پایگاه خبری تحلیلی رامسرنوین
  • گزیده اخبار :
  • چهارشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۴ , Wednesday 23 July 2025
    Ramsarnovin.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 25330
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۳۱ تیر, ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۳
  • شما اینجا هستید :آخرین اخبار > اخبار شهرستان رامسر > خبر برگزیده > ویژه ها
  •   

    فرماندار رامسر در گفتگو با بلاغ مطرح کرد:

    همدلی رمز عبور از بحران

    فرماندار رامسر با اشاره به نقش مردم در مدیریت بحران، اتحاد و همدلی عمومی را رمز اصلی عبور از شرایط سخت دانست و بر لزوم تقویت انسجام اجتماعی در مواجهه با حوادث پیش‌رو تأکید کرد.

    مسلم قبادیان در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» در خصوص ساعات روزها و ساعات ابتدایی حمله رژیم صهیونیستی اظهار داشت: در نخستین روزهای جنگ ۱۲ روزه و در پی شهادت جمعی از فرماندهان نظامی و شهروندان ایرانی، به‌دستور استاندار مازندران تصمیم بر آن شد که تدابیر اجرایی فوری در شهرستان‌ها از جمله شهرستان رامسر اتخاذ شود که خوشبختانه هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و نظامی و انتظامی به‌سرعت شکل گرفت و آمادگی شهرستان برای استقبال از موج مسافران مورد تأکید و برنامه ریزی قرار گرفت.

    وی افزود: در همان روزهای ابتدایی به لطف خدا آرامش و ثبات در روند ارائه خدمات عمومی در رأس برنامه‌ها قرار گرفت و تمامی دستگاه‌ها با حفظ انسجام توانستند وظایف خود را به‌درستی ایفا کنند.

    فرماندار رامسر در خصوص تأمین مایحتاج عمومی و اقلام اساسی به ویژه نان عنوان کرد: از میان نانوایی فعال شهرستان ۲۷ نانوایی به‌عنوان کشیک انتخاب شدند تا حتی در ساعات پایانی شب نیز فعالیت داشته باشند. همچنین بنا بر تصمیم ستاد مدیریت شهرستان تعدادی از نانوایی ها به‌صورت شبانه‌روزی فعال ماندند و سهمیه آرد نانوایی‌ها نیز افزایش یافت. این تصمیمات موجب شد تا هیچ‌گونه کمبودی در تأمین نان در ایام بحران احساس نشود.

    تدبیر برای تأمین سوخت

    قبادیان در خصوص تامین سوخت در ایام جنگ ۱۲ روزه تصریح کرد: در همان روزهای نخست تصمیم گرفته شد که مخازن تمامی جایگاه‌های سوخت شهرستان پر شوند تا از بروز مشکلات ثانویه جلوگیری بعمل آید. این اقدام و همچنین تلاش رسانه ها در القای آرامش و نشان دادن خلوت بودن جایگاه های سوخت موجب شد که صف‌های طولانی و اضطراب ناشی از کمبود بنزین به‌سرعت مدیریت شود. خوشبختانه سوخت‌گیری در آن ایام با آرامش و بدون ازدحام صورت می‌گرفت و هیچ مشکلی در این بخش هم در شهرستان بوجود نیامد.

    وی عنوان داشت: در همان هفته اول جنگ تیم تنظیم بازار شهرستان متشکل از مدیریت اصناف شهرستان و معاونین فرمانداری و سایر مسئولین ذیربط به‌صورت روزانه از مراکز عرضه کالا بازدید می‌کردند؛ به‌دلیل خریدهای هیجانی برخی شهروندان و مسافران در لحظاتی ممکن بود برخی از قفسه‌های فروشگاه خالی شود مثلاً عرضه یک روغن سرخ کردنی یا دستمال کاغذی و موارد این چنینی به صورت ساعتی و مقطعی در بعضی فروشگاه ها متوقف می شد اما بلافاصله تزریق کالا صورت می‌گرفت.

    فرماندار رامسر افزود: در تصمیمی راهبردی، مقرر شد فروشگاه‌های کوچک‌تر نیز در اولویت توزیع قرار گیرند تا صف فروش در فروشگاه‌های بزرگ و زنجیره ای کاهش یابد و تعادل حفظ شود. این سیاست‌گذاری موجب شد آرامش نسبی در بازار عرضه یک اقلام اساسی نامحدود زیادی برقرار شود.

    اسکان رایگان نتیجه همدلی مردم

    قبادیان در ادامه با اشاره به مسئله اسکان مسافران در ایام جنگ ۱۲ روزه گفت: در روزهای ابتدایی بحران با هماهنگی میراث فرهنگی دبیرخانه‌ای برای اسکان راه‌اندازی شد و یک شماره تماس برای پیگیری مشکلات احتمالی در اختیار مسافران قرار گرفت. تعدادی واحد اقامتی از سوی خیرین به‌صورت رایگان در اختیار مسافران قرار گرفت و هتل‌های شناخته‌شده‌ای مثل هتل خلج و هتل رامسر نیز بخشی از ظرفیت خود را به صورت  رایگان به مسافرین و مهمانان گرامی ارائه دادند. در عین حال بسیاری از مراکز اقامتی نیز تا ۵۰ درصد تخفیف اعمال کردند. این تصمیمات حاصل همدلی و همراهی مردم شهرستان بود.

    وی تصریح کرد: برخی از خانه‌های مسافر و حتی بوم‌گردی ها در این ایام با هماهنگی ستاد اسکان به‌صورت داوطلبانه و رایگان اقدام به پذیرش مهمان کردند. در کنار آن مدارس و سالن‌های ورزشی نیز تجهیز شده بودند تا در صورت افزایش شدید جمعیت ظرفیت لازم برای اسکان اضطراری فراهم باشد.

    فرماندار رامسر تأکید کرد: در ایام جنگ ۱۲ روزه مدیریت بحران فقط از پشت میز ممکن نبود. شخصاً و به‌اتفاق سایر مسئولان به‌صورت میدانی از جایگاه‌های سوخت، مراکز توزیع، بازار و محل‌های اسکان بازدید کردیم. این حضور میدانی موجب شد که الحمدالله تصمیمات دقیق‌تر و مؤثرتری اتخاذ شود.

    قبادیان همچنین عنوان کرد که برای جبران کمبود احتمالی منابع مالی تصمیم گرفته شد با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی شهرستان و مشارکت مردمی، خدمات مورد نیاز تأمین شود.

    وی در ادامه افزود: به‌جای اتکا به هزینه‌های سنگین دولتی، از ظرفیت نیروهای مردمی، مداحان و سخنرانان بومی، گروه‌های فرهنگی داوطلب و امکانات محلی استفاده شد تا هم بُعد فرهنگی ماجرا حفظ شود و هم هزینه‌ها مدیریت شود.

    مردم رامسر در سخت‌ترین روزها سنگ تمام گذاشتند

    فرماندار رامسر با تمجید از روحیه مشارکت عمومی مردم شهرستان گفت: در روزهایی که بسیاری از نقاط کشور در التهاب به‌سر می‌بردند، مردم رامسر با تمام توان پای کار بودند و با همدلی و ایثار از اسکان مسافران گرفته تا مشارکت در برنامه‌های فرهنگی و مذهبی، همه چیز با دل و جان انجام شد و خوشبختانه مردم و مسئولین دوشادوش هم توانستند از این روزهای سخت با سربلند و اقتدار عبور کنند.

    قبادیان افزود: در بسیاری از برنامه‌های فرهنگی هزینه‌ای از سوی دولت پرداخت نشد. مردم خودشان مثل همیشه و حتی با توان بیشتر پای کار آمدند و با امکانات داخلی علاوه بر اقدامات اجتماعی و اقتصادی توانستند با اجرای سوگواره‌ها، تعزیه‌ها و برنامه‌های کتاب‌خوانی و فرهنگی در عرصه عمومی نیز اتفاقات زیبایی را برگزار کنند و رقم بزنند.

    وی تأکید کرد: همزمان با برگزاری برنامه‌های عزاداری در ایام محرم تلاش شد مفاهیم مقاومت، پایداری و فرهنگ عاشورایی با محوریت کودک و نوجوان نیز ترویج شود. این کار از طریق اجرای تئاترهای میدانی، نشست‌های فرهنگی و مسابقات کتاب‌خوانی محقق شد.

    فرماندار رامسر تأکید کرد: تجربه یک شهرستان رامسر در ایام جنگ دوازده‌ روزه نشان داد که می‌توان با مدیریت میدانی، انسجام اداری و اعتماد به مردم حتی در بحرانی‌ترین شرایط نیز می توان خدمات زیربنایی و اساسی را حفظ کرد و به مردم آرامش و امنیت را هدیه داد.

    قبادیان در پایان خاطرنشان کرد: این ایام، جلوه‌ای از مدیریت جهادی و همبستگی مردمی بود که باید به‌عنوان الگو در سایر بحران‌ها نیز مورد استفاده قرار گیرد.

    انتهای خبر/