دانشمندان ۳۰ داوطلب را برای آزمایش اختراع خود انتخاب کردند تا آب را با این قاشق بنوشند؛ داوطلبان نتیجه آزمایش را بین ۴۰ تا ۸۳ درصد مطابق همان مزه انتخاب شده اعلام کرده اند.
تعدادی از مشارکت کنندگان نیز گفتند که طعم حسگرهای فلزی روی قاشق مانع احساس طعم پیشنهادی شده، اما دانشمندان قول داده اند که این مشکل را در آینده حل کنند.
کارشناسان تاکید می کنند که این قاشق های الکترونیکی می تواند به بیماران قلبی و دیابتی کمک کند.
در همین حال بسیاری از کاربران، به ابداع چنین قاشقی که در واقع نوعی فریب ذائقه است، اعتراض کرده و آن را مشکلی جدید در کنار مشکلات قبلی غذاهای صنعتی و موجب پیدایش بیماری های احتمالی دانسته اند.