پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

سرنوشت تلخ فوتبالی پسر میلیاردی استقلال که قرار بود فیکس تیم‌ملی شود!

اولین خروجی استقلال کسی است که یک میلیارد ۳سال پیش برایش هزینه شد.

کد خبر :16182 آبان 14, 1396
چاپ
40 Views
0 نظر
به گزارش رامسرنوین به نقل از  شریان نیوز،سایت ها و کانال های استقلالی می نویسند یعقوب کریمی بازیکنی است که از ابتدای حضور شفر در این تیم به رغم نداشتن مشکل آسیب دیدگی هیچ گاه یکی از ۱۸ انتخابش نبوده است و احتمالا او اولین جدا شده از آبی هاست.

در ابتدای فصل هم منصوریان با انتقاد زیادی روبرو شد وقتی یعقوب را نگه داشت. یعقوب که گاهی بازوبند استقلال را هم می بندد. او محصول آکادمی استقلال است و این تیم برای این سرمایه خودش وقتی از سپاهان برگشت، هزینه میلیاردی کرده است. هم برای رضایتنامه اش و هم برای پولی که به خودش داده بود.

یعقوب که روزگاری مفت از آکادمی استقلال به نفت رفت و ستاره شد و ۴ سال قبل کی روش زیر فشار بود برای دعوت نکردنش به تیم برای جام جهانی، در کورس با بازیکنانی مثل جهانبخش و آزمون که امروز ستاره ملی هستند، در جایی قرار گرفته که مهمترین خبری که اسمش را سر زبان ها انداخته، بردن سگش به سر تمرین و پارس کردن های این حیوان بوده که باعث دلخوری سرمربی تیم هم شده بود! او حالا به سمت در خروجی استقلال هدایت می شود تا یک ستاره سوخته دیگر باشد. روزگاری کی روش درباره یعقوب می گفت: «چند بار رفتم تا او را دعوت کنم. ولی هر بار به بازی های نفت می روم، تیم او با کلاغ ها و سربازهای ورزشگاه قدر انگشتان دو دست هوادار ندارد.من بازیکنی که تا به حال سابقه بازی بین المللی نداشته را چطور به ترکیب تیم بزرگسالان بیاورم. کریس رونالدو وقتی هم سن این پسر بود، ۷۰ بازی ملی بین المللی داشت!

رفقای یعقوب راهی لیگ های اروپایی شدند و حالا در تیم ملی می درخشند و به جام جهانی می روند اما او ماند و امروز دیگر در لیست مازاد استقلال است، آن هم بعد از سه سال حضور اضافه!

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × چهار =

جدیدترین

  • باران زمستانی مهمان رامسر شد
  • وارونگی ارزش‌های انقلاب در رسانه‌های معاند
  • «آرمادای ترس» واشنگتن در آزمون ۴۷ ساله شکست خورد
  • بهره‌برداری از طرح‌های گازرسانی رامسر با اعتبار ۵۳۰ میلیارد تومان
  • مساجد محور آگاهی‌بخشی حقوقی و صیانت از ارزش‌های اجتماعی باشند
  • ایران در قلب شطرنج ژئوپلیتیک جهان نقش‌آفرینی می‌کند
  • تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
  • پاسخ هرگونه خطای محاسباتی دشمن، منطقه‌ای و گسترده خواهد بود
  • «انتظار پویا» نبض بیداری ملت
  • ۲۲ بهمن با حضور همیشگی مردم پرشورتر از همیشه
  • راه شهدا با حضور مردم زنده می‌ماند
  • برای خلق حماسه‌ای دیگر
  • مازندران در خط حضور؛ خروشان در مسیر انقلاب
  • مبارزه و خدمت دو مسیر جدانشدنی بود
  • خدمات قضایی بدون وقفه ادامه دارد
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت