پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

کاهش دما در روزهای میانی هفته تا بازگشت گرما در آخر هفته

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی مازندران با بیان اینکه وضعیت جوی استان مازندران طی امروز و فردا با تداوم هوای گرم و شرجی همراه است؛ گفت: در روزهای میانی هفته از شدت دما کاسته خواهد شد و شاهد...

کد خبر :22505 مرداد 26, 1400
چاپ
79 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین ، احمد اسدی در گفت‌وگویی درخصوص پیش‌بینی وضع هوای استان مازندران در چند روز آینده اظهار کرد: براساس تجزیه و تحلیل آخرین نقشه‌های پیـش‌یابـی هواشناسـی، وضعیت جوی استان مازندران طی امروز و فردا با تداوم هوای گرم و شرجی همراه است.

وی افزود: البته در روزهای میانی هفته از  شدت دما کاسته خواهد شد و شاهد بارش‌های رگباری در برخی از نقاط استان خواهیم بود.

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی مازندران، خاطرنشان کرد: احتمال بارش باران در پایان هفته تنها در ارتفاعات به صورت رگباری محتمل است اما بارش باران به معنای بارندگی‌های مرسوم نداریم.

اسدی ادامه داد: آسمان استان طی روز جاری، صاف تا نیمه ابری، همراه با تداوم هوای گرم و شرجی است و در ساعات بعدازظهر و اوایل شب با رشد ابر، وزش باد و در ارتفاعات و غرب استان با رگبار و رعدوبرق پراکنده همراه خواهد بود.

وی بیان کرد: بیشینه دما در مناطق غربی (رامسر تا نور) بین ۳۰ تا ۳۳ و در مناطق مرکزی و شرقی بین ۳۳ تا ۳۷ درجه سلسیوس، گزارش شده است.

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی مازندران، عنوان کرد: آسمان استان برای فردا یکشنبه تا چهارشنبه، صاف تا نیمه ابری همراه با کاهش شدت دما پیش‌بینی می‌شود و انتظار می‌رود از بعدازظهر و اوایل شب با افزایش ابر به‌ویژه در ارتفاعات استان با رگبار و رعدوبرق پراکنده و وزش باد، همراه باشد.

اسدی اعلام کرد: آسمان استان برای روزهای پایانی هفته، پنج‌شنبه و جمعه، صاف تا نیمه ابری، همراه با افزایش نسبی و تدریجی دما پیش بینی می‌شود و انتظار می‌رود  بیشینه دما در مناطق غربی (رامسر تا نور) به بین ۲۹ تا ۳۲ و در مناطق مرکزی و شرقی به بین ۳۲ تا ۳۶ درجه سلسیوس، برسد.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 15 =

جدیدترین

  • رویه‌های نادرست برچیده شود
  • وقتی شکوه، زمان می‌طلبد
  • دیدار مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای مازندران با فرماندار رامسر
  • مردم مازندران با کالابرگ حدود ۱۱ همت خرید کردند
  • مجاهدی که ۵ سال در اوج گمنامی جهاد کرد
  • اشغال ۸۳ درصدی مراکز اقامتی مازندران
  • مردم پس از ۴۷ سال درباره انقلاب چه می‌گویند؟
  • چرا مردم ۴۷ سال با انقلاب ماندند؟
  • ۳۰ شب ایستادگی؛ دست برتر با ایران
  • دستور ویژه برای کنترل قیمت‌ها و یکسان‌سازی نرخ‌ها
  • ما با یزیدیان بیعت نمی‌کنیم
  • کمبودی در تأمین مرغ و کالاهای اساسی نداریم
  • فرسایش «سرمایه اجتماعی» در سایه‌ غیبت‌های مصلحتی
  • میزبانی از بیش از ۷۰۰ هزار نفرشب تا ۱۰ فروردین
  • دریابان تنگسیری بر اثر شدت جراحات به لقاءالله پیوست
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت