پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

تشدید کنترل ورود خودرو‌ها با پلاک‌های غیربومی به مازندران/حدود ۱۳ هزار خودرو جریمه شدند

رئیس پلیس راه مازندران گفت: کنترل ورود خودرو‌ها با پلاک‌های غیربومی به مبادی ورودی مازندران تشدید شد.

کد خبر :21195 اسفند 20, 1399
چاپ
68 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ، علیرضا قدمی در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار کرد: با توجه به تعطیلی روز پنج شنبه و شرایط کرونایی مبادی ورودی به مازندران در جاده‌های هراز، کندوان، سوادکوه و استان‌های سمنان، گیلان و گلستان بسته هستند.

وی هدف از اجرای محدودیت‌های تردد را قطع زنجیره کرونا اعلام کرد و افزود: رانندگان با پلاک غیر بومی که قصد ورود به استان را دارند حتماً باید نامه معتبر و اصل با مهر و امضا فرمانداری محل زندگی خود به همراه داشته باشند.

رئیس پلیس راه مازندران گفت: افرادی که بدون داشتن مجوز قصد ورود به مازندران را داشته باشند هم اعمال قانون شده و هم به مبدا بازگردانده می‌شوند.

قدمی با بیان اینکه کنترل ورود خودرو‌ها با پلاک‌های غیربومی به مبادی ورودی مازندران تشدید شد، بیان کرد: رانندگانی که به این مصوبه توجه نکنند، پانصد هزار تومان جریمه می‌شوند.

وی گفت: باتوجه به شرایط جاده‌ها، معمولا احتمال ریزش و رانش در محورهای شمال به‌ویژه در روزهای بارانی افزایش می‌یابد که تاکید بر پرهیز از سفرهای غیرضروری است‌.

رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به کنترل جدی خودروها و جلوگیری از ورود خودروهای غیربومی در استان،گفت: طی یک ماه گذشته که از تشدید محدودیت‌های کرونایی می‌گذرد ۱۲ هزار و ۶۵۲ خودرو اعمال قانون و۲۱ هزار و ۳۹۰ خودرو به مبدا خود بازگشت داده شدند.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 + 13 =

جدیدترین

  • رویه‌های نادرست برچیده شود
  • وقتی شکوه، زمان می‌طلبد
  • دیدار مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای مازندران با فرماندار رامسر
  • مردم مازندران با کالابرگ حدود ۱۱ همت خرید کردند
  • مجاهدی که ۵ سال در اوج گمنامی جهاد کرد
  • اشغال ۸۳ درصدی مراکز اقامتی مازندران
  • مردم پس از ۴۷ سال درباره انقلاب چه می‌گویند؟
  • چرا مردم ۴۷ سال با انقلاب ماندند؟
  • ۳۰ شب ایستادگی؛ دست برتر با ایران
  • دستور ویژه برای کنترل قیمت‌ها و یکسان‌سازی نرخ‌ها
  • ما با یزیدیان بیعت نمی‌کنیم
  • کمبودی در تأمین مرغ و کالاهای اساسی نداریم
  • فرسایش «سرمایه اجتماعی» در سایه‌ غیبت‌های مصلحتی
  • میزبانی از بیش از ۷۰۰ هزار نفرشب تا ۱۰ فروردین
  • دریابان تنگسیری بر اثر شدت جراحات به لقاءالله پیوست
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت