گوشت راسته گوساله یا گوسفند: ۴۰۰ گرم
سبزی خرد شده (مخلوط گشنیز، جعفری و نعنا): ۲ ق. س.
رب انار: ۱.۲ پیمانه
پیاز: ۱ عدد درشت
گردوی چرخ شده: ۱۰۰ گرم
سیر: چند حبه (رنده شود)
نمک و فلفل و روغن زیتون: به مقدار لازم
طرز تهیه کباب ترش:
سیرها را ریز خرد کنید.
پیاز را هم پوست کنده، رنده کنید.
همه مواد لازم را در قابلمهای بریزید و با هم مخلوط کنید سپس تکههای خرد شده گوشت را در مواد بریزید و بعد از اینکه گوشت را به مواد خوب آغشته کردید، دو، سه ساعت قابلمه را در یخچال قرار دهید تا طعم مواد حسابی به خورد گوشت برود.
بعد از این مدت، تکههای گوشت را سیخ کرده و روی آتش کباب کنید.
یک دستور دیگر برای درست کردن کباب ترش
همزمان با رب انار میتوانید مقداری هم آب انار به مخلوط مواد اضافه کنید.
برای درست کردن جوجه ترش هم از همین مواد طعم دهنده میتوانید استفاده کنید.
فقط تفاوت آن با کباب ترش این است که شما میتوانید از همان ابتدا به مواد طعم دهنده نمک هم اضافه کنید.
اگر امکان کباب کردن گوشت را ندارید، بعد از اینکه آن را طعم دار کردید، گوشت را در تابهای بریزید و بعد از اینکه کمی در روغن تفت دادید، مواد طعم دهنده را هم اضافه کنید.
دو نکته مهم برای درست کردن کباب ترش
برای اینکه گوشت کباب سفت نشود، نمک را در مراحل پایانی کباب کردن به گوشت بزنید.
گیلانیها به جای مخلوط سبزیهای نام برده شده، از چوچاق که یک سبزی محلی است استفاده میکنند.