هشدار افزایش عوامل سرطانزا در جامعه ایرانی
به گزارش نیمه پر رامسر به نقل از بلاغ، ایرج خسرونیا با انتقاد از روشهای غلط غذایی که باعث شیوع سرطانها شده، گفت: ۱۰ درصد چربیهای مصرفی ما اسید چرب ترانس است که باید صفر باشد و ۲۵ درصد چربیهای...
به گزارش نیمه پر رامسر به نقل از بلاغ، ایرج خسرونیا با انتقاد از روشهای غلط غذایی که باعث شیوع سرطانها شده، گفت: ۱۰ درصد چربیهای مصرفی ما اسید چرب ترانس است که باید صفر باشد و ۲۵ درصد چربیهای مصرفی اسیدچرب اشباع است که باید ۱۰ درصد باشد.