پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

تعویق ۳ ماهه حکم اعدام با همت و تلاشی جمعی تا رضایت کامل

تلاش ها برای اخذ رضایت از خانواده مقتول توسط مسئولان و بزرگان شهر ادامه داشت تا اینکه در اواخر شب رضایت نسبی مادر مقتول گرفته شد و حکم اعدام به مدت سه ماه به تعویق افتاد و امیدواری ها بیشتر شد تا...

کد خبر :6813 مرداد 6, 1394
چاپ
59 Views
1 نظر

به گزارش نیمه پر، ظهر دیروز خبری به همراه یک عکس از طرف کاربران مجازی در شبکه های اجتماعی منتشر شد مبنی بر اینکه آماده سازی محل اعدام در خیابان آبگرم جنب باغ ۳۳ هکتاری رامسر در حال انجام است و گفته شد که به نقل از منابع آگاه قرار است که در ساعت ۵ صبح امروز ۶ مرداد ماه حکم اعدام یک مجرم محکوم به اعدام در رامسر به صورت عمومی اجرا شود.

انتشار این خبر در فضای مجازی و گروه های اجتماعی مختلف خبری شهرستان رامسر موجب واکنش های انسان دوستانه کاربران مجازی شده است و برخی کاربران نیز به اعدام عمومی در یک محل توریستی و گردشگری که مسافران و گردشگران زیای نیز حضور دارند انتقاد و اعتراض داشتند و همچنین از مسئولین و بزرگان شهرستان درخواست تلاش برای اخد رضایت از خانواده مقتول را کردند.

با اینکه تلاش های زیادی برای اخذ رضایت از خانواده مقتول در چند ماهه اخیر انجام شده بود اما مجددا نیز امام جمعه، فرماندار، مسئولان و بزرگان شهرستان نیز با حضور و صحبت با خانواده مقتول سعی کردند تا عفو و بخشش را با رضایت قلبی از مادر مقتول بگیرند.

جلسه و صحبت ها تا ساعات آخر شب ادامه داشت و نهایتا رضایت نسبی مادر مقتول اخذ شد و طبق یک تعهد سه ماهه حکم اعدام به تعویق افتاد تا در این مدت رضایت کامل خانواده مقتول گرفته شود.

در هر حال بزرگی و بخشندگی مادر مقتول با وجود اینکه قصاص قاتل فرزندش حق او بوده است ارزشمند بوده و این عمل در شبکه های مجازی بسیار مورد حمایت و تشویق قرار گرفت.

همت والای بزرگان شهر و بخشندگی و بزرگی مادر مقتول در این امر موجب شد تا سنت حسنه عفو و بخشش زیبایی خود را بار دیگر در جامعه نشان دهد و این معروف دینی بیش از پیش در دل های شهروندان دارای ارزش و اهمیت جلوه کند.

همچنین بعد از این اقدام به دستور مراجع قضایی دارببست های نصب شده در باغ ۳۳ هکتاری رامسر باز شد و از آنجایی که ساعات پایانی شب این دستور ابلاغ شده بود اما کارگران داربست ها را باز کردند تا صبح امروز اثری از محل اجرای اعدام  نباشد.

فرد اعدامی مجرم به درگیری و قتل بوده است.

photo_2015-07-27_09-53-302 photo_2015-07-28_09-42-37 photo_2015-07-28_09-42-50 photo_2015-07-28_09-45-36

یک نظر

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 2 =

جدیدترین

  • آمادگی کامل رامسر برای میزبانی از مسافران
  • آغاز مرحله سوم کالابرگ از امروز
  • سکوت در برابر دشمنان همراهی با ظلم است
  • تامین معیشت مردم در اولویت
  • برخورد قضایی با کم‌کاری و ترک فعل‌ مدیران
  • ‌هشدار سپاه کربلا نسبت به عملیات روانی اسرائیل
  • حضور پرشور مردم نشان از دلدادگی ملت ایران است
  • مازندران در مدار خدمت برای پذیرایی از هموطنان
  • هیچ‌گونه مذاکره‌ای با آمریکا نخواهیم داشت
  • حماسه‌ای از وفاداری و انتقامِ مردم دیار علویان
  • پاسخ به هرگونه تهدید قاطع است/ تشکیل شورای موقت رهبری در دستور کار
  • امام شهیدمان سرباز تمام و کمال امام زمان (عج) بود
  • حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند
  • کاهش التهابات اولیه در پمپ بنزین های رامسر
  • اولتیماتوم شورای عالی امنیت ملی به هرگونه همکاری با دشمن
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت