به گزارش رامسرنوین به نقل از ایسنا، سردار غلامرضا جلالی در همایش سراسری مدیران بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با اشاره به اینکه در انتهای یک دوره پر تلاطم رویاروئی با دشمن آمریکایی هستیم، تاکید کرد: راهبرد اصلی امریکا در این ایام سخت «فشار همه جانبه و حداکثری» مادون جنگ نظامی بود.
وی با اشاره به اینکه دشمن در این راهبرد، مولفههای جنگ اقتصادی، جنگ امنیتی و تروریستی، جنگ سایبری زیرساختی، جنگ و مانور نظامی، جنگ رسانه ای و جنگ شبکه های اجتماعی را علیه جمهوری اسلامی ایران به کار برده است، تاکید کرد: در این عرصه دشمن از تمام توان خود استفاده کرده و تقریبا غیر از حربه جنگ نظامی مستقیم و گسترده، هیچ گزینه ای نمانده است که مورد استفاده قرار نگیرد.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به اینکه اکنون و در روزهای پایانی کارزار فشار حداکثری می توان تحلیل کاملی از موفقیت دشمن در دستیابی به اهدافش داشت، ادامه داد: اهداف دشمن در این مرحله براندازی بعنوان هدف نهایی، تسلیم ایران بدون قید و شرط و مذاکره برای تسلیم با پیش شرطهای ۱۲ گانه بوده است که هر سه هدف ترامپ علیه ایران با شکست مواجه شده است.
جلالی در تشریح اقدامات دشمن در راستای راهبرد فشار حداکثری گفت: داغ کردن فضای تهدیدات نظامی بین ایران و امریکا از جمله تهدید نظامی، جابجایی تجهیزات نظامی همچون بمب افکن B52، هواپیماهای اف ۳۵ و ناوها، حضور اطلاعاتی پر رنگ تر در منطقه، افزایش پروازهای تحریک آمیز از جمله این اقدامات است.
وی همچنین به ترور شهید سلیمانی با هدف توقف اقدامات محور مقاومت اشاره کرد و گفت: البته آمریکاییها در محاسبات خود دچار اشتباه راهبردی شدند چون با ترور حاج قاسم سلیمانی مکتب قاسم سلیمانی متولد شد.
جلالی به بهرهگیری حداکثری از شیوع بیماری کرونا بعنوان مکمل فشار حداکثری و تداوم تحریم حتی بر دارو توسط آمریکاییها در میانه جنگ ترکیبی اشاره کرد و گفت: این اقدامات، خبث طینت آمریکا و دروغ بودن تمام ادعاهای حقوق بشری این رژیم را نشان میدهد.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور همچنین به انجام یک سری عملیات و تهاجم سایبری به زیرساختهای حیاتی کشور در ایام کارزار فشار حداکثری اشاره کرد و گفت: هدف از این حملات ایجاد اختلال در کارآمدی این زیرساختها و خدمات رسانی به مردم بود که خوشبختانه ناکام بوده است.
جلالی در بخش دیگری از سخنان خود به برخی عوامل فزاینده مخاطرات و تولید آسیبپذیریهای راهبردی در کشور اشاره کرد و گفت: پاسخ ضعیف به جنگ اقتصادی دشمن در مدیریت بازار و دفاع نامناسب از سفره مردم واقعیتی است که نمی توان آن را کتمان کرد.
وی ادامه داد: وقتی دولت اعلام میکند با حدود ۷ میلیارد دلار سرمایه بلوکه شده در کره جنوبی قیمت ارز به ۱۵ هزار تومان کاهش پیدا میکند این سوال پیش میآید که با چه منطقی بیش از ۱۸ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی در کشور در شرایط جنگ اقتصادی به صورت نامناسب توزیع شده است و مشخص نیست این ارز در اختیار چه کسانی و برای چه مصارفی قرار گرفته است و نتیجه این توزیع نامناسب نیز افزایش قیمت کالاهای اساسی یارانهای حتی با تورم بیشتر از کالاهای غیریارانهای شده است.
جلالی افزود: پاسخ ضعیف سیستم اقتصادی در اداره امور معیشتی مردم و توزیع غیرهدفمند یارانهها سبب شد تا بخشی از فشار تحریمهای حداکثری به اقشار ضعیف و محروم وارد شود که غیرقابل قبول است.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور یکی از خبطهای راهبردی را نیز سهلاندیشی مفرط برخی مسئولان در واگذاری با دید مثبت امور زیرساختهای ارتباطات همچون شبکههای اجتماعی به دشمنان دانست و گفت: ما در شرایط جنگی به دلیل این سهلاندیشی زیرساختهای تولید، هدایت، شکلدهی و مدیریت افکار عمومی کشور را به طور رایگان به دشمنان تحویل دادهایم.
وی افزود: تنظیم نکردن روابط بین واردات و صادرات و حمایت نکردن از تولیدکنندگان داخلی و تعطیلی برخی از کارخانههای در حال تولید و واگذاری غیرتخصصی و حاتم بخشی برخی اموال عمومی و کارخانجات و شرکتهای بزرگ به ثمن بخس مشکوک است و این اتفاقات اگر در شرایط عادی هم میافتاد جای سوال داشت چه برسد که ما در شرایط جنگ اقتصادی این رویدادهای تلخ را میبینیم.
جلالی به مجموعه اقدامات جمهوری اسلامی در برابر کارزار فشار حداکثری ترامپ نیز اشاره کرد و گفت: در ابتدا، انتخاب و ابلاغ راهبرد «مقاومت فعال» با رویکرد تولید قدرت و قوی شدن توسط رهبری انقلاب اسلامی بود که عملا هدف آمریکا از ایجاد فشار را بی معنی کرد چراکه ایشان به صراحت هر نوع مذاکره ای را با دولت ترامپ ممنوع کردند.
وی نشان دادن اراده قاطع نظام اسلامی بر مقاومت فعال و پاسخ قاطع در برابر تحریکات نظامی دشمن را از دیگر وجوه مثبت خواند و گفت: مراسم بینظیر تشییع پیکر سردار قاسم سلیمانی بزرگترین پاسخ ملی و منطقهای به اقدام ترامپ در به شهادت رساندن ایشان بود. این مراسم نشان از اراده مردم و انسجام آنها حول محور رهبری انقلاب در برابر تهدیدات دشمن داشت و این حضور بی نظیر که برخی آن را بزرگترین مراسم تشییع پیکر یک فرد در دنیا میدانند پاسخ بینالمللی به آمریکا بود که شما قهرمان ضدتروریسم جهان را ترور کردید و در افکار عمومی جهان محکوم هستید. در واقع این مراسم همه تهدیداتی که دشمن مدتها بر روی آن کار کرده بود را یک شبه خنثی نمود.
رییس سازمان پدافند غیرعامل افزود: مدیریت راهبردی رهبر انقلاب اسلامی از یک تهدید جدی یک فرصت مهم یعنی تکوین مکتب شهید سلیمانی به عنوان راه عملی مبارزه با دشمن را پدید آورد که بسیار قابل توجه است.
جلالی تولید بازدارندگی عمده در پدافند هوایی در برابر هواپیماهای با سقف پرواز بالا پس از انهدام پهپاد جاسوسی آمریکا را نیز از دیگر دستاوردهای ایران در دوران فشار حداکثری خواند و گفت: تولید بازدارندگی در برابر تهدیدات نظامی امریکا تا جائی که دشمن راهبرد فشار حداکثری را صرفا مادون اقدام نظامی تعریف مینماید یعنی دشمن مراقبت میکند تا با ما درگیر نشود و این دقیقا معنای بازدارندگی فعال است.
وی با اشاره به اینکه پاسخ قاطع نظامی ایران در عین الاسد هم بی نظیر بود، تاکید کرد: بعد از جنگ جهانی دوم تاکنون تنها کشوری که به تهاجم نظامی امریکا پاسخ نظامی داده است ایران اسلامی بوده است.
جلالی با اشاره به اینکه دشمن در حوزه جنگ اقتصادی و تحریمها به آخر خط رسیده است و کارزار فشار حداکثری روبه پایان است، گفت: تحریمهای کماثر و بعضا تکراری حاکی از آن است که کفگیر تحریمها به ته دیگ خورده است.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل تاکید کرد: شاید کمی زود باشد که طرف بازنده و برنده را تعریف کنیم اما شواهد و قرائن نشان میدهد که دشمن نتوانسته به اهدافش علیه ما برسد، البته به ما زحمت داده ولی پیروز نشده است.
وی با اشاره به اینکه ایران اسلامی همچون گذشته روی اهداف خود تاکید دارد و هیچ عقب نشینی هم اتفاق نیفتاده است، گفت: تصویب قانون اقدام راهبردی در لغو تحریم ها توسط مجلس شورای اسلامی و تاکید همه سران قوای کشور و رهبری بر اجرای قانون نشان میدهد که راهبرد ما پویاتر و روبه جلوتر شده است.
جلالی در پایان اظهار کرد: الحمدولله رب العالمین ترامپ هم گور به گور شد اما هنوز انتقام حاج قاسم از ترامپ باقی است، ما اراده خود را بر دشمن تحمیل کردیم بنابراین دشمن باید راهبردهای خود را در برابر ما تغییر دهد و این تنها راه چاره آمریکا در برابر ایران است.