پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

واکنش به فایل صوتی ظریف/ دولتی‌ها اگر بنای تشکر از شهید سلیمانی را ندارند لااقل سکوت کنند

یک نماینده مجلس گفت: دولتی‌ها اگر بنای تشکر از شهید سلیمانی ندارند بهتر است سکوت اختیار کنند و در دل قدردان زحمات ایشان باشند که اجازه نداد دیپلماسی ذلت کار را به ناامنی و از دست رفتن تمامیت ارضی...

کد خبر :21495 اردیبهشت 6, 1400
چاپ
22 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از فارس ، حجت‌الاسلام محمدتقی نقدعلی نماینده خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی با اشاره به فایل صوتی منتشر شده از محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان اظهار داشت: مکتب حاج‌قاسم سلیمانی و مظلومیت این شهید بزرگوار منحصر به زمان حیاتش نبوده است بلکه بعد از شهادت او، همه زحمات و تلاش‌های این سردار بزرگ اسلام برای حفظ امنیت را زیر سوال بردند در حالی که حاج قاسم در حال و جمع کردن سوء مدیریت‌های آقایان و مقامات اجرایی فعلی و دولت حسن روحانی بود؛ این شهید بزرگوار اجازه نداد دیپلماسی ذلت، امنیت و تمامیت کشور را مورد تهدید قرار دهد.

وی افزود: دولت به جای اینکه از زحمات سردار سلیمانی و همرزمانش تقدیر و تشکر کند و در زمانی که این شهید بزرگوار در بین ما نیستند که بخواهد کاندیدای ریاست جمهوری شود به او اهانت می‌کنند؛ دولتی‌ها اگر بنای تشکر ندارند بهتر است سکوت اختیار کنند و در دل قدردان زحمات ایشان باشند که اجازه ندادند دیپلماسی ذلت کار را به ناامنی و از دست رفتن تمامیت ارضی برسانند اما متأسفانه امروز می‌بینیم که زبان‌درازی می‌کنند که این کار اوج مظلومیت شهدای ماست که این مظلومیت را از مولا امیرالمؤمنین به ارث برده‌اند؛ در زمان امیرالمؤمنین علی (ع) هم عده‌ای فتنه می‌کردند و وضعیت را به هم می‌ریختند و این امام معصوم را مقصر به هم ریختگی و مشکلات معرفی می‌کردند و شهدای ما به ویژه حاج‌قاسم سلیمانی هم چنین ویژگی را دارند.

وی گفت: آقای محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه به جای اینکه خطایش را بپذیرد و تحلیل‌های غلط ارائه ندهد بپذیرد که این خطاها و اشتباهات و تحلیل‌ها به دلیل ضعف ایمان است که اگر ایمان راسخ داشتند؛ اگر مؤمن به خداوند باشیم در برابر دشمنان قاطعیت به خرج می‌دهیم که در آن صورت دنیا و آخرت‌مان تأمین می‌شود؛‌ اگر ظریف‌ها و بالاتر از او که رئیس‌جمهور باشد به خط شهید سلیمانی معتقد بودند و او را شایسته و بایسته همراهی می‌کردند قطعاً‌ در عرصه اقتصاد مشکلات کشورمان حل شده بود نه اینکه وضعیت اقتصاد و معیشت مردم دچار آشفتگی باشد.

وی افزود: عدم همراهی در بسیاری از عرصه‌ها با حاج‌قاسم سلیمانی منجر به آن شد که در بسیاری از عرصه‌ها عقب بمانیم؛ فشارها و و عدم همراهی دولت موجب شد که قاسم سلیمانی در عرصه کار و تلاش، حداقلی عمل کند ولی اگر دولت به دنبال حرکت در خط حاج‌قاسم سلیمانی بود ما حاج‌قاسم حداکثری در جامعه و در سیاست و اجرا داشتیم و افتخاراتی که در عرصه نظامی از سوی حاج‌قاسم به وقوع پیوسته بود را در سایر حوزه‌ها می‌دیدیم.

نقدعلی گفت: عقب افتادن و دوری گزیدن از مکتب حاج‌قاسم سلیمانی در عرصه اقتصاد و سیاست موجب شد که ما در بسیاری از عرصه‌ها عقب افتاده و شکست بخوریم و هر کجا که با مکتب سلیمانی جلو رفتیم با شایستگی، اقتدار، قوت و اقتدار موضوع تا نتیجه مطلوب جلو رفت و هر کجا از مکتب حاج‌قاسم سلیمانی عقب ماندیم چیزی جز شکست حاصل نشد و همچنین آن دسته از افرادی که از مکتب سلیمانی عقب ماندند و با او همراهی نکردند به جای آنکه تفسیر درست و علت صحیح که همان کاهلی خودشان باشد به گردن آن شهید عزیز می‌اندازند.

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ظریف باید از ساحت ملت عذرخواهی کند، حاج‌قاسم سلیمانی که با تحلیل‌های دولتی‌ها چیزی از شأن و شئونش کم نمی‌شود اما ظریف و دولتمردانی که به حاج‌قاسم توهین می‌کنند به انقلاب اسلامی توهین کرده‌اند؛ قطعا مقامات مسؤول و دستگاه‌های مربوطه باید پیگیری کنند و مجلس هم قطعا این توهین و اهانت به حاج‌قاسم سلیمانی از سوی محمدجواد ظریف را نپذیرفته و عبور وی از خطوط قرمز را بی‌پاسخ نخواهند گذاشت و وظیفه قانونی خود را در این باره عمل خواهد کرد.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج − پنج =

جدیدترین

  • تکریم ارباب‌رجوع حق مردم و یک الزام مدیریتی است
  • برگزاری بیست‌ونهمین یادواره شهید علمدار در ساری
  • غذای اصیل رامسر در قاب نخستین جشنواره آشپزی بومی
  • «یلدا» سنت‌ها را با زندگی امروز پیوند می‌دهد
  • افتتاحیه اولین رویداد منطقه ای تولید محتوای دیجیتال بسیج در رامسر برگزار شد
  • خانه‌هایی که قانون را دور می‌زنند!
  • «نشان ملی برکت» به قرارگاه جهادی علمدار اهدا شد 
  • ورک شاپ‌های تخصصی، حلقه مفقوده ارتقای هنر
  • بازگشت هتل قدیم پس از سه سال انتظار
  • روایتی از کلاس درس تا خط مقدم
  • احیای هویت روستایی و تسریع در بهسازی راه‌ها ضرورت است
  • تأکید بر احیای هویت روستایی و تسریع در بهسازی راه های دسترسی
  • آغاز هفتمین رویداد تولید محتوای بسیج مازندران در قائم‌شهر
  • ترک‌فعل در حوزه جنگل و هوای پاک مشهود است
  • داغ شدن هشتگ قافله‌فاطمی هم‌زمان با تشییع شهدای گمنام
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت