پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

سازش با آمریکا جواب نمی‌دهد/باید به خط مقاومت اعتماد کنیم

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: مقام معظم رهبری در پایان دولت سابق فرمودند تجربه هشت ساله دولت این است که سازش با غرب جواب نمی‌دهد، این خروجی جلسات ماست، باید به خودمان و خط مقاومت اعتماد کرده و...

کد خبر :23419 دی 14, 1400
چاپ
71 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی در مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س)، سردار شهید سلیمانی، بزرگداشت علامه مصباح یزدی و وداع با پیکر دو شهید خوشنام که در مصلی امام خمینی(ره) ساری برگزار شد اظهار کرد: خدای بزرگ پنج مدرسه برای ما انسان‌ها گشوده است که باید در این مدارس ثبت‌نام کرده و فارغ‌التحصیل شویم، این مدرسه‌ها شامل؛ مدرسه علم، معرفت و آگاهی- مدرسه ایمان، اعتقاد و معنویت- مدرسه اخلاق- مدرسه عشق و محبت به خدا، اولیای دین و اهل بیت (ع)- مدرسه جهاد و ایثار است.

وی بیان کرد: شیطان در مقابلِ پنج مدرسه‌ای که خدا گشوده، پنج مدرسه شامل؛ جهل، نادانی، بی‌خبری- کفر، شرک- بی‌اخلاقی- نفرت و خشم – ترس از دشمن گشوده است.

نماینده ولی فقیه در مازندران افزود: فارغ التحصیلان مدرسه خدا سردار سلیمانی‌ها، علامه مصباح یزد‌ی‌ها هستند، با شهامت و شجاعت نقدهای خود را بیان کردند، دنیای استکبار به شدت از این‌ها می‌ترسد.

محمدی لائینی ادامه داد: مزدوران اجانب و کسانی که گره‌های تحریم در غرب را محکم می‌کنند فارغ التحصیلان مکتب شیطان هستند.

وی تصریح کرد: در وجود شهیدان ما عشق به شهادت موج می‌زد، شهید سلیمانی بی‌قرار شهادت بود، مکتب عشق باید در اوج باشد، خوشبختانه ملت ایران بامحبت و با عاطفه هستند.

امام جمعه سای گفت: رسانه‌های صهیونسیم اخبار را آنطور که می‌خواهند مخابره میکنند، اینستاگرام حتی نام سردار سلیمانی را حذف می‌کند، اینها اقدامات شیطان است.

وی اظهار کرد: شیطان می خواهد وحدت را به تفرقه تبدیل کند، تمام منطقه توسط شیاطین به مناطق جنگی و آدم‌کشی تبدیل شده است، با جان مسلمانان افتادند تا جنگ مذاهب راه بیاندازند، جنگ، مکتب شیطان است؛ مکتب خدا پر از عشق و محبت است‌.

محمدی لائینی افزود: مملکت را با ۷۰۰ کشته در روز تحویل دادند اما تعداد کشته ها امروز به ۲۲ نفر رسیده بدون اینکه با آمریکا سازش کرده باشیم، کجا تحریم‌ها برداشته شد؟ پس آنانی که نمی‌توانستند، نمی‌خواستند. خط سازش با غرب ایده آن‌ها بود.

وی خاطرنشان کرد: خروجی این جلسه باید بصیرت بیشتر، مقاومت و استقامت در مسیری که سردار سلیمانی در آن گام برداشت، سال‌ها مقاومت منطقه را سرافراز کرد، سیاست های مزدورنه آمریکا را نقش برآب کرد، باشد.

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: مقام معظم رهبری در پایان دولت سابق فرمودند تجربه هشت ساله دولت این است که سازش با غرب جواب نمی‌دهد، این خروجی جلسات ماست، باید به خودمان و خط مقاومت اعتماد کرده و پیش ببریم، راه سردار سلیمانی‌ها جواب می‌دهد.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 − 4 =

جدیدترین

  • اشغال ۸۳ درصدی مراکز اقامتی مازندران
  • مردم پس از ۴۷ سال درباره انقلاب چه می‌گویند؟
  • چرا مردم ۴۷ سال با انقلاب ماندند؟
  • ۳۰ شب ایستادگی؛ دست برتر با ایران
  • دستور ویژه برای کنترل قیمت‌ها و یکسان‌سازی نرخ‌ها
  • ما با یزیدیان بیعت نمی‌کنیم
  • کمبودی در تأمین مرغ و کالاهای اساسی نداریم
  • فرسایش «سرمایه اجتماعی» در سایه‌ غیبت‌های مصلحتی
  • میزبانی از بیش از ۷۰۰ هزار نفرشب تا ۱۰ فروردین
  • دریابان تنگسیری بر اثر شدت جراحات به لقاءالله پیوست
  • اجرای نظام ارجاع در صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • فعالیت‌های دریایی در مازندران ممنوع شد
  • آماده‌باش ۲۷۳ تیم هلال احمر در جنگ رمضان
  • نغمه کار در شالیزارها
  • افزایش ۶ درصد تردد نوروزی خودروها در محورهای مازندران
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت