پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

درخواست منصوریان از تماشاگران سپاهان

سرمربی نفت تهران می‌گوید هواداران سپاهان باید آستانه تحمل بالاتری داشته باشند و به مربی خود که فرد بسیار بزرگی مانند حسین فرکی است احترام...

کد خبر :3370 بهمن 15, 1393
چاپ
71 Views
0 نظر

به گزارش نیمه پر ، علیرضا منصوریان در نشست خبری پس از بازی تیمش مقابل سپاهان اظهار کرد: طبیعی بود که بازی بسیار سنگین و سختی را پیش رو داریم زیرا هر دو تیم در صدر جدول حضور دارند و از بازیکنان خوبی بهره گرفته‌اند.

وی اضافه کرد: سپاهان خیلی بهتر از نفت شروع کرد و ما آرام آرام توانستیم بر اوضاع مسلط شویم. در نیمه دوم بهتر بودیم؛ حتی زمانی که ۱۰ نفره شدیم فکر می‌کردیم کار ما بسیار سخت‌تر شده اما این شوک و تعویض‌های خوب ما باعث شد به بازی برگردیم. در کل می‌توان گفت نیمه اول برای سپاهان و نیمه دوم در اختیار نفت بود.

سرمربی نفت تهران خاطرنشان کرد: تیمی که در اصفهان یک گل از سپاهان بخورد، بازگشتش به بازی بسیار سخت است اما خوشبختانه توانستیم به بازی برگردیم و از روی ضربه ایستگاهی به گل تساوی برسیم.

منصوریان افزود: نسل مربی‌گری من بعد از حسین فرکی است و ما از امثال حسین فرکی الگوبرداری کرده‌ایم. فکر می‌کنم تماشاگران باید آستانه تحمل خود را بالاتر ببرند. حسین فرکی یک مربی اخلاق‌مدار و بسیار خوب در فوتبال ایران است و تماشاگران با یک بازی و دو بازی نباید در مورد او صحبت کنند و یا در کارهای او دخالت کنند. می‌طلبد که تیمی مثل سپاهان، تماشاگرانی با آستانه تحمل بالاتری داشته باشد.

وی درخصوص صحنه پنالتی و صحیح یا غلط بودن آن گفت: خود من صحنه را ندیدم اما بعد از بازی دوستانم به من گفتند که می‌توانست این صحنه پنالتی نباشد و شاید داور می‌توانست این پنالتی نگیرد.

وی در مورد پخش زنده این بازی گفت: پخش زنده باید برای تیمی مانند سپاهان و نفت که صدر جدول فوتبال را در اختیار دارند، باشد. ما هفته قبل با استقلال خوزستان و این هفته با سپاهان پخش زنده نداشتیم که این از انگیزه بازیکنان جوان ما می‌کاهد زیرا ما ۶ بازیکنی که در راه ملی‌ شدن هستند داریم و ۳ نفر آن‌ها در تیم ملی حضور داشتند. ما نباید فقط وقتی با استقلال و پرسپولیس بازی داریم، پخش زنده داشته باشیم.

وی اضافه کرد: باید نگاه صداوسیما به تیمی که صدر جدول قرار گرفته است بهتر باشد زیرا تیم نفت تماشاگر ندارد اما یک تیم بازیکن‌ساز است و بازیکنان خوبی را تحویل جامعه فوتبال داده است.

منصوریان در پاسخ به این سوال که چرا شما آمدید و وحید حمدی نژاد را از صحنه مشاجره‌اش با توپ‌ جمع کن کنار کشیدید گفت:در این گونه صحنه‌ها باید حواس خود را جمع کنیم و آن را مدیریت کنیم زیرا باعث ایجاد حاشیه و هرج و مرج در ورزشگاه می‌شود. شاید غیر معقول بود که من بروم و او را آرام کنم اما می‌دانستم که توپ جمع کن یک فرد نوجوان و حواس پرت بود به همین دلیل فکر می ‌کردم حواسش به بازی نبوده و به این خاطر توپ را به بازیکن ما نداد. به همین خاطر رفتم و بازیکن خود را به آرامش دعوت کردم.

سرمربی تیم نفت ادامه داد: از بازیکنان ملی‌پوشم بسیار تشکر می‌کنم و مرتضی پورعلی‌گنجی یک بازیکن بسیار شایسته‌ای است که توانست از هافبک دفاعی در پست دفاع وسط به خوبی بازی کند و می‌دانم که این بازیکن در آینده با سن ۲۲ سالگی جایگاه خوبی در تیم‌های بزرگ دارد. /

 

مرجع : ایسنا

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − هفده =

جدیدترین

  • راه نجات منطقه اتحاد ملت‌های مسلمان است
  • تغییر دکترین دفاعی ایران تا برتری در میدان موشکی
  • حماسه روز قدس الهام‌بخش آزادی‌خواهان جهان شد
  • رهبر بصیر، آرمان علی (ع) را زنده می‌کند
  • همبستگی اجتماعی میوه درخت «سلامت معنوی» است
  • غرفه و دکه های بین راهی بدون مجوز فعالیت نداشته باشند
  • بازار بر وفق مراد؛ خبری از صف‌های طولانی نیست
  • رهبر جدید با بینش عمیق و نگاه روزآمد به میدان آمد
  • پیام فرماندار رامسر به‌مناسبت انتخاب حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای به مقام رهبری
  • تا آخرین نفس مطیع و گوش به فرمان رهبری هستیم
  • آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر جدید ایران کیست؟
  • انتخاب رهبر جدید استمرار راه نورانی امامین انقلاب است
  • نبض بازار رامسر در شرایط جنگی، آرام و بدون کمبود است
  • مازندرانی‌ها ۶/۹ همت کالابرگ‌ خرید کردند
  • از مقاومت تا تاب‌آوری؛ نسخه عبور از بحران
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت