پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

فرمانده سپاه کربلا:

تا آخرین نفس مطیع و گوش به فرمان رهبری هستیم

فرمانده سپاه کربلا، در پیامی با تأکید بر نقش ولایت فقیه در تداوم عزت و اقتدار جمهوری اسلامی، با حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای به عنوان رهبر انقلاب بیعت کرد.
کد خبر :26366 اسفند 18, 1404
چاپ
60 Views
0 نظر

به گزارش پایگاه خبری رامسرنوین، سردار محمدرضا موحد در پیامی با اشاره به جایگاه ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی، آن را ضامن عزت، استقلال و انسجام ملت ایران دانست.

وی در این پیام با اشاره به نقش تاریخی امام خمینی (ره) در پایه‌گذاری نظام اسلامی و همچنین دوران زعامت رهبر شهید انقلاب، حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (ره)، تأکید کرد: ولایت فقیه همواره به عنوان روح حاکم بر کالبد ملی، انقلاب اسلامی را از گردنه‌های سخت عبور داده و عامل اصلی اقتدار و همبستگی ملت ایران بوده است.

فرمانده سپاه کربلا مازندران با اشاره به فقدان رهبر شهید انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: در این شرایط حساس، بار دیگر پیوند عمیق امام و امت در بالاترین سطح خود جلوه‌گر شد و مجلس خبرگان رهبری به عنوان امانت‌دار رأی و اعتماد ملت، با تکیه بر بصیرت و مسئولیت تاریخی خود، پرچم هدایت انقلاب را به دست فرزند برومند انقلاب سپرد.

موحد ادامه داد: رهبر جدید انقلاب اسلامی پرورش‌یافته مکتب دو امام شهید است و بی‌تردید ادامه‌دهنده مسیر روشن آنان در پاسداری از آرمان‌های انقلاب اسلامی خواهد بود.

وی با تأکید بر آمادگی کامل نیروهای سپاه و بسیج استان برای صیانت از انقلاب اسلامی تصریح کرد: ما فرزندان سپاه کربلا در این مقطع حساس تاریخی معتقدیم تنها راه عبور از شرایط پیچیده، تمسک به ولایت و تبعیت از فرماندهی کل قواست و این شرایط عزم ما را برای دفاع از اسلام، انقلاب و ایران اسلامی مستحکم‌تر کرده است.

فرمانده سپاه کربلا مازندران در پایان اعلام کرد: اینجانب به نیابت از رزمندگان، جانبازان و بسیجیان استان با قلبی سرشار از ایمان و عشق، با رهبر فرزانه انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله العظمی امام سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای تجدید بیعت می‌کنیم و تا آخرین نفس در مسیر اعتلای ایران اسلامی مطیع و گوش به فرمان ایشان خواهیم بود.

انتهای خبر/

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + 17 =

جدیدترین

  • هسته‌ای، تنگه هرمز و ذخایر راهبردی غیرقابل مذاکره است
  • استقبال از پرچم متبرک حضرت معصومه (س) برای اولین بار در شهرستان رامسر
  • رویه‌های نادرست برچیده شود
  • وقتی شکوه، زمان می‌طلبد
  • دیدار مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای مازندران با فرماندار رامسر
  • مردم مازندران با کالابرگ حدود ۱۱ همت خرید کردند
  • مجاهدی که ۵ سال در اوج گمنامی جهاد کرد
  • اشغال ۸۳ درصدی مراکز اقامتی مازندران
  • مردم پس از ۴۷ سال درباره انقلاب چه می‌گویند؟
  • چرا مردم ۴۷ سال با انقلاب ماندند؟
  • ۳۰ شب ایستادگی؛ دست برتر با ایران
  • دستور ویژه برای کنترل قیمت‌ها و یکسان‌سازی نرخ‌ها
  • ما با یزیدیان بیعت نمی‌کنیم
  • کمبودی در تأمین مرغ و کالاهای اساسی نداریم
  • فرسایش «سرمایه اجتماعی» در سایه‌ غیبت‌های مصلحتی
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت