پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری خبر داد:

۱۵۰۰ میلیارد تومان خسارت اغتشاشگران به مازندران

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار بلاغ از خسارت افزون بر یک هزار و پانصد میلیارد تومانی مازندران در اغتشاشات اخیر خبر داد.
کد خبر :25830 دی 30, 1404
چاپ
43 Views
0 نظر
سیدامیر حسینی‌جو در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» از خسارت افزون بر یک هزار و پانصد میلیارد تومانی مازندران در اغتشاشات اخیر خبر داد.

وی افزود:  طی آشوب‌های اخیر در شهرهای مازندران توسط اغتشاشگران طبق برآورد اولیه، یک میلیارد و  ۵۰۰ میلیارد تومان به اموال عمومی، اماکن خصوصی و پروژه‌های عمرانی مازندران خسارت وارد شده است.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران خاطرنشان کرد: در جریان اغتشاشات اخیر توسط عوامل ناآگاه در این فتنه ضمن خسارت به اموال عمومی و شخصی، متاسفانه شاهد تخریب و به آتش کشیدن بانک‌ها، مغازه‌ها، بیمارستان ها، مراکز بهداشت، سالن های ورزشی، منازل مسکونی مردم، مساجد، حسینیه ها، بیمه‌ها، دادگستری، فرمانداری، شهرداری، آموزش و پرورش، کمیته امداد، جهادکشاورزی، تامین اجتماعی، مراکز بهزیستی، پست توزیع برق، همچنین تجهیزات و لوازم اداری، دوربین‌های پایش تصویری راهنمایی و رانندگی، چراغ های روشنایی معابر شهری، خوردوهای شخصی، اداری، کامیون آتش نشانی، کامیون حمل زباله شهرداری، دکل های مخابراتی و حتی آمبولانس اورژانس بودیم.

حسینی‌جو ادامه داد:  نزدیک به نیمی از این خسارت، متوجه شهرداری‌های استان و آسیب به زیرساخت‌های شهری است که جزو اموال عمومی مردم محسوب می‌شود.

وی افزود: دست‌کم به ۴۲ اداره دولتی، ۳۵ دستگاه موتور سیکلت انتظامی، ۲۰ خودروی دولتی و شخصی، ۱۴ اماکن خصوصی، ۱۷ دستگاه آمبولانس، ده‌ها باب مسجد و حسینیه و مصلی، ده‌ها مغازه تجاری و فروشگاه‌های زنجیره‌ای، آسیب وارد شده است.

به گزارش بلاغ، در جریان اغتشاشات اخیر و بنابر برآورد اولیه، ۲۵۰ میلیارد تومان خسارت به تنکابن، ۲۰۰ میلیارد تومان به رامسر، ۷۰ میلیارد تومان به ساری، ۶۰ میلیارد تومان به قائم‌شهر، ۵۵ میلیارد تومان به آمل،  ۴۰میلیارد تومان به شبکه برق، ۲۰ میلیارد تومان به مساجد استان، ۲۳ میلیارد تومان به چالوس، ۱۵ میلیارد تومان به عباس‌آباد،  ۱۴ میلیارد تومان به نور، ۱۰ میلیارد تومان به بابل، ۳/۵ میلیارد تومان به بهشهر و به هر کدام از شهرهای محمودآباد، نکا و فریدونکنار نیز ۱/۵ میلیارد تومان خسارت وارد شده است.

انتهای پیام/

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 12 =

جدیدترین

  • راه نجات منطقه اتحاد ملت‌های مسلمان است
  • تغییر دکترین دفاعی ایران تا برتری در میدان موشکی
  • حماسه روز قدس الهام‌بخش آزادی‌خواهان جهان شد
  • رهبر بصیر، آرمان علی (ع) را زنده می‌کند
  • همبستگی اجتماعی میوه درخت «سلامت معنوی» است
  • غرفه و دکه های بین راهی بدون مجوز فعالیت نداشته باشند
  • بازار بر وفق مراد؛ خبری از صف‌های طولانی نیست
  • رهبر جدید با بینش عمیق و نگاه روزآمد به میدان آمد
  • پیام فرماندار رامسر به‌مناسبت انتخاب حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای به مقام رهبری
  • تا آخرین نفس مطیع و گوش به فرمان رهبری هستیم
  • آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر جدید ایران کیست؟
  • انتخاب رهبر جدید استمرار راه نورانی امامین انقلاب است
  • نبض بازار رامسر در شرایط جنگی، آرام و بدون کمبود است
  • مازندرانی‌ها ۶/۹ همت کالابرگ‌ خرید کردند
  • از مقاومت تا تاب‌آوری؛ نسخه عبور از بحران
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت