پایگاه خبری تحلیلی رامسرنوین
  • گزیده اخبار :
  • جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ , Friday 22 November 2024
    Ramsarnovin.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 19467
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۲۸ دی, ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۶
  • شما اینجا هستید :آخرین اخبار
  •   

    فواید چای برای سلامت چشم

    نوشیدن یک فنجان چای گرم به‌طور منظم می‌تواند احتمال مبتلا شدن افراد گلوکوم را کاهش بدهد.

    به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ، مطالعات علمی در سال‌های اخیر نشان داده‌اند که چای دارای مجموعه‌ای از فواید گسترده برای سلامتی انسان‌ها است؛ از تقویت سلامت روده‌ها گرفته تا ارتقای عملکرد مغز. با این ‌حال، یکی از جدیدترین مطالعات در همین زمینه نشان می‌دهد که نوشیدن چای می‌تواند برای بینایی هم مفید باشد. گزارشی از این مطالعه در British Journal of Ophthalmology منتشر شده است.

    محققان آمریکایی در این مطالعه متوجه شده‌اند که نوشیدن یک فنجان چای گرم به‌طور منظم می‌تواند احتمال مبتلا شدن افراد به گلوکوم را کاهش بدهد. عوامل خطر ابتلا به گلوکوم عبارت‌اند از سن، سابقه پزشکی ابتلا به بیماری دیابت، چاقی و مبتلا بودن به بیماری فشار خون بالا.

    در این مطالعه، نتایج آزمایش چشم حدود ۱۷۰۰ نفر از افراد بالای ۴۰ سال مورد بررسی قرار گرفته و همچنین میزان استفاده آنان از چای، قهوه و نوشیدنی‌ها دیگر نیز در تحلیل نهایی در نظر گرفته شده است.

    در نهایت مشخص شد که ۸۴ نفر از این افراد به گلوکوم مبتلا شده‌اند، اما هیچ رابطه‌ای بین مصرف قهوه، چای بدون کافئین و نوشیدنی‌های دیگر با این بیماری یافت نشد. این در حالی بود که محققان متوجه شدند مصرف بیش از ۶ فنجان چای داغ کافئین‌دار در هفته، احتمال ابتلا به گلوکوم را حدود ۷۴ درصد کاهش می‌دهد.

    دکتر آنه کولمن (از اعضای دانشگاه کالیفرنیا و از مسئولان این مطالعه) می‌گوید: «مصرف‌کنندگان چای باید این نکته را بدانند که نتایج مطالعه ما در مرحله اولیه هستند و نوشیدن چای هم مستقیما نمی‌تواند از ابتلا به گلوکوم جلوگیری کند».

    پروفسور کریس هاموند (از اعضای King’s College London) با نظر به ارزیابی این یافته‌ها می‌گوید: «این یافته‌ها واقعا جالب هستند و نقش موثر و مثبت آنتی‌اکسیدان‌های درون چای برای سلامتی ما را برجسته می‌کنند. گلوکوم نیز از علت‌های اصلی نابینایی در بسیاری از کشورها مانند انگلستان است. با این‌ حال، این مطالعه هنوز به مراحل تکمیلی نیاز دارد و هنوز نمی‌توان با قطعیت گفت که مصرف چای مستقیما به پیشگیری از ابتلا به گلوکوم منجر می‌شود».

    برچسب ها : ,