پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

ورود ۶ میلیون دُز واکسن در هفته جاری/واکسیناسیون «معلمان» و «استادان» دانشگاه از مردادماه

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه ویروس کرونای دلتا در همه نقاط کشور در حال گردش است،از ورود ۶ میلیون دُز واکسن کووید۱۹ در هفته جاری خبر...

کد خبر :22054 تیر 26, 1400
چاپ
43 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از فارس، علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به روند بیماری کرونا در دنیا و شیوع ویروس دلتا، اظهار داشت: موج افزایش بیماری در ایران وجود دارد و ویروس کرونا در حال گردش است و تقریبا همه استان‌ها را در نوردیده و شیوع و مبتلایان به ویروس نشان می‌دهد ویروس غالب کرونای دلتا است.

وی از قرمز بودن ۱۶۹ شهر، نارنجی بودن ۱۶۶ و زرد بودن ۱۱۳ شهر کشور خبر داد و گفت:‌میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ۴۸ درصد رسیده که کافی نیست و موجب افزایش شیوع بیماری است؛ ضمن اینکه میزان پلمب و جرائم کم نبوده اما با جریمه کردن به تنهایی نمی‌شود رعایت پروتکل‌های بهداشتی را القاء کرد.

سخنگوی مقابله با ستاد کرونا با دعوت از مردم برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی و خودداری از سفرهای غیرضروری، تأکید کرد: باید از تجمعات و حضور در جمع به شدت خودداری کرد؛ ضمن اینکه رستوران‌ها، تالارها، مراکز سرپوشیده مانند پاساژها، سالن‌های ورزشی و استخرهای سرپوشیده محل انتقال بیماری است.

وی با تأکید بر اینکه قدرت انتقال ویروس کرونا بالاست، یادآور شد: بسیاری از استان‌ها در وضعیت قرمز قرار دارند و حداقل یک یا دو شهر آنها قرمز است. استان‌های شرقی کشور مانند  بوشهر، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و کرمان روند رو به افزایشی دارند.

رئیسی با اشاره به آخرین وضعیت واکسیناسیون در کشور، ابراز داشت: واکسیناسیون روند خوبی به خود گرفته، به طوری که میزان واکسیناسیون روزانه از مرز ۲۵۰ هزار دز عبور کرده است؛ ضمن اینکه واکسن برای افراد ۶۰ سال به بالا به اندازه کافی وجود دارد.

سخنگوی مقابله با ستاد کرونا  از توزیع ۱۱ میلیون و ۲۰۰ هزار دز واکسن در استان‌های کشور خبر داد و گفت: در این هفته ۶ میلیون دز واکسن نیز می‌رسد؛ ضمن اینکه واکسیناسیون افراد ۶۰ به بالا نیز انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در استان‌های خوزستان، بوشهر، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی واکسیناسیون افراد ۵۰ سال به بالا را شروع کرده‌ایم، یادآور شد: در جزایر خلیج‌فارس به جزء قشم و کیش واکسیناسیون افراد ۱۸ سال به بالا را انجام می‌دهیم.

رئیسی از واکسیناسیون عشایر ۱۸ سال به بالا از ماه آینده خبر داد و افزود: واکسیناسیون معلمان و استادان دانشگاه نیز در مرداد ماه شروع می‌شود.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + هجده =

جدیدترین

  • ۹۲ نفر از ۱۰۰ نفر در رامسر تایید صلاحیت شدند
  • روزه جلوه‌ای از اعتدال اسلام است
  • مطالبه‌ای که بی‌پاسخ ماند
  • تلفیق هویت بومی و انرژی جوانی در نوروز فرهنگی رامسر
  • اینجا ضیافت الهی معنی دیگری داشت
  • ممنوعیت فعالیت‌ دریایی تا ورود سامانه بارشی از امشب
  • فعالیت اصناف مازندران در رمضان چگونه است؟
  • رویت هلال؛ آغاز ضیافت رحمت الهی است
  • مهار سریع آتش‌سوزی در محور جنگلی جواهرده
  • جهاد تبیین وظیفه همگانی برای پاسداری از انقلاب اسلامی است
  • نتایج اولیه صلاحیت داوطلبان شوراها فردا اعلام می‌شود
  • ماه رمضان فرصتی بی‌بدیل برای بازسازی معنوی جامعه است
  • پشت‌پرده تروریسم دی‌ماه ۱۴۰۴ روشن شد
  • لزوم اصلاح مدل دهک‌بندی در جامعه
  • ناو آمریکایی را به قعر دریا می‌فرستیم
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت