پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

۷ نوع آجیل برای دفع ۷ بیماری

مصرف منظم آجیل به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل منافع زیادی برای شما دارد، کنترل کننده کلسترول است و می تواند فواید زیادی برای قلب تان داشته...

کد خبر :16364 آبان 15, 1396
چاپ
5 Views
0 نظر
به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ، انواع آجیل شامل اسید‌های چرب غیر اشباع و دیگر مواد مغذی مانند ویتامین ها، پروتئین، فیبر و … هستند که می‌توانند سدی در برابر ابتلا به برخی از انواع سرطان‌ها و بیماری‌های قلبی باشند.

گردو؛ دشمن التهاب: گردو علاوه بر این که حاوی میزان زیادی از آنتی اکسیدان‌ها است، در محافظت از بدن در برابر آسیب سلولی که می‌تواند منجر به بیماری‌های قلبی، سرطان و پیری زودرس شود، نقش مهمی دارد. گردو ثروتمندترین آجیل از نظر داشتن اسید‌های چرب امگا ۳ است که به مبارزه با تورم و التهاب می‌رود. گردو همچنین حاوی منگنز است که می‌تواند علائم سندرم پیش از قاعدگی را تا حدی کاهش دهد.بادام؛ مفید برای روده: بادام حاوی سه گرم فیبر در هر سه اونس است و غنی‌ترین آجیل از نظر داشتن ویتامین E. به شمار می‌رود. مصرف منظم بادام همچنین در کاهش وزن موثر است. تحقیقات نشان می‌دهد کسانی که این آجیل را مرتب مصرف می‌کنند، نباید نگران بالا رفتن قند خون خود باشند. بادام حتی محافظ روده است و آنهم با افزایش باکتری‌های خوب و تقویت سیستم ایمنی بدن.

بادام زمینی؛ بهبوددهنده سطح حافظه: بادام زمینی غنی از روی و آهن است و منجر به جلوگیری از بروز کم خونی می‌شود ضمن این که به سلامت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. بادام زمینی همچنین منبع خوبی از منیزیم است و هر اونس از آن ۲۵ درصد نیاز روزانه شما به منیزیوم را تامین می‌کند. مصرف منیزیم با بهبود سطح حافظه و محافظت در برابر از دست دادن حافظه ارتباط دارد.

پسته؛ بهبود سطح خلق و خوی: پسته بسیار کم کالری است و در هر اونس تنها ۴ کالری دارد. خوردن پسته با کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه نیز در ارتباط است، چون تنفس را بازتر می‌کند. پسته سرشار از آنتی اکسیدانی به نام گاماتوکوفرول است که به سلامت سیستم عصبی کمک می‌کند. ضمنا پسته حاوی ویتامین ب. ۶ است که با بهبود خلق و خوی و تقویت سیستم ایمنی بدن ارتباط مستقیم دارد.

فندق؛ مدیریت دیابت: سطح بالایی از چربی‌های اشباع نشده در این آجیل است که می‌تواند منجر به بهبود سلامت قلب و عروق و بهبود کنترل دیابت نوع ۲ شود. فندق همچنین غنی از ویتامین E. است که منجر به جلوگیری از بروز آب مروارید و دژنراسیون ماکولا می‌شود ضمن این که از سلامت پوست حفاظت می‌کند و منجر به کاهش خطر ابتلا به زوال عقل می‌شود.

کشمش؛ کاهنده علائم افسردگی: سلنیوم موجود در کشمش به سلامت پوست کمک می‌کند. کشمش همچنین حاوی مقادیر زیادی از ویتامین‌های آ. و ب. است و منجر به کاهش علائم افسردگی و مشکلات عصبی می‌شود.

تخمه کدو؛ کاهنده کلسترول بد: مصرف این آجیل منجر به محافظت در برابر سرطان پروستات می‌شود، تقویت کننده مثانه است، و نقش پیشگیری کننده از پوکی استخوان دارد. تخمه کدو سرشار از منیزیوم است و به خاطر وجود فیتواسترول ها؛ سطح کلسترول ال دی ال را کاهش می‌دهد.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + 2 =

جدیدترین

  • فرهنگ‌سازی یا مقابله؟
  • بحران پنهان در بیمارستان‌های دولتی مازندران
  • بزرگان فرهنگی، سرمایه ملی ما هستند
  • طرح‌ بلندمرتبه‌سازی و بازنگری طرح‌های هادی، اولویت مازندران است
  • حضرت زینب (س)؛ پرستار حقیقت و الگوی جاودانه صبر
  • مازندران مهد فرهنگ و تشیع است
  • نمایشگاه دستاوردهای بسیج محلات
  • سگ‌های بلاصاحب؛ معضل خاموش زیست بوم ایران
  • برگزاری سومین رویداد آموزش‌محور محلات مهدوی
  • کسب گواهی رسمی از آژانس فضایی اروپا، یونسکو و ناسا
  • نخستین هنرستان دولتی تربیت بدنی افتتاح شد
  • جشنواره کتاب و گندم در شهر دالخانی
  • حفظ فرهنگ شهدایی سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است
  • اردوی یکروزه تکریم از سالمندان
  • جشن دندان شماره ۶
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت