پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

رگبار باران و رعدوبرق در برخی استان‌های کشور/ دریای خزر طوفانی می‌شود

مدیرکل ‌پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از تقویت جریانات شمالی روی دریای خزر و وقوع رگبار و رعدوبرق در برخی استان‌های کشور خبر...

کد خبر :22746 شهریور 14, 1400
چاپ
35 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از ایسنا ، صادق ضیاییان در گفت و گویی با اشاره به اینکه براساس تحلیل آخرین نقشه‌های ‌پیش‌یابی طی دو روز آینده در استان‌های ساحلی دریای خزر، اردبیل و دامنه‌های شمالی البرز بارش ‌پراکنده، گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد شدید ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: طی این مدت دریای خزر مواج و طوفانی است و در شمال آذربایجان شرقی نیز بارش ‌پراکنده و وزش باد شدید موقتی رخ می‌دهد.

وی ادامه داد: طی سه روز آینده در ساعات بعدازظهر در شمال و غرب هرمزگان، جنوب فارس و در ارتفاعات زاگرس مرکزی افزایش ابر، گاهی رگبار ‌پراکنده و وزش باد شدید ‌پیش‌بینی می‌شود.

به گفته مدیرکل ‌پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی، از ظهر سه‌شنبه (۱۶ شهریور) که جریان‌های شمالی روی سواحل دریای خزر تقویت می‌شود در استان‌های اردبیل، گیلان، مازندران و گلستان بارش باران گاهی رعدوبرق و وزش باد رخ می‌دهد که تا روز جمعه (۱۹ شهریور) ادامه خواهد داشت. طی این مدت دریای خزر نیز مواج خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: وزش باد شدید با احتمال وقوع گردوخاک تا فردا (۱۵ شهریور) در استان‌های سمنان، تهران، قم، مرکزی، اصفهان، ایلام و خوزستان وجود دارد همچنین وزش باد شدید همراه با گرد و خاک در نوار شرقی کشور به‌ویژه در شرق خراسان جنوبی و شمال سیستان و بلوچستان تا چهارشنبه (۱۷ شهریور) مورد انتظار است. شمال خلیج فارس طی دو روز آینده نیز مواج پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل ‌پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۱۵ شهریور) صاف، در بعدازظهر همراه با وزش باد و احتمال وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۵ و حداکثر دمای ۳۶ درجه سانتیگراد و طی سه‌شنبه (۱۶ شهریور) نیز صاف و گاهی همراه با وزش باد با حداقل دمای ۲۲ و حداکثر دمای ۳۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۱۴ و ۱۵ شهریور) اهواز با بالاترین دمای ۴۷ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل با بیشینه دمای ۲۰ و ۲۴ درجه سانتیگراد خنک‌ترین مراکز استان‌های کشور هستند.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + 14 =

جدیدترین

  • محدودیتی برای واردات کالاهای اساسی نداریم
  • گام بلند مازندران برای مدیریت پسماند
  • بازار مازندران در امنیت؛ سفره مردم در صیانت
  • باران زمستانی مهمان رامسر شد
  • وارونگی ارزش‌های انقلاب در رسانه‌های معاند
  • «آرمادای ترس» واشنگتن در آزمون ۴۷ ساله شکست خورد
  • بهره‌برداری از طرح‌های گازرسانی رامسر با اعتبار ۵۳۰ میلیارد تومان
  • مساجد محور آگاهی‌بخشی حقوقی و صیانت از ارزش‌های اجتماعی باشند
  • ایران در قلب شطرنج ژئوپلیتیک جهان نقش‌آفرینی می‌کند
  • تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
  • پاسخ هرگونه خطای محاسباتی دشمن، منطقه‌ای و گسترده خواهد بود
  • «انتظار پویا» نبض بیداری ملت
  • ۲۲ بهمن با حضور همیشگی مردم پرشورتر از همیشه
  • راه شهدا با حضور مردم زنده می‌ماند
  • برای خلق حماسه‌ای دیگر
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت