پایگاه خبری تحلیلی رامسرنوین
  • گزیده اخبار :
  • جمعه ۳ اسفند ۱۴۰۳ , Friday 21 February 2025
    Ramsarnovin.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 24414
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۲۸ بهمن, ۱۴۰۳ - ۰۴:۳۱
  • شما اینجا هستید :خبر برگزیده > ویژه ها
  •   

    بلاغ گزارش می دهد

    از موفقیت بانوی کارآفرین تا درخشش دختران نخبه

    نقش زنان و دختران در پیشرفت جامعه برجسته است؛ پریسا کریمی و طهورا و تسنیم میاری، دو خواهر نمونه از دختران موفق، با تلاش و پشتکار خود به دستاوردهای چشمگیری در زمینه‌های مختلف علمی، هنری و کارآفرینی دست یافته‌اند.

    به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» در دنیای امروز، نقش زنان و دختران در پیشرفت جامعه و اقتصاد کشور بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است که این نقش‌ها از طریق فعالیت‌های مختلف علمی، هنری، فرهنگی و کارآفرینی به اثبات می‌رسد.

    در این گزارش، به معرفی دو نمونه از دختران نخبه و یک بانوی کارآفرین موفق شهرستان تنکابن می‌پردازیم که با تلاش و پشتکار خود توانسته‌اند به دستاوردهای چشمگیری در زمینه‌های مختلف دست یابند؛ این افراد نمونه‌های زنده‌ای از توانمندی‌ها و استعدادهای بی‌پایان زنان مازندرانی هستند که با انگیزه و اراده قوی، مسیر موفقیت را پیموده‌اند.

    بانوان دیارِ چای و برنج؛ گنجینه‌‌ای از صبر و تلاش

    پریسا کریمی، هنرمند و کارآفرین برجسته صنایع‌دستی، با فعالیت‌های گسترده خود در زمینه‌های مختلف، به‌عنوان یکی از الگوهای موفق کارآفرینی شناخته می‌شود؛ او با مدیریت زمان و به‌روزرسانی حرفه‌ها و محصولات خود، توانسته است به موفقیت‌های بسیاری دست یابد.

    طهورا و تسنیم میاری، دو خواهرِ دانش‌آموز موفق و نخبه مدرسه فرزانگان تنکابن که با دستاوردهای چشمگیر خود در مسابقات مختلف به‌عنوان نخبگان جوان کشور شناخته می‌شوند. آن‌ها با وجود چالش‌ها و کمبود امکانات، با توکل به خدا، تلاش خود و حمایت خانواده توانسته‌اند به موفقیت‌های بسیاری دست یابند.

    در انجام این گزارش به بررسی فعالیت‌ها، دستاوردها و اهداف این دو دختر موفق مازندرانی و بانوی کارآفرین می‌پردازیم که نشان می‌دهد با تلاش، همت و پشتکار می‌توان به موفقیت‌های بزرگی دست یافت.

    نقش مهم زنان کارآفرین در پیشرفت اقتصاد

    پریسا کریمی، هنرمند و کارآفرین موفق تنکابنی در زمینه صنایع‌دستی در گفتگو با خبرنگار بلاغ؛ می‌گوید: فعالیت‌هایی که در طول روز و سال‌ها با آن مشغول هستم، شامل چرم‌دوزی، نقطه‌کوبی، آینه‌کاری، دوخت و دوز سرویس آشپزخانه، بافندگی و شمع‌سازی است.

    وی از سال ۱۳۹۲ و پس از فوت پدرش، به کمک عمه و عمویش به این حرفه‌ها وارد شد و در سال ۱۳۹۳ ازدواج و دخترش در سال ۱۳۹۴به دنیا آمد، پریسا به‌طور جدی به بافندگی پرداخت و به مرور زمان وارد کار چرم‌دوزی و زیورآلات شد.

    این بانوی کارآفرین تنکابنی توضیح داد: در اوایل سال ۱۳۹۹، با شروع بیماری پسرم محمدپارسا مجبور به فعالیت در فضای مجازی شدم.

    کریمی گفت: به‌واسطه فضای مجازی با بازاریان بزرگ تهران آشنا و همکاری کردم؛ محصولات خود را به‎‌صورت حضوری و غیرحضوری به فروش رساندم، همچنین به بازارهای هفتگی تنکابن رفته و موفق به ارتباط با بازاریان محلی و همکاری با آن‌ها شدم.

    وی معتقد است که بانوان باید علاقه و مهارت لازم را در حرفه‌ای که به آن می‌پردازند، کسب کنند و محصولات بی‌عیب و نقص خود را در شبکه‌های مجازی معرفی کنند.

    این بانوی کاآفرین تاکید دارد که مشاغل خانگی فرصت‌های شغلی جدیدی برای مردم ایجاد کرده و به تولید و درآمدزایی کمک می‌کنند.

    کریمی افزود: با مدیریت زمان و به‌روزرسانی حرفه‌ و محصولاتم، توانستم، موفقیت‌های بسیاری کسب کنم و هدفم این است که در آینده نزدیک، کارگاه بزرگی راه‌اندازی کرده و اشتغال‌زایی بیشتری ایجاد کنم.

    وی به نقش مهم زنان کارآفرین در پیشرفت اقتصاد کشور اشاره کرده و معتقد است که با تلاش مضاعف می‌توان کیفیت کار و رونق اقتصادی را افزایش داد.

    این بانوی کارآفرین تنکابنی در حال حاضر با بسیاری از بازاریان و فروشگاه‌های منطقه تنکابن، رشت، ساری و آمل همکاری می‌کند و محصولات دوخت و دوز سرویس آشپزخانه او در بازارهای بزرگ تهران نیز عرضه می‌شود.

    او امیدوار است که با ادامه تلاش‌های خود، به اهداف بزرگ‌تری دست یابد و رویای راه‌اندازی کارگاه بزرگ خود را به واقعیت تبدیل کند.

    کریمی یادآور شد: از زمانی که به فعالیت‌های صنایع‌دستی مشغول شدم، تلاش‌های بسیاری را به کار گرفته تا بتوانم هنرهای مختلف را به دیگران آموزش دهم؛ از برنامه‌های آموزشی متعددی برای بانوان تا یادگیری مهارت‌های لازم را برای شروع کسب‌وکار خانگی که خودم آموخته‌ام.

    وی همچنین در سال‌های اخیر تلاش کرده تا همکاری‌های بین‌المللی را نیز توسعه دهد، او در حال حاضر در حال برنامه‌ریزی برای شرکت در نمایشگاه‌های بین‌المللی است تا محصولات صنایع‌دستی ایران را به جهانیان معرفی کند و بازارهای جدیدی برای تولیدات خود پیدا کند.

    این بانوی کارآفرین تنکابنی می‌گوید: با همت و تلاش‌های بی‌وقفه، به موفقیت‌های شخصی زیادی دست یافته‌ام؛ امیدوارم که با ادامه این مسیر، تحولات مثبتی در زندگی بسیاری از بانوان هنرمند ایجاد کنم.

    رمز موفقیتم، توکل به خدا و حمایت خانواده است

    طهورا میاری، دانش‌آموز پایه دهم مدرسه فرزانگان تنکابن، متولد سال ۱۳۸۸ و عضو کانون پرورش فکری شهرستان تنکابن است که در گفتگو با بلاغ؛ از موفقیت‌هایش می‌گوید: در رشته ریاضی فیزیک تحصیل می‌کنم و به دلیل دستاوردهای چشمگیر خود در مسابقات مختلف علمی، پژوهشی، فرهنگی، هنری و تربیتی، به‌عنوان یکی از نخبگان جوان کشور شناخته شدم.

    وی گفت: در چهار دسته مسابقات علمی، پژوهشی، فرهنگی، هنری و تربیتی و همچنین ورزشی، موفق به کسب رتبه‌های برتر در چهار رده بین‌المللی، کشوری، استانی و شهرستانی شده‌ام.

    این دختر نخبه تنکابنی افزود: مهم‌ترین مقام‌های من شامل دریافت جایزه البرز یا نوبل ایرانی، مدال برنز مسابقات اختراعات و نوآوری‌های اندونزی و شایسته تقدیر نقالی در مسابقات کشوری کانون پرورش فکری است.

    میاری ادامه داد: مدال نقره مسابقات ربات جنگجو در عمان و رتبه اول مسابقات کنگره قرآنی سمپاد را نیز کسب کردم؛ در کنار تحصیل، به برنامه‌نویسی پرداخته و در زمینه‌های مختلفی از جمله طراحی و هوش مصنوعی فعالیت می‌کنم.

    او در مسابقات علمی پژوهشی، از جمله ساخت اسباب‌بازی جرثقیل و حل مسئله با پایتون، نیز مقام‌های برتری را کسب کرده است.

    هدف نهایی؛ خدمت به کشور و رهبرم

    وی خاطرنشان کرد: با وجود چالش‌ها و کمبود امکانات، با توکل به خدا، تلاش خود و حمایت خانواده به موفقیت‌های بسیاری دست یافتم و معتقد هستم که نخستین قدم، سخت‌ترین قدم است و وقتی بتوانیم اولین قدم را برداریم، مراحل بعدی آسان‌تر می‌شوند.

    این دختر نخبه تنکابنی هدف نهایی خود را ورود به رشته کامپیوتر در بهترین دانشگاه‌ها و خدمت به کشور و رهبری می‌داند و امیدوار است که بتواند به اهداف بزرگتری دست یابد و نقش مهمی در پیشرفت کشور ایفا کند.
    میاری در پایان از مسئولان و معلمان خواستار حمایت بیشتری برای نخبگان کشور شد و از همه خواست که برای موفقیت‌های بیشتر او دعا کنند.

    مدیون پدر و مادرم هستم

    تبسم میاری خواهر کوچک‌تر طهورا، دانش‌آموز ۱۲ ساله پایه هفتم از مدرسه شاهد در شهرستان تنکابن و عضو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است که در گفتگو با بلاغ؛ از خودش می‌گوید: متولد سال ۱۳۹۱ هستم و علی‌رغم سن کم، موفقیت‌های چشمگیری به لطف ائمه اطهار و خداوند کسب کردم.

    وی گفت: هنوز برای اینکه بگویم دوست دارم در آینده چه کاره بشوم زود است، اما امیدوارم هرچه که خدا بخواهد، همان شود؛ علت موفقیت‌های خودم را لطف خدا، کمک ائمه اطهار و حمایت‌های پدر و مادرش می‌دانم.

    این دختر نوجوان نخبه کسب مقام و مدال‌هایش را، مدیون پدر و مادر است که ما را حمایت و برای ما هزینه کردند؛ با مدیریت زمان مناسب، موفق شدم، بین تحصیل و فعالیت‌های فوق برنامه‌ای خود توازن برقرار کنم.

    میاری اهل تفریح و گشت و گذار را دوست دارد و می‌گوید: مثل هر انسان دیگری، ما هم دوست داریم که تفریحات خودمان را در کنار درسمان داشته باشیم و همچنین با خانواده و دوستان به تفریح بپردازیم اما مدیریت زمان همیشه برای من و خواهرم در اولویت بود.

    وی افزود: چالش‌هایی نیز در مسیر موفقیت وجود دارد، اما با توکل به خدا و تلاش خودم از این مشکلات عبور کردم؛ زندگی هیچ‌گاه بی‌نقص نیست و همیشه مشکلاتی بود، اما به لطف خداوند از همه گذر کردیم.

    این دختر نوجوان نخبه در مورد اهدافش برای آینده گفت: هدفم کمک به کشور و هموطنانم است تا بتوانند زندگی آسوده و راحتی داشته باشند و در این راه از ابزارهای جدیدی مانند هوش مصنوعی استفاده می‌کنم تا در مسیر موفقیت قدم‌های محکم‎‌تری برداشته و مشکلات را بهتر حل کنم.

    میاری در پایان می‌گوید: آرزوی من این است که کشورم موفق و پیروز بشود و همچنین خدا از ما راضی باشد؛ اگرچه مسئولان ممکن است، همیشه حمایت نکنند، اما خداوند حواسش به ما هست و این برای من کافی است.

    به گزارش بلاغ؛ آشنایی با کارآفرینان و نخبگان جوان و نوجوان کشور  و معرفی آن‌ها به جامعه همیشه می‌تواند گامی در مسیر پیروزی باشد که امیدواریم بانوان این سرزمین همواره مورد حمایت خانوداه‌ها و مسئولان کشور باشند.

    انتهای خبر/

    برچسب ها : ,