پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

مدیرکل فرهنگ و ارشاد مازندران:

رامسر به کانون رویدادهای فرهنگی کشور نزدیک‌تر می‌شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران از پردیس موزه‌ای رامسر بازدید کرد و بر اجرای برنامه‌های مشترک ملی، توسعه فضاهای فرهنگی و تقویت گردشگری مبتنی بر هنر و تاریخ در غرب استان تأکید شد.
کد خبر :25554 آبان 14, 1404
چاپ
179 Views
0 نظر

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» محمد محمدی در این بازدید که با هدف بررسی ظرفیت‌های موجود، آشنایی با برنامه‌های توسعه‌ای و هم‌اندیشی برای شکل‌دهی به همکاری‌های ساختاری و پروژه‌ای میان دو مجموعه برگزار شد، پردیس موزه‌ای رامسر را یکی از هویت‌سازترین و اثرگذارترین مراکز فرهنگی شمال کشور توصیف کرد و اظهار داشت: رامسر نه تنها در طبیعت بلکه در فرهنگ، تاریخ و هنر نیز ظرفیتی بی‌نظیر دارد. وظیفه ما این است که این داشته‌های ارزشمند را در سطح ملی و بین‌المللی معرفی کنیم و موزه‌ها می‌توانند خط مقدم این مأموریت باشند.

وی با اشاره به ضرورت حمایت نهادهای فرهنگی از پروژه‌های فرهنگی تاریخی افزود: فرهنگ و هنر امروز نقشی فراتر از سرگرمی دارند، آن‌ها ابزار دیپلماسی، هویت‌سازی و منبع مهم جذب گردشگر فرهنگی هستند. برنامه ما این است که با تعامل بیشتر با مجموعه‌هایی مانند پردیس موزه‌ای رامسر بستر برگزاری رویدادهای فاخر و جریان‌ساز را فراهم کنیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد مازندران همچنین بر تقویت آموزش و تولید محتوا در حوزه تاریخ فرهنگی تأکید کرد و اظهار داشت: رامسر می‌تواند به قطب آموزش هنر و مطالعات فرهنگی در استان تبدیل شود و ما در این مسیر همراه این مجموعه خواهیم بود.

رویدادهای بزرگ، نیاز امروز رامسر است

احسان بختیاری مدیر پردیس موزه‌ای رامسر نیز در این بازدید با اشاره به فعالیت‌های علمی، آموزشی و فرهنگی مجموعه گفت: ماموریت موزه فقط حفظ آثار نیست بلکه ما رسالت داریم تاریخ را روایت کنیم، آگاهی بسازیم و دیپلماسی فرهنگی را تقویت کنیم. پردیس موزه‌ای رامسر در این مسیر حرکت کرده و نتیجه آن افزایش توجه گردشگران، پژوهشگران و فعالان فرهنگی به این مجموعه بوده است.

وی همچنین با اشاره به آغاز بکار آکادمی بین‌المللی هنر و تاریخ در این مجموعه افزود: این آکادمی فرصتی است برای پیوند میان هنرهای بومی، میراث فرهنگی و جریان‌های نوین هنری. ما آمادگی داریم در حوزه آموزش‌های تخصصی، کارگاه‌های علمی و پروژه‌های پژوهشی مشترک با اداره کل فرهنگ و ارشاد همکاری کنیم.

بختیاری با تأکید بر نیاز غرب مازندران به رویدادهای شاخص و موثر گفت: رامسر سال‌هاست در حوزه گردشگری طبیعی در صدر است اما امروز زمان آن رسیده که در گردشگری فرهنگی نیز بدرخشد. اجرای رویدادهای ملی، نمایشگاه‌های تخصصی و برنامه‌های هنری با محوریت تاریخ و میراث، مطالبه جدی جامعه فرهنگی رامسر است.

وی همچنین اظهار امیدواری کرد که این همکاری به افزایش حمایت‌ها و توسعه زیرساخت‌های فرهنگی در شهرستان بینجامد.

به گزارش بلاغ؛ پردیس موزه‌ای رامسر با مجموعه‌ای از موزه‌های تخصصی، معماری تاریخی و فضاهای فرهنگی متنوع، یکی از مهم‌ترین مراکز فرهنگی شمال کشور به شمار می‌رود. این مجموعه طی سال‌های اخیر با برگزاری رویدادهای مختلف، نمایشگاه‌ها و برنامه‌های پژوهشی، سهم مهمی در ارتقای جایگاه فرهنگی رامسر ایفا کرده است.

همکاری نزدیک‌تر این مجموعه با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، می‌تواند زمینه‌ساز برگزاری جشنواره‌ها، همایش‌ها و برنامه‌های شاخص در تراز کشوری باشد و در عین حال به معرفی بهتر هویت فرهنگی این منطقه کمک کند.

انتهای خبر/

برچسب ها:

احسان بختیاریمحمد محمدیمدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندرانموزه شهدای رامسر

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × یک =

جدیدترین

  • «نشان ملی برکت» به قرارگاه جهادی علمدار اهدا شد 
  • تأکید بر احیای هویت روستایی و تسریع در بهسازی راه های دسترسی
  • آغاز هفتمین رویداد تولید محتوای بسیج مازندران در قائم‌شهر
  • ترک‌فعل در حوزه جنگل و هوای پاک مشهود است
  • داغ شدن هشتگ قافله‌فاطمی هم‌زمان با تشییع شهدای گمنام
  • سرعت پیری باید متوقف شود
  • اصلاحات تازه برای بازنشستگان و کالابرگ در راه است
  • جامعه امروز بیش از هر زمان نیازمند تفکر بسیجی است
  • مازندران در سراشیبی خاموش جمعیت
  • از قنات تا چاه عمیق
  • شبکه ایران یاران جوان بازوی عملیاتی سمن‌ها در کشور
  • رامسر یک گام تا احیای پروازهای پایدار
  • اجرای طرح توانمندسازی ایثارگران در ۸ استان کشور
  • دود بی‌تفاوتی بر فراز مازندران
  • نمایشگاه دستاوردهای روستایی
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت