این تحقیق بر روی موشهای مبتلا به چاقی آزمایش شد که برای ۲۲ هفته رژیم غذایی آنها فقط شامل غذاهای چرب بود.
در هفته شانزدهم از این آزمایش، موشها به دو گروه تقسیم شدند.
در گروه اول علاوه بر غذای چرب به غذای موشها دانههای فلفل سیاه با بوی آلدهید معطر -که طعمی شبیه وانیل و دارچین داشت – اضافه شد و گروه دوم همچنان به تغذیه قبلی خود ادامه دادند.
در پایان هفته بیست و دوم، از موشها تستهای توده بدنی و آنالیز خون گرفته شد، در گروه اول افزایش توده بدنی بدون چربی، افزایش مواد معدنی اشباع شده و تراکم مواد معدنی در استخوانها ثبت شد.
در این گروه پس از ۶۰ دقیقه از مصرف فلفل سیاه، کاهش قند خون موشها را به همراه داشت.
دانشمندان هندی نتیجه گرفتند که فلفل سیاه به کنترل برخی از ژنهای مرتبط با چاقی کمک میکند و میتواند به عنوان یک دارو برای کاهش وزن استفاده شود.