پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

بخش «نیم نگاه» سایت خبری نیمه پُر رامسر ایجاد شد/ عکس شماره ۱

بخش نیم نگاه اقدام به انتشار عکسهای جریان ساز با موضوعات فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، طنز، علمی، سنتی، خبری، خاطره ها و... در قالبی متفاوت بکند و حرفهای مان را در پیام های کوتاه به سمع و نظر مخاطبان و...

کد خبر :1867 دی 20, 1393
چاپ
48 Views
0 نظر

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نیمه پر، امروزه تصویرسازی از رویدادهای مختلف جهان در رسانه ها به یکی از بدیهی ترین ملزومات در این عرصه تبدیل گشته است.

عکس، فیلم، مستندات و … یکی از مهمترین بخش های حوزه خبر و رسانه هستند که وجود هر کدام از این موارد به جریان سازی خبری در جامعه کمک بسیاری می کنند.

عکس های مستند، خبری، هنری و… همان طوری که اتفاق افتاده است می توانند با قدرت تصویر سازی خود مسیر یک کشور، یک خانواده و یک شخص را تغییر دهند.

انصافاً باید پذیرفت که برخی عکسها در درونشان حرفهایی را به یک قشر و یا در حد وسیع تر یک جامعه منتقل می کنند که شاید در برنامه ریزی های کلان اجتماعی سالها به طول می انجامد تا آن حرف زده شود و یا به اجرا برسد.

حال با توجه به اینکه همه ما به قدرت رسانه و جریان سازی های آن واقفیم سایت نیمه پر در نظر دارد با ایجاد بخش نیم نگاه اقدام به انتشار عکسهای جریان ساز با موضوعات فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، طنز، علمی، سنتی، خبری، خاطره ها و… در قالبی متفاوت بکند و حرفهای مان را در پیام های کوتاه به سمع و نظر مخاطبان و مسئولان شهرستان خود برسانیم.

هدف از ایجاد بخش نیم نگاه با قالبی متفاوت، پویایی بخش رسانه ای شهرستان، جریان سازی های خبری، رساندن حرف های بسیار در قالب یک عکس، ایجاد نشاط و … می باشد و مطمئناً در این راه به کمک همه اصحاب رسانه رامسر، عکاسان، شهروندان و مخاطبان سایت نیازمند خواهیم بود.

همچنین بخش « نیم نگاه» سایت خبری نیمه پر رامسر با نیم نگاهی به اطراف خود در حوزه شهرستان رامسر، با هدفی مشوقانه و در کنار آن منتقدانه رویداد ها، مشکلات، حسنات و دیگر موضاعات را در قالب عکس و پیام های کوتاه منتشر می کند تا بتواند در جهت رفع مشکلات، رسانه ای کردن رویداد ها و تبلیغ حسنات گامی برداشته باشد.

روزهای خوبی را برای نیم نگاه نیمه پر رامسر می اندیشیم…

اولین شماره از نیم نگاه:

روی عکس کلیک کنید

nim negah1

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 4 =

جدیدترین

  • ۲۲ بهمن با حضور همیشگی مردم پرشورتر از همیشه
  • راه شهدا با حضور مردم زنده می‌ماند
  • برای خلق حماسه‌ای دیگر
  • مازندران در خط حضور؛ خروشان در مسیر انقلاب
  • مبارزه و خدمت دو مسیر جدانشدنی بود
  • خدمات قضایی بدون وقفه ادامه دارد
  • ایرانِ پس از انقلاب، نماد عزت شد
  • مازندرانی‌ها ۳/۵ همت کالابرگ‌ خرید کردند
  • برخورد قاطع با گران‌فروشی در اولویت است
  • موضع خنثی آموزش و پرورش در جنگ شناختی، بازی در پازل دشمن است
  • پهلوی در ترازوی اسناد و خاطرات
  • (بدون عنوان)
  • داوطلبین تا اعلان قطعی صلاحیت ها به گمانه زنی ها توجه نکنند
  • مذاکره آری، اما از موضع عزت
  • نسل جوان؛ قلب تپنده انقلاب در گام دوم
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت