پایگاه خبری تحلیلی رامسرنوین
  • گزیده اخبار :
  • شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ , Saturday 23 November 2024
    Ramsarnovin.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 19429
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۲۶ دی, ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۶
  • شما اینجا هستید :آخرین اخبار
  •   

    کودکتان را با غذا‌های خوش طعم از شیر بگیرید

    استفاده از سیب و گلابی بهترین راه برای پیشگیری از یبوست در هفته‌های اول غذا خوردن کودک است. مخلوط کردن آن‌ها با آووکادو، طعم شیرین مواد را متعادل می‌کند.

     به گزارش رامسرنوین به نقل از  بلاغ،  کودکان بین ۴ و ۶ ماهگی به خوردن غذای جامد علاقه نشان می‌دهند و از این زمان می‌توانید او را با طعم خوراکی‌های مختلف آشنا کنید. به نقل از سلامت نیوز ، کودکان با روش‌های مختلف از شیر گرفته می‌شوند.

    کودکتان را با غذا‌های خوش طعم از شیر بگیرید

    کودکان با روش‌های مختلف از شیر گرفته می‌شوند. برخی از آن‌ها با اشتیاق از طعم‌های جدید استقبال می‌کنند، برخی حتی از غذا‌های بسیار نرم هم بدشان می‌آید و برخی دیگر دوست ندارند غذایی را با قاشق بخورند و می‌خواهند خودشان با دست، غذا را به دهان بگذارند. خلق و خوی کودک تان می‌تواند روی فرآیند از شیرگرفتن بسیار موثر باشد.

    کودکان آرام

    این کودکان از خوردن شیر راضی هستند و کمی دیرتر به غذا‌های جامد پاسخ مثبت می‌دهند.

    برخی از این کودکان ممکن است هنوز نتوانند به راحتی بنشینند و گردن خود را صاف نگهدارند.

    مراقب علایم آمادگی در کودک‌تان باشید، اما برای از شیر گرفتن او عجله نکنید.

    چنین کودکی ممکن است نزدیک شش ماهگی از غذای جامد استقبال کند.

    کودک حساس

    این کودکان معمولا ایرادگیر هستند و البته ممکن است وسوسه بشوند که غذا‌های جامد را امتحان کنند؛ بنابراین هر وقت احساس کردید که آمادگی خوردن یک غذای جامد را دارد، به او فقط یک نوع ماده غذایی بدهید.

    هر زمان هم که به این ماده غذایی عادت کرد، خوراکی‌های دیگر را به او معرفی کنید.

    کودک اجتماعی

    چنین کودکی به نظر می‌رسد علاقه‌مند به خوردن غذا باشد و شما خیلی زود بتوانید تعداد شیرخوردن او را کمتر کنید.

    زمانی که او قاشق را از دست‌تان، قاپید و دوست داشت روی بغل شما بنشیند، بهترین زمان برای معرفی غذای جامد به اوست.

    کودک کند و آهسته

    چنین کودکی ممکن است غذای جامد را از دهان خود بیرون بفرستد. چرا که ماده جدید و ناآشنایی است و او معمولا در برابر تغییر مقاومت می‌کند.

    به او اجازه دهید، ابتدا غذا را با دست بگیرد و آن را امتحان کند. بعد از مدتی بالاخره تصمیم می‌گیرد، غذا را امتحان کند.

    موز و ماست و خرما

    ۱ فنجان

    مواد لازم

    ۱ عدد موز ورقه ورقه شده، ۲ عدد خرما (البته بدون هسته)، نصف فنجان ماست ساده پرچرب

    طرز تهیه

    موز، خرما و ماست را با یکدیگر ترکیب کنید تا کاملا صاف و یکدست و مناسب خوردن شود.

    نکته: طعم شیرین و خامه‌ای این خوراکی، بهترین شروع غذا خوردن در کودکان است.

    پوره میوه استوایی

    ۱ فنجان

    هرازگاهی خوب است که از مواد خام در پوره کودک به کاربرید تا مواد مغذی آن بدون حرارت دیدن سالم بمانند.

    مواد لازم

    ۱ عدد پاپایا (دانه‌های آن را درآورده و پوست کنده و خرد کنید)، انبه پوست کنده و خرد شده، یک چهارم فنجان کرم نارگیل

    روش تهیه

    پاپایا و انبه و کرم نارگیل را با استفاده از مخلوط کن، کاملا مخلوط کنید. یا اینکه می‌توانید این کار را با دست انجام دهید.

    پوره میوه استوایی کودک‌تان آماده است.

    اسموتی توت فرنگی و موز

    ۱ فنجان

    این اسموتی را تمام کودکان دوست دارند. البته میوه‌ها باید کاملا رسیده باشند.

    مواد لازم

    یک دوم فنجان توت فرنگی تازه یا فریزری، یک دوم موز خرد شده، یک سوم فنجان ماست یونانی پرچرب

    روش تهیه

    توت فرنگی‌ها، موز و ماست را با هم مخلوط کرده و یک اسموتی صاف و یکدست آماده کنید.

    نکته: ویتامین C، وقتی در برابر حرارت قرار می‌گیرد، خاصیت خود را از دست می‌دهد، بنابراین بهتر است که منابع غذایی حاوی ویتامین C. را خام مصرف کنید.

    توت فرنگی‌های تازه، بهترین انتخاب هستند.

    فرنی سیب زمینی شیرین

    ۱ فنجان

    مواد لازم

    ۱ عدد سیب‌زمینی شیرین با پوست و به دو نیم برش زده شده، شیر مادر یا شیرپرچرب و یک عدد چوب دارچین

    طرز تهیه

    فر را روشن کرده و درجه حرارت آن را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. سپس درون یک ماهیتابه، کاغذ پوستی قرار دهید.

    سیب‌زمینی‌هایی را که از وسط به دو نیم برش زده‌اید به همراه چوب دارچین درون ماهیتابه گذاشته و رویش را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید.

    بگذارید حدود ۲۵ دقیقه و یا تا زمانی که کاملا بپزد در فر بماند. سپس کاغذ آلومینیوم را برداشته و بگذارید چند دقیقه دیگر نیز به همین حال درون فر بماند.

    چوب دارچین را بردارید و گوشت نرم شده سیب‌زمینی را با قاشق از پوست آن جدا کنید. سپس آن را کاملا پوره کرده و با شیر به گونه‌ای که مانند فرنی نرم شود، مخلوط کنید.

    نکته: طعم دارچین و بافت سیب‌زمینی شیرین برای کودکانی که به تدریج غذای جامد وارد برنامه غذایی‌شان می‌شود، بسیار عالی است.

    پوره سیب، گلابی و آووکادو

    ۱/۲ فنجان

    کودک‌تان اگر خلق و خوی یک کودک اجتماعی را از خود بروز می‌دهد، عاشق طعم این پوره می‌شود.

    مواد لازم

    ۱ عدد سیب قرمز یا صورتی پوست کنده و یا رنده شده (یا کاملا خرد شده)، ۱ عدد گلابی پوست کنده و کاملا خرد شده، ۱ عدد آووکادو پوست کنده و کاملا خرد شده، یک دوم قاشق غذا چایخوری آب لیموترش

    طرز تهیه

    درون یک قابلمه کوچک، کمی آب (۱ تا ۲ سانتی‌متر) بریزید و بگذارید به جوش آید.

    سپس حرارت زیر آن را کم کنید و سیب و گلابی را درون آن ریخته و بگذارید به مدت ۳ تا ۵ دقیقه یا تا زمانی که کاملا نرم شوند، در قابلمه باقی بمانند.

    سپس میوه‌ها و گوشت آووکادو را با هم مخلوط کرده و به صورت پوره درآورید. در پایان آب لیموترش را به آن اضافه کنید.

    نکته: استفاده از سیب و گلابی بهترین راه برای پیشگیری از یبوست در هفته‌های اول غذا خوردن کودک است. مخلوط کردن آن‌ها با آووکادو، طعم شیرین مواد را متعادل می‌کند.