پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

تدوین کتاب «نقش مردم و رزمندگان رامسر در دفاع مقدس»

سردار «ملکی» از تدوین کتاب «نقش مردم و رزمندگان شهرستان رامسر» در دفاع مقدس خبر داد.

کد خبر :21776 اردیبهشت 29, 1400
چاپ
46 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین، سردار «عبدالله ملکی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران در جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس شهرستان رامسر با اشاره به دیدار با خانواده شهیدان «مصطفی تاش‌موسی» در رامسر، «رضا قربانی» و «حسین بواس» در چالوس اظهار داشت: خانواده‌های شهدا خوش‌ روحیه، قوی و با استقامت و اسوه‌های صبر و مقاومت هستند و دیدار با خانواده‌های شهدا برای ما بسیار روحیه‌بخش بود.

این مسئول همچنین از امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و نهاد‌های فرهنگی رامسر در ساخت هواپیما و تندیس خلبان شهید «حسین خلعتبری» خبر داد و گفت: المان این خلبان شهید در میدان فرودگاه رامسر نصب خواهد شد.

وی با بیان اینکه شهید خلعتبری از خلبانان بنام ایران است که نیروی دریایی عراق را فلج کرده بود، گفت: این شهید از شهدای محوری استان و شهید ملی است و باید برای معرفی بیشتر این شهید در سطح شهرستان، استان و کشور تلاش کنیم.

این مسئول از ایجاد غرفه دفاع مقدس در موزه شهدای رامسر خبر داد و گفت: قرار شد به دستور سردار کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کشور این مکان جهت نمایش آثار دفاع مقدس ایجاد شود.

سردار ملکی با بیان اینکه کتاب «شهرستان رامسر در هشت سال دفاع مقدس» نیز در دستور کار قرار گرفت، افزود: این کتاب در سه محور پیروزی انقلاب اسلامی، جنگ جنگل و نقش رامسر در هشت سال دفاع مقدس تدوین خواهد شد.

وی اضافه کرد: در این راستا تفاهم‌نامه‌ای بین این اداره‌کل و فرمانداری و شهرداری و فرماندهی سپاه و دیگر نهاد‌های فرهنگی امضا و نویسنده آن نیز مشخص شد.
سردار ملکی عنوان کرد: موضوع نهضت جمع آوری خاطرات کارمندان ایثارگر ادارات که از سال ۱۳۹۸ تاکنون با توقف ایجاد شده بود را در شهرستان رامسر آغاز کردیم.
وی همچنین با اشاره به بازدید از یادمان شهدای کلارآباد، تعداد شهدای گمنام عباس آباد را شش شهید اعلام کرد و گفت: دو شهید در پارک عباس آباد و دو شهید در سلمانشهر مدفون و دارای المان هستند.

سردار ملکی ادامه داد: المان دو شهید دیگر نیز در پارک شهدای گمنام کلارآباد با پیگیری شهرداری، فرمانده سپاه کلارآباد و مسئول دفتر حفظ آثار عباس آباد ساخته شد و قرار شد تا هفته دفاع مقدس محوطه پارک نیز ساخته بشود تا محلی برای زیارت مردم و جوانان و نوجوانان باشد.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 3 =

جدیدترین

  • حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند
  • کاهش التهابات اولیه در پمپ بنزین های رامسر
  • اولتیماتوم شورای عالی امنیت ملی به هرگونه همکاری با دشمن
  • هیچ کمبودی برای میزبانی از مسافران نداریم
  • تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها تا اطلاع ثانوی
  • (بدون عنوان)
  • اسرائیل حمله پیش‌دستانه‌ای علیه ایران آغاز کرد
  • خدیجه (س)؛ بنیادترین الگوی تربیتی برای جامعه امروز
  • ضرورت تدوین سیاست‌های پیشگیرانه تا راه‌اندازی آزمایشگاه‌ قارچ‌شناسی
  • خیران رامسری یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به مرکز سالمندان کتالم کمک کردند
  • واگذاری یک‌هزار واحد مسکونی به خانواده‌های تحت پوشش
  • سکوت نخبگان خیانت به منافع ملی است
  • قاضی در مدرسه
  • ماموریت ما ساختن ایران قوی است
  • ۲۵ سال انتظار برای بازگشت یک نوجوان ۱۳ ساله
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت