وی با تاکید بر اینکه بهتر است از غذاهایی که در گذشته مرسوم بوده مانند آبگوشتها و انواع آشها در وعده غذایی استفاده کرد، افزود: در طب سنتی بیشتر مصرف موادی همچون ارده، شیره انگور، بادام شیرین و خرما را توصیه میکنیم، ضمن آنکه در مورد مصرف نان نیز باید توصیه کرد از نان گندمی که ارزش غذایی بالایی داشته باشد، استفاده شود که در میان انواع نان، سنگگ به دلیل پخت خوب مناسبتر است.
این متخصص طب سنتی به تفاوتهای غذایی در هر سن اشاره کرد و گفت: سفره غذایی برای یک سالمند نباید مانند یک کودک باشد، زیرا کودک در سن رشد است و مزاجش گرم وتر است، اما سالمند در مزاج سرد قرار گرفته است و اگر میخواهیم سالم باشیم باید برای غذا خوردنمان وقت بگذاریم.
وی در پایان اظهارکرد: از دیدگاه طب سنتی خوابیدن بلافاصله بعد از غذا خوردن باعث به وجود آمدن مشکلات گوارشی میشود.