پایگاه خبری تحلیلی رامسرنوین
  • گزیده اخبار :
  • شنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۴ , Saturday 5 July 2025
    Ramsarnovin.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 25215
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۱۳ تیر, ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۹
  • شما اینجا هستید :آخرین اخبار > خبر برگزیده
  •   

    استاندار مازندران:

    پروژه‌های مسکن و راهسازی شتاب می‌گیرد

    استاندار مازندران گفت: روند توسعه زیرساخت‌ها و مسکن در استان با جدیت بیشتری پیگیری می‌شود.

    به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» مهدی یونسی‌رستمی در جلسه ویژه با معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیران کل راه و شهرسازی و راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان برای تسریع در پروژه‌های مسکن و راه، یکی از دغدغه‌های اصلی استان را موضوع «مولدسازی» عنوان کرد و افزود: این موضوع با پیگیری‌های ویژه در دستور کار قرار گرفته است و اداره کل راه و شهرسازی به همراه معاونت عمرانی استانداری و اداره اقتصاد و دارایی به عنوان محورهای اصلی مسئولیت دارند تا با سرعت بیشتری اقدامات لازم را انجام دهند.

    وی با اشاره به پروژه نهضت ملی مسکن، بیان کرد: در چهار شهرستان بهشهر، ساری، رامسر و آمل مشکلاتی در روند اجرای پروژه‌ها وجود داشت که با اختصاص منابع مالی مورد نیاز توسط وزارت راه و شهرسازی، تامین زیرساخت‌های روبنایی و زیربنایی پروژه‌ها به زودی انجام خواهد شد.

    استاندار مازندران ادامه داد: موضوع افزایش محدوده و تامین زمین برای جمعیت جوان و پروژه‌های جهش تولید مسکن نیز در دست بررسی است و اداره کل راه و شهرسازی با همکاری معاونت عمرانی استانداری در دو تا سه نقطه استان اقدامات اولیه را آغاز کرده‌اند تا بتوانند با همکاری همه بخش‌ها، این پروژه‌ها را سرعت ببخشند.

    یونسی‌رستمی به پروژه‌های مرتبط با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: مسکن‌های مهر ساخته شده در گذشته نیازمند تجهیز آسانسور هستند که تامین منابع مالی این بخش از طریق سازمان ملی زمین و مسکن انجام شده و پروژه نصب آسانسورها با سرعت بیشتری اجرایی خواهد شد.

    وی با تاکید بر اهمیت هماهنگی میان دستگاه‌ها گفت: تمام این اقدامات در کارگروه‌های تخصصی بررسی و به مصوبات نهایی خواهد رسید تا بتوانیم روند توسعه زیرساخت‌ها و مسکن در استان را با جدیت بیشتری پیگیری کنیم.

    استاندار مازندران از پیگیری و تلاش‌های مستمر برای تسریع در پروژه‌های مهم مسکن و عمرانی استان خبر داد.

    انتهای خبر/