پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

فرمانده ناجا: هیچ نگرانی بابت امنیت انتخابات نداریم/ پلیس آمادگی کامل دارد

فرمانده ناجا با اعلام اینکه هیچ نگرانی در بحث امنیت انتخابات نداریم، گفت: همه فرماندهان و کارکنان پلیس در سراسر کشور آمادکی کامل برای برگزاری انتخابات را...

کد خبر :21505 اردیبهشت 6, 1400
چاپ
39 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از فارس، سردار حسین اشتری با حضور در استان بوشهر‌‌ ضمن بازدید از عملکرد همکاران و همچنین مراسم تکریم و معارفه فرمانده انتظامی استان اظهار داشت: استان بوشهر از نظر امنیتی وضعیت مطلوبی دارد.

وی افزود: این وضعیت مطلوب به واسطه همدلی و همکاری مردم، مسئولان استان و نیروهای امنیتی و انتظامی است.

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به اینکه استان بوشهر با کشورهای همسایه هم مرز است، تصریح کرد: تا به امروز هم در مرز خشکی و هم در دریا وضعیت امنیتی خوبی را شاهد هستیم و هیچ گونه مشکلی در این استان نداریم.

سردار اشتری گفت: با همتی که کارکنان پلیس استان داشته اند خدا را شکر وضعیت وقوع جرایم نسبت مدت مشابه سال گذشته کاهش پیدا کرده و در بحث پیشگیری نیز خوب عمل شده و در کشف وقوع جرایم نیز همکارانم اقدامات خوبی انجام داده اند.

سردار‌  اشتری در خصوص انتخابات پیش رو، گفت: نیروی انتظامی آمادگی کامل دارد و با حضور به موقع همکاران و کمکی که ما از بسیج خواهیم گرفت، امیدواریم که انتخاباتی کاملا امن و پرشور را شاهد باشیم و هیچ نگرانی در بحث امنیت انتخابات نداریم، همه فرماندهان و کارکنان پلیس در سراسر کشور آمادکی کامل برگزاری انتخابات دارند.

فرمانده ناجا درخصوص حضور ماموران انتظامی و اقدامات انجام شده توسط پلیس از زمان شیوع ویروس کرونا، گفت: طی این ایام در ۲ هزار نقطه شامل محورهای درون شهری و بیرون از شهرها همکارانمان حضور داشتند و با کنترل ترددها اعمال قانون صورت می گرفت.

سردار اشتری خاطرنشان کرد: آمار سفرها نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده، به طوری که نسبت به ایام نوروز سال ۹۸ یک درصد کاهش داشتیم ولی نسبت به سال ۹۹ شاهد افزایش سفرها بودیم.

وی با اشاره به اینکه کماکان بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا همکاران ما در صحنه حضور دارند و برای فاصله گذاری اجتماعی و ترددها در حال انجام وظیفه هستند، عنوان داشت: همکاران پلیس در کنار مردم عزیزمان قرار دارند و توصیه های لازم را انجام می دهند.

فرمانده نیروی انتظامی با تقدیر از اصناف و کسبه تاکید کرد: حدود ۷۰ درصد بازاریان و مردم مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا و پروتکل های بهداشتی را رعایت می کنند که جای تشکر و قدردانی دارد.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × یک =

جدیدترین

  • تلفیق هویت بومی و انرژی جوانی در نوروز فرهنگی رامسر
  • اینجا ضیافت الهی معنی دیگری داشت
  • ممنوعیت فعالیت‌ دریایی تا ورود سامانه بارشی از امشب
  • فعالیت اصناف مازندران در رمضان چگونه است؟
  • رویت هلال؛ آغاز ضیافت رحمت الهی است
  • مهار سریع آتش‌سوزی در محور جنگلی جواهرده
  • جهاد تبیین وظیفه همگانی برای پاسداری از انقلاب اسلامی است
  • نتایج اولیه صلاحیت داوطلبان شوراها فردا اعلام می‌شود
  • ماه رمضان فرصتی بی‌بدیل برای بازسازی معنوی جامعه است
  • پشت‌پرده تروریسم دی‌ماه ۱۴۰۴ روشن شد
  • لزوم اصلاح مدل دهک‌بندی در جامعه
  • ناو آمریکایی را به قعر دریا می‌فرستیم
  • تجلیل مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران از دست‌اندرکاران برگزاری آیین سنتی تیرماه سیزده در جواهرده
  • در آغوشِ سوگ و بیداری
  • وقتی میدان، «ذهن» بود نه خیابان!
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت