی از بیش از ۷۰۰ هزار نفرشب تا ۱۰ فروردین
  • دریابان تنگسیری بر اثر شدت جراحات به لقاءالله پیوست
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت