پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

پیوند قلب اسیر ایرانی به همسر شگنجه‌گر بعثی

منصور انوری گفت: ماجرای شهادت یکی از اسرای ایرانی در اسارتگاه‌های عراق و پیوند قلب او به همسر شکنجه‌گر عراقی جلد نخست این مجموعه سه جلدی را رقم...

کد خبر :18964 دی 13, 1396
چاپ
40 Views
0 نظر
به گزارش  رامسرنوین به نقل از بلاغ، منصور انوری نویسنده پیرامون تازه‌ترین رمان خود اظهار داشت: رمان «قلب تپنده» عنوان یک جلد رمان از یک مجموعه سه جلدی است.

وی با بیان اینکه طرح این اثر از آقای ملتجی پیشنهاد شد گفت: ماجرای این رمان جذاب از این قرار است که همسر یکی از نظامیان استخبارات عراق دچار بیماری قلبی شده و ناچار به پیوند می‌شود؛ نارسایی قلب به حدی بوده که پزشک پیشنهاد می‌کند این امر به سرعت انجام شود از این رو این شکنجه‌گر عراقی با دستور رئیس اردوگاه یکی از اسرای ایرانی را به شهادت می رساند تا قلب او را به همسرش پیوند بزنند.

این نویسنده در ادامه خاطر نشان کرد: به همسر این شکنجه‌گر اینطور وانمود می‌شود که این فرد بر اثر تصادف کشته شده و قلب آماده پیوند است، این موضوع با نظارت یک پرستار صورت می‌گیرد و نتیجه رضایت بخش می‌شود.

نویسنده رمان «جاده جنگ» در ادامه عنوان کرد: فروپاشی عراق به مرور زمان رقم می‌خورد و این نظامی عراقی به همراه همسرش در شرف فرار به غرب بوده‌اند که هواپیما در میانه مسیر در آلپ سقوط کرده و عده‌ای زنده می‌مانند که این زن هم از آن تعداد است.

وی با تاکید بر اینکه پرستار هم در این پرواز بوده و در کنار این زن عراقی ماجرا را بازگو می‌کند، ابراز داشت: این پرستار به نحوه شهادت اسیر ایرانی و پیوند قلب اذعان می‌کند و می‌گوید که من شاهد ماجرا بودم اما شناخت و اطلاعاتی از این اسیر ایرانی ندارم؛ پس از این سخنان این زن عراقی در صدد یافتن خانواده شهید ایرانی بر می آید اما خود قلب شروع به راهنمایی می‌کند.

انوری ادامه داد: زن عراقی به لبنان، ترکیه و آلمان می‌رود اما قلب در نهایت به ایران رهنمون می‌شود و به مشهد می‌رسد. در مسیر زیارتگاهی بوده که پدر و مادر شهید در آنجا خادم بودند که پدر شهید در اتفاقی به نحوه تولد فرزندش اشاره می‌کند و… ادامه ماجرا.

این مولف یادآوری کرد: بخشی از رمان واقعی است و بخشی با تدبیر داستانی نوشته شده است. رمان با حدود ۵۰۰ صفحه تحویل انتشارات سوره مهر شده است.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار + 4 =

جدیدترین

  • محدودیتی برای واردات کالاهای اساسی نداریم
  • گام بلند مازندران برای مدیریت پسماند
  • بازار مازندران در امنیت؛ سفره مردم در صیانت
  • باران زمستانی مهمان رامسر شد
  • وارونگی ارزش‌های انقلاب در رسانه‌های معاند
  • «آرمادای ترس» واشنگتن در آزمون ۴۷ ساله شکست خورد
  • بهره‌برداری از طرح‌های گازرسانی رامسر با اعتبار ۵۳۰ میلیارد تومان
  • مساجد محور آگاهی‌بخشی حقوقی و صیانت از ارزش‌های اجتماعی باشند
  • ایران در قلب شطرنج ژئوپلیتیک جهان نقش‌آفرینی می‌کند
  • تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
  • پاسخ هرگونه خطای محاسباتی دشمن، منطقه‌ای و گسترده خواهد بود
  • «انتظار پویا» نبض بیداری ملت
  • ۲۲ بهمن با حضور همیشگی مردم پرشورتر از همیشه
  • راه شهدا با حضور مردم زنده می‌ماند
  • برای خلق حماسه‌ای دیگر
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت