پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

بارش برف وباران در ۶ استان طی امروز

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ورود سامانه بارشی جدید از غرب کشور و بارش برف و باران در شش استان طی امروز(۲۰دی ماه)...

کد خبر :23462 دی 20, 1400
چاپ
9 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از ایسنا ، صادق ضیاییان در گفت و گویی اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی، امروز(۲۰دی‌ماه) به‌تدریج سامانه بارشی از غرب و شمال غرب وارد کشور و در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، لرستان و ایلام سبب بارش برف و باران رعد و برق و وزش باد شدید موقت می‌شود.

وی افزود:سه شنبه( ۲۱دی‌ماه) این وضعیت در استان‌های خوزستان، لرستان، ایلام، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، کرمانشاه، کردستان جنوب آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و ارتفاعات استانهای زنجان، قزوین، البرز و تهران پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد:چهارشنبه(۲۲دی‌ماه) در شمال غرب بارش پراکنده رخ خواهد داد.

وی با اشاره به ورود سامانه بارشی جدید گفت:پنجشنبه (۲۳دی‌ماه) سامانه بارشی جدید از شمال غرب وارد کشور می‌شود و شمال غرب، غرب، ارتفاعات جنوب غرب، غرب سواحل دریای خزر و دامنه‌ها و ارتفاعات البرز مرکزی و برخی مناطق مرکزی کشور را تحت تاثیر خود قرار خواهد داد.

به گفته ضیاییان جمعه (۲۴دی‌ماه) سامانه بارشی ضمن تقویت با حرکت شرق‌سوی خود به جنوب غرب، جنوب و شرق سواحل دریای خزر نیز کشیده خواهد شد و طی دو روز آینده در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل افزایش دما رخ خواهد داد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۲۱دی‌ماه) نیمه ابری و به‌تدریج کاهش ابر، غبارآلود و در بعد از ظهر وزش باد با حداقل دمای۴ و حداکثر دمای۱۳ درجه سانتیگراد و طی روز چهارشنبه (۲۲دی‌ماه) صاف تا قسمتی ابری و همراه با وزش باد در شب و غبارمحلی  با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۱۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان درپایان اظهار کرد: طی امروز و فردا (۲۰و۲۱دی‌ماه) بندرعباس و اهواز با دمای ۲۲ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و ارومیه با  دمای  ۶و۷درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور هستند.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 3 =

جدیدترین

  • دود بی‌تفاوتی بر فراز مازندران
  • نمایشگاه دستاوردهای روستایی
  • وقتی یک سوزن اُمید می‌شود
  • از قله‌ دیوان عالی تا قلعه مارکوه
  • برخورد با سرویس های غیرمجاز در دستور شورای ترافیک
  • استقرار گشت‌های قرنطینه دام در ورودی‌ شهرها
  • رامسر به کانون رویدادهای فرهنگی کشور نزدیک‌تر می‌شود
  • فرهنگ‌سازی یا مقابله؟
  • بحران پنهان در بیمارستان‌های دولتی مازندران
  • بزرگان فرهنگی، سرمایه ملی ما هستند
  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت