پایگاه خبری تحلیلی رامسرنوین
  • گزیده اخبار :
  • جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ , Friday 22 November 2024
    Ramsarnovin.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 23686
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۲۴ بهمن, ۱۴۰۰ - ۰۷:۳۱
  • شما اینجا هستید :آخرین اخبار
  •   

    مردم تزریق دز سوم واکسن کرونا را جدی بگیرند

    وزیر کشور با بیان اینکه مشکلی در حوزه واکسن و تأمین آن نداریم، گفت: با تلاش مسئولان، به اندازه کافی تولیدات داخلی خوب و واکسن وارداتی داریم،از این رو هیچ مشکلی نیست.

    به گزارش رامسرنوین به نقل از صدا و سیما، احمد وحیدی با حضور در برنامه «نگاه یک» شبکه یک سیما در پاسخ به این پرسش که چرا دشمنان جمهوری اسلامی ایران در طول این ۴۳ سال موفق نشدند؟ به ابعاد و اهمیت راهپیمایی امسال اشاره کرد و افزود: یک بعد این است که نگاه کنیم دشمن برای اینکه مردم را دلسرد و ناامید کند و نشان دهد مردم از انقلابشان فاصله گرفتند، چقدر تلاش کرده است.

    او ادامه داد: دشمنان, انواع هجمه‌های رسانه‌ای, تهدیدات, تحریم‌ها و فشار حداکثری را به کار برد و جنگ‌های رسانه‌ای, حقوقی, اقتصادی و جنگ سیاسی را به راه انداخت و فکر می‌کرد نتیجه این همه فشار و دروغ پراکنی ها، حتماً این خواهد شد که مردم، کمتر به صحنه بیایند.

    وحیدی با اشاره به اینکه ۲۲ بهمن نماد و نمود حضور مردم در دفاع از انقلابشان است، گفت: آن اتفاقی که امسال در ۲۲ بهمن افتاد در نوع خود شگفت انگیز بود؛ البته برای کسانی که در این کشور هستند و انقلاب و مردم را می‌شناسند تازگی نداشت و طبیعی بود اما به ناظران خارجی و ناظرانی که تصور می‌کردند مردم ممکن است در مسیر انقلابشان دچار کمی سستی شده باشند نشان داد که چقدر مردم ما قوی هستند و ریشه‌ها عمیق است.

    وزیر کشور با اشاره به فشار حداکثری دشمن گفت: این فشار حداکثری، راهبرد خیلی جدی بود و در واقع آمریکا می‌خواست بگوید به روش و اهرم جدیدی در دنیا دست پیدا کردم که می‌توانم بدون جنگ و در جاهایی که برایم جنگ عملی نیست, خواسته‌هایم را محقق کنم.

    وحیدی تاکید کرد: آنچه که در این راهپیمایی، اتفاق افتاد نشان دهنده شکست فشار حداکثری بود.

    او با بیان اینکه علت این شکست آن است که مردم ما ایمان عمیقی به دین و انقلاب خود دارند, اضافه کرد: ایمان به اسلام و ایمان به مکتب اهل بیت (ع) در عمق وجود مردم است.

    وحیدی ادامه داد: ایمان به انقلاب, ایمان به حضرت امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی که عزت آفرین بودند و مردم و کشور را به جلو بردند، خیلی قوی و استوار است.

    وزیر کشور گفت: این ایمان چیزی نیست که به خاطر مسائل مادی درست شده باشد که اکنون به خاطر مسائل مادی برود.

    او اضافه کرد: مکتب ما، پیوستگی مردم ماست و رهبرانمان و به ویژه امامین انقلاب اسلامی تاکید ویژه و نقش برجسته ای دارند که مردم، کاملاً در مسیر انقلاب، سرافرازانه باشند و ۲۲ بهمن نیز یکی دیگر از نمودهای آن بود.

    وحیدی در بخش دیگری از سخنان خود در نگاه یک؛ گفت: ستاد تنظیم بازار که معمولاً با مسئولیت معاون اول رئیس جمهور و با حضور وزرای ذیربط تشکیل می‌شود، مرتب این قیمت‌ها را کنترل می‌کند و تلاش بر کنترل قیمت هاست.

    وزیر کشور افزود: گاهی برخی پدیده‌ها پیش می‌آید مانند گرانی برنج و سیب زمینی که تلاش می‌کنند آن را کنترل کنند؛ سامانه ”بازارگام“ که وزارت جهادکشاورزی آن را راه اندازی کرد در حال توسعه است تا بتوانند کالاها را با قیمت مناسب به دست مردم برسانند و تلاش‌ها از جنبه‌های مختلف در حال انجام است.

    او با اشاره به اینکه برخی از قیمت‌ها بدون ضابطه رشد می‌کند، ادامه داد: اصناف موظف هستند قیمت‌ها را کنترل کنند و تلاش را باید بیشتر کرد و تلاش همگانی در حال انجام است.

    وحیدی با تاکید بر اینکه مشکل کمبود کالاهای اساسی به هیچ وجه نداریم، گفت: گرانی یا باید به علت کمبود ایجاد شود یا به علت تغییر در برخی از مسائل اقتصادی، اما این‌ها اتفاق نیفتاده است و این افزایش‌های بی مورد اصولاً هیچ منطقی ندارد.

    وزیر کشور افزود: سازمان تعزیرات در پی آن است که با ساز و کارهای جدیدی بتواند با تخلفات برخورد و قدرت نظارت را بیشتر کند.

    او اضافه کرد: با نظارت بیشتر و برخورد و کنترل اصناف و نظارت ستاد تنظیم بازار، امیدواریم کم کم، این قیمت‌ها کنترل شود و در برخی موارد هم کنترل شده است و ان شاءالله توسعه می‌یابد و فراگیر خواهد شد.

    احمد وحیدی در ادامه برنامه «نگاه یک», مقابله با بیماری ویروس کرونا را یکی از کارهای خیلی مهم این دولت بیان کرد و افزود: تلاش خیلی خوبی در این زمینه انجام شد و در رأس همه، رئیس جمهور، مسئولان بهداشتی و کادر درمانی تلاش کردند.

    او ادامه داد: نتیجه این اقدامات این شد که از نظر واکسیناسیون در رده‌های بالای دنیا قرار گرفتیم و شاید نسبت به بسیاری از کشورها حتی کشورهای غربی، از نظر میزان واکسیناسیون در برخی موارد، جلوتر هستیم در حالی که قبل از آن در رده‌های پایین بودیم.

    وحیدی با بیان اینکه در نتیجه این تلاش‌های گسترده، آمارها بهبود یافت، افزود: جلسات مکرری در این باره برگزار می‌شود؛ هر هفته، یک جلسه با حضور رئیس جمهور و یک جلسه با حضور معاون اول رئیس جمهور و یک جلسه در قرارگاه مقابله با کرونا برگزار می‌شود و جلسات و هماهنگی فراوان دیگر نیز در سطوح مختلف داریم.

    وزیر کشور با اشاره به شیوع امیکرون گفت: واکسیناسیون، همه ماجرا نیست گرچه مؤثر است.

    وحیدی افزود: در شرایط کنونی اقتصادی و تحریم‌ها، فراهم کردن واکسن مورد نیاز کشور، تلاش جدی نیاز داشت که مسئولان مربوط تلاش کردند و واکسن مورد نیاز، تأمین شد.

    وی با اشاره به شیوع امیکرون گفت: باید بیشتر رعایت می‌شد تا دچار چنین وضعیتی نشویم؛ متأسفانه برخی مقررات و شیوه نامه‌های بهداشتی، خوب رعایت نمی‌شود و اجتماع‌های فراوانی گزارش می‌شود و کمی عادی انگاری شد و با توجه به وضعیت این سویه که سرعت انتشار آن زیاد بود متأسفانه دچار موج ششم شدیم.

    او اضافه کرد: انتظار این بود که با رعایت مقررات، وارد این موج نشویم، اما شدیم؛ برخی‌ها می‌گویند به نیمه موج ششم رسیدیم و برخی می‌گویند هنوز به نیمه نرسیدیم.

    وحیدی گفت: مهم این است که به دستورهای پزشکی و مسئولان علمی در وزارت بهداشت، توجه و واکسیناسیون را کامل و تلاش کنیم واکسیناسیون دز سوم را انجام دهیم و کسانی که دز سوم را دریافت نکردند این کار را انجام دهند.

    وزیر کشور با بیان اینکه مشکلی در حوزه واکسن و تأمین آن نداریم، افزود: با تلاش مسئولان، به اندازه کافی ذخیره واکسن داریم و هم تولیدات داخلی خوبی داریم و هم واکسن وارداتی داریم و هیچ مشکلی نیست.

    وی گفت: قرار بود از طریق مدیریت هوشمند، محدودیت‌های جدیدی را اعمال نکنیم، اما رعایت نکردن‌ها موجب شد ستاد ملی مقابله با کرونا، محدودیت‌های جدیدی را وضع کند.

    وحیدی افزود: اگر رعایت نکنیم و رشد شیوع بیماری کرونا ادامه یابد ممکن است مجبور شویم محدودیت‌های جدیدی را وضع کنیم.

    وزیر کشور گفت: امیدواریم با رعایت مردم، زودتر این مشکلات را پشت سر بگذاریم و عید راحت‌تر و بی دردسرتری را داشته باشیم.

    او در پاسخ به این پرسش که در فضای مجازی شایعاتی درباره تعطیلی دو هفته‌ای برخی اماکن یا دورکاری کارمندان، مطرح شده است آیا صحت دارد؟ گفت: چنین مصوبه‌ای نداریم، چون کارمندان قرار بود با دریافت دز دوم واکسن یا داشتن پی سی آر منفی در محل کار خود حاضر شوند، هنوز همان حاکم است و فقط یک هفته تعطیلی مهد کودک‌ها را داشتیم.

    وحیدی در پاسخ به این پرسش که آیا در نوروز ۱۴۰۱، محدودیت تردد خواهیم داشت؟ گفت: رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در هر شرایطی لازم است، اما در رابطه با سفرها، اگر رعایت و مقررات اعمال شود و بتوانیم از این موج بگذریم دلیلی ندارد محدودیت‌های جدیدی وضع شود و این کامل بستگی دارد به اینکه مسیر رشد امیکرون در میان مردم چگونه باشد که امیدواریم طولانی نشود و زودتر بتوانیم نزول این موج را داشته باشیم.

    وزیر کشور افزود: گروه علمی مفصلی در وزارت بهداشت مسائل مربوط به کرونا را بررسی می‌کنند، اما آنچه که در رابطه با محدودیت هاست ناشی از برداشت‌های علمی و نظرهای علمی است.

    او اضافه کرد: مهم این است که رعایت کنیم و به خوبی از این موج بگذریم.

    احمد وحیدی در ادامه برنامه «نگاه یک» درباره آزادسازی سواحل گفت: این موضوع هم تکلیف قانونی و هم دستور مهمی از سوی رئیس جمهور و کاری است که مدت‌ها مانده بود و مردم در زحمت بودند و نمی‌توانستند بهره کافی را از سواحل ببرند.

    او ادامه داد: بلافاصله پس از دستور رئیس جمهور، اقدامات لازم در این زمینه انجام شد و استانداران، مسئولان و مردم استقبال خوبی کردند و مقاومتی را از سوی دستگاه‌ها ندیدیم و خیلی خوب، همراهمی کردند و بخش‌های بسیار زیادی از سواحل آزاد شد به ویژه آن‌هایی که در اختیار دستگاه‌های اجرایی بوده است.

    وزیر کشور افزود: اگر مواردی باقی مانده باشد که مربوط به مردم و بخش‌های خصوصی است، باید جداگانه انجام شود.

    وحیدی با اشاره به اینکه به طور دقیق نمی‌توان میزان تصرف بخش خصوصی و مردم از سواحل را محاسبه کرد، گفت: محاسبه نهایی آن باید انجام شود و بخشی از کارها در این زمینه باقی مانده است، اما اصل ماجرا این است که این ظرفیت‌های طبیعی مال همه است و به هیچ وجه در هیچ موردی نباید به استفاده گروه خاصی، محدود شود؛ علاوه بر سواحل دریا و رودخانه؛ بقیه منابع طبیعی هم این گونه است.

    وی گفت: در برخی جاها راه‌های رسیدن به کوه‌ها را بسته‌اند در صورتی که این کوه‌ها مال همه است و مردم باید از هر جایی که خواستند از این کوه‌ها و رودخانه‌ها استفاده کنند.

    وزیر کشور تاکید کرد: این امکانات مال همه است و هیچکس نباید فکر کند نسبت به دیگری برتری دارد و بخواهد آن را در انحصار خود داشته باشد.

    او اضافه کرد: این کار انجام شد و مراحل نهایی خود را طی می‌کند و ان شاءالله در همان تاریخی که رئیس جمهور دستور داد به انجام خواهد رسید.

    وحیدی گفت: پس از آن، این سواحل باید آماده سازی شوند تا مردم به خوبی از آن‌ها استفاده کنند به همین علت ابلاغ شد این موضوع در اختیار شهرداری‌ها قرار بگیرد و این سواحل را برای استفاده عموم، آماده سازی کند.

    وزیر کشور افزود: در برخی جاها که بین دو شهر است فعلاً در اختیار بخشداری‌ها قرار می‌گیرد تا نهادی مسئول آن شود و آن سواحل را نیز آبادسازی کند.

    وحیدی ادامه داد: این‌ها محلی نشود که عده‌ای دیگر بخواهند آنجا را تصرف کنند و در این زمینه باید مراقبت کرد تا شرایطی ایجاد نشود که احیاناً بخواهند ناهنجاری‌هایی در ساحل برای مردم درست کنند و در این زمینه باید مراقبت کرد و این ابلاغ شده است و استانداران مسئول این کار هستند و پیگیری می‌کنند.

    وی گفت: سواحل، بلافاصله پس از آزاد سازی، تحویل شهرداری می‌شود و این نهاد، آماده سازی را انجام می‌دهد و فعلاً زمان بندی خاصی در این باره نداریم، اما طبیعی است که در اسرع وقت ممکن باید انجام شود.

    وحیدی افزود: آماده سازی سواحل به امکانات و منابع نیاز دارد و باید کمک کنیم تا شهرداری‌ها بتوانند آن‌ها را برای استفاده مردم آماده کنند.

    او اضافه کرد: وزارت کشور در سواحل شمالی، تأسیسات خاصی نداشت، اما در حاشیه رودخانه کرج، ساختمانی مربوط به قدیم داشتیم که قرار شد آزادسازی شود.

    وحیدی گفت: از این ساختمان برای رفاه کارکنان وزارت کشور استفاده می‌شد که نباید این طور باشد و همه مردم باید از آن استفاده کنند.

    وزیر کشور افزود: البته درباره رودخانه‌ها نیز مسئله حریم وجود دارد که باید رعایت شود.

    وحیدی اضافه کرد: اگر بندر یا اسکله نظامی در اختیار نیروهای نظامی باشد و ضرورت داشته باشد که آن‌ها در کنار ساحل باشند از موضوع آزادسازی، مستثنی است، اما بقیه موارد بر اساس دستور ستاد کل نیروهای مسلح باید آزادسازی شود.

    احمد وحیدی در برنامه نگاه یک شبکه یک سیما افزود: البته این به معنای حذف کارهای جدید نیست و اگر طرحی ضرورت دارد، آغاز خواهد شد.

    وی با اشاره به ۱۵ سفر استانی رئیس جمهور گفت: در سفر رئیس جمهور به خوزستان، مشکل فاضلاب اهواز رفع شد و در بارندگی‌های اخیر کمترین مشکل را در اهواز داشتیم که نشان دهنده مؤثر بودن سفرهای استانی هیأت دولت است.

    وزیر کشور افزود: در سفرهای استانی، مردم، مسئولان را در میان خود می‌بینند و احساس یگانگی بین مردم و مسئولان بسیار ارزشمند است و مردم خواهان و مشتاق این حضور هستند.

    وحیدی گفت: دیدن مسائل از نزدیک برای مسئولان بسیار اهمیت دارد و رئیس جمهور، همه حرف‌ها را می‌شنود و این سفرها اطلاعات مناسبی به دولت می‌دهد که در هیچ اطلاعات مکتوبی وجود ندارد.

    وی افزود: در این سفرها مسئولان استانی که نمی‌توانند ارتباط دائم و نزدیکی با رئیس جمهور داشته باشند حرف‌های خود را از نزدیک با رئیس جمهور مطرح می‌کنند و دیدگاه آنان منتقل می‌شود.

    وزیر کشور گفت: سفرهای استانی از نظر تنظیم دیدگاه‌ها و نظرها اهمیت دارد و تصمیم‌ها در سفرهای استانی، اصولی و از قبل بررسی و جمع بندی شده است.

    وحیدی افزود: طرح‌های گذشته نیز در این سفرها ارزیابی مجدد می‌شود و با کار کارشناسی، اعتبارات به آن‌ها اختصاص می‌یابد.

    وزیر کشور با بیان اینکه فرمایش‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی نصب العین دولت است، گفت: مدیریت اجرای طرح‌ها بدون زمان بندی معنا ندارد و بر این اساس سامانه‌هایی در دستگاه‌های اجرایی برای کنترل طرح‌ها یا ایجاد شده یا در حال تشکیل است.

    وی درباره سامانه صدور مجدد کسب و کار با بیان اینکه وظیفه ایجاد سامانه‌هایی که به بهبود فضای کسب و کار کمک می‌کند بر عهده وزارت اقتصاد است، افزود: در مجلس شورای اسلامی بحثی مطرح شد که به جای مجوزهای پیشینی، مجوزهای پسینی بدهیم یعنی؛ هر کس بتواند کسب و کار خود را راه اندازی کند بعد بیاید مجوز بگیرد البته این طرح اگر قانون شود قابل اجراست و اکنون در حال بررسی است.

    وزیر کشور گفت: برای بهبود فضای کسب و کار، برخی استان‌ها مجوزهای بی نام صادر کردند یعنی طرح‌هایی که قابلیت اجرایی داشت ابتدا مجوزهای آن مانند آب، برق و محیط زیست گرفته و در سامانه‌ها قرار داده شد که هر کس به آن کسب و کارها علاقه دارد بیاید و انتخاب کند.

    وحیدی افزود: توصیه ما به دیگر استانداران این است که از این مجوزهای بی نام برای تسهیل فضای کسب و کار صادر کنند.

    وی گفت: مشخص کردن پهنه‌های گوناگون برای ایجاد صنایع در مناطق مختلف و حل مسائل زیست محیطی آن‌ها از دیگر کارهای ما برای بهبود فضای کسب و کار است.

    وحیدی با بیان اینکه اتصال سامانه‌های دستگاه‌های مختلف به یکدیگر برای صدور مجوز کسب و کار بسیار مهم و تسهیل کننده است، افزود: وزارت کشور در دادن این مجوزها مسئولیت و نقشی ندارد البته سازمان ثبت احوال به طور مرتب به دستگاه‌های مختلف، اطلاعات را ارائه می‌دهد و سامانه آن به دیگر سامانه‌ها متصل است.

    وی گفت: سازمان شهرداری‌ها نیز نقشی در صدور مجوز ندارد و اصولاً ارتباطی در این زمینه بین این سازمان و دستگاه‌های ستادی نیست.

    وزیر کشور افزود: نیروی انتظامی نیز دستگاه مستقلی است که اگر از آن استعلام خواسته شود، پاسخ می‌دهد.

    وحیدی گفت: کسب و کارهای خانگی، مشکل چندان و مسیر پیچیده‌ای برای دریافت مجوز ندارند.

    وحیدی افزود: اتصال سامانه‌های دستگاه‌های گوناگون به یکدیگر به صورت جدی در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دنبال می‌شود و کارهای بسیار خوبی در این وزارتخانه انجام شده است.

    احمد وحیدی در برنامه نگاه یک شبکه یک سیما افزود: برای اسکان افرادی که دچار مشکل شده بودند تلاش فوری انجام و مشکل اسکان دام‌های آنان نیز حل شد.

    وی گفت: در این منطقه ۹۰۰ تا هزار خانه باید بازسازی یا ساخته می‌شد که تعداد زیادی به سقف رسید، اما برخی به دلیل نبودن جاده‌های مناسب با تأخیر روبرو شد و مردم دچار مشکل شدند.

    وزیر کشور با بیان اینکه در موضوع سیل، برخی شهرستان‌ها به اندازه چند سال در دو روز و معادل ۵۰۰ میلی متر بارندگی داشتند، افزود: به مناطق سیل زده نیز کمک رسانی‌های خوبی شد.

    وحیدی گفت: در جنوب کرمان، دام و وسایل خانگی، توزیع و بازسازی خانه‌ها آغاز شده است.

    وی افزود: در لامرد فارس نیز کارها آغاز شده است و به مشکلات مردم در بخش کشاورزی رسیدگی می‌شود

    برچسب ها :