پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

ورود سامانه بارشی جدید از غرب کشور/بارش برف و باران و وزش باد شدید

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ضمن اشاره به جو آرام کشور تا ظهر دوشنبه(۱۱ بهمن‌ماه) ازورود سامانه بارشی جدید از جنوب غرب کشور طی بعد از ظهر همین روز خبر...

کد خبر :23599 بهمن 10, 1400
چاپ
32 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از ایسنا ، صادق ضیاییان در گفت و گویی اظهارکرد: براساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی تا ظهر دوشنبه (۱۱ بهمن‌ماه) جوی آرام در کشور خواهیم داشت و از بعدازظهر دوشنبه (۱۱ بهمن‌ماه) سامانه بارشی از جنوب غرب وارد کشور و در استان‌های خوزستان، لرستان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد سبب ابرناکی و بارش باران و در مناطق مرتفع و سردسیر زاگرس مرکزی موجب بارش برف و باران و وزش باد شدید موقت می‌شود.

وی افزود: این سامانه سه شنبه (۱۲ بهمن‌ماه) در مناطق غرب، جنوب غرب، مرکز، شمال شرق برخی نقاط شرق و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز سبب بارش می‌شود و شدت بارش این سامانه در شمال و شرق خوزستان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد ، شمال فارس و نوارغربی اصفهان است.

به گفته ضیاییان چهارشنبه (۱۳ بهمن ماه) در خراسان رضوی و شمال خراسان جنوبی بارش پراکنده دور از انتظار نیست و پنجشنبه ( ۱۴ بهمن‌ماه) در اغلب مناطق کشور جوی آرام حاکم است.

وی با اشاره به وزش باد در برخی مناطق کشور اظهارکرد: دوشنبه (۱۱بهمن‌ماه) در جنوب غرب و از سه شنبه تا پنجشنبه (۱۲ تا ۱۴ بهمن‌ماه) در شرق و جنوب شرق کشور وزش باد شدید و در مناطق مستعد گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با تشریح وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۱۱ بهمن ماه) صاف و گاهی وزش باد و از بعد از ظهر به‌تدریج ابری و در بعضی ساعت‌ها همراه با غبار محلی با حداقل دمای یک و حداکثر دمای ۱۰ درجه سانتیگراد و طی سه‌شنبه (۱۲ بهمن ماه) ابری و در بعضی ساعت‌ها بارش باران با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: امروز(۱۰بهمن‌ماه) زنجان و سنندج  و همدان با کمینه دمای ۱۰- درجه سانتیگراد و فردا (۱۱ بهمن‌ماه) زنجان و سنندج با کمینه دمای ۱۰- درجه سانتیگراد سردترین مرکز استان لقب می‌گیرند و امروز و فردا (۱۰ و۱۱ بهمن‌ماه) بندرعباس با بیشینه دمای ۲۵ درجه سانتیگراد گرم‌ترین مرکز استان است.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + 9 =

جدیدترین

  • پوشش ۹۰ درصدی درمان ناباروری تا هشدار افزایش دیابت
  • صداقت در انتظار، در سبک زندگی دینی و تبعیت عملی سنجیده می‌شود
  • بهره‌برداری از دو هزار و ۶۹۶ میلیارد تومان طرح صنعتی
  • صدای جوانان، کلید حکمرانی موفق در عصر اینترنت
  • پروژه‌های دهه مبارک فجر ۱۴۰۴ استان مازندران
  • کف خیابون
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۶۷ پروژه با اعتبار ۷۱۳ میلیارد تومان در دهه فجر
  • اگر جنگی راه بیاندازید، جنگ منطقه‌ای خواهد بود
  • حضور مردم ادامه دارد
  • پایگاه هوایی اطفای حریق در راه است
  • «فروپاشی ذهنی» پروژه آمریکا برای ایرانی‌ها
  • تمرکز فضای مجازی بر امیدسازی مقابل جنگ روایت‌ها
  • آخرین نفس قهرمان آسیا در میان شعله‌های گاز
  • هیچکس تنها نیست
  • وقتی گلوله‌ها نامرئی‌اند
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت