پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

نرخ بیکاری در استان مازندران رو به کاهش است/ ترویج حوزه تعاون و اقتصاد روستایی در دستور کار است

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: نرخ بیکاری در استان مازندران رو به کاهش بوده و در سال جاری نسبت به سال گذشته ۸ دهم درصد کاهش داشته و تا پایان سال به زیر ۱۱...

کد خبر :19901 اسفند 2, 1396
چاپ
63 Views
0 نظر

به گزارش رامسرنوین، کامران اصغری در گفت وگویی اظهار کرد: دولت در سال جاری ۳۹۰ میلیارد تومان در حوزه اشتغال روستایی و ۷۵۰ میلیارد تومان در حوزه اشتغال فراگیر به استان مازندران اختصاص داده است.

وی افزود: هدف از حمایت روستائیان در حوزه اشتغال زایی جلوگیری از مهاجرت به شهرها است و در اعطای تسهیلات روستایی ملاک کار تزریق پول نیست بلکه ملاک اصلی اشتغال زایی در روستاها است.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران در ادامه بیان کرد: در روستاها سرانه هر اشتغال ۵۰ میلیون تومان در نظر گرفته شد که سرانه خوبی دارد و باعث اشتغال و توسعه در روستاها می شود.

وی با بیان اینکه سرانه اشتغال در روستاها اقتصاد پایدار را به دنبال دارد یادآور شد: دولت سیاستهای مربوط به اشتغال را در همه جوانب دیده اما دولت در بخش اقتصاد و مالی با مشکل مواجه بوده و توان استخدام نیرو را ندارد بلکه باید خود جوانان و کارآفرینان با دریافت تسهیلات و از طرف دیگر حمایت های دولت کار و شغل ایجاد کنند.

وی با بیان اینکه سیاست کلی نظام در اصل ۴۴ به بخش خصوصی واگذار می شود تصریح کرد: دولت مسئولیتهای اقتصاد و اشتغال را به مردم سپرده است و این می طلبد تا همه همکاری های لازم را داشته باشند تا این مهم به سرانجام برسد.

اصغری در پایان با بیان اینکه بیشتر بیکاران از قشر فارغ التحصیلان هستند وی این بزرگترین دغدغه در کشور است اظهار کرد: نرخ بیکاری در استان مازندران رو به کاهش بوده و در سال جاری نسبت به سال گذشته ۸ دهم درصد کاهش داشته و تا پایان سال به زیر ۱۱ میرسد.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × سه =

جدیدترین

  • ۳۰ شب ایستادگی؛ دست برتر با ایران
  • دستور ویژه برای کنترل قیمت‌ها و یکسان‌سازی نرخ‌ها
  • ما با یزیدیان بیعت نمی‌کنیم
  • کمبودی در تأمین مرغ و کالاهای اساسی نداریم
  • فرسایش «سرمایه اجتماعی» در سایه‌ غیبت‌های مصلحتی
  • میزبانی از بیش از ۷۰۰ هزار نفرشب تا ۱۰ فروردین
  • دریابان تنگسیری بر اثر شدت جراحات به لقاءالله پیوست
  • اجرای نظام ارجاع در صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • فعالیت‌های دریایی در مازندران ممنوع شد
  • آماده‌باش ۲۷۳ تیم هلال احمر در جنگ رمضان
  • نغمه کار در شالیزارها
  • افزایش ۶ درصد تردد نوروزی خودروها در محورهای مازندران
  • اعلام اسامی کاندیداهای انتخابات شورای اسلامی شهرستان رامسر
  • بررسی روند خدمات‌رسانی نوروزی
  • تمدید ساعت کاری ادارات تا ۱۵ فروردین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت