پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

مانع عطسه‌های ناگهانی نشوید

به دلیل اینکه عطسه ارادی نیست هیچ راهی برای جلوگیری از عطسه وجود ندارد به بیمارانی که جراحی بینی انجام داده‌اند و احتمال خونریزی در آن‌ها وجود دارد توصیه می‌شود با دهان باز عطسه کنند تا فشار کمتری به...

کد خبر :18948 دی 13, 1396
چاپ
38 Views
0 نظر
به گزارش رامسرنوین به نقل از  بلاغ، جراح و متخصص گوش، حلق و بینی گفت: آلرژی از عمده‌ترین دلایل عطسه است؛ اگر جلوی عطسه کردن گرفته شود، فشار به ناحیه‌های گوش، حلق، بینی و چشم وارد می‌شود.به نقل از سلامت نیوز، مسعود قاسمی جراح و متخصص گوش و حلق و بینی ، شایع‌ترین علت عطسه کردن را آلرژی عنوان کرد و گفت: عطسه یک رفلاکس غیرارادی است و از دیگر دلایل ایجاد آن ویروس، سرماخوردگی و… است.

 

مانع عطسه‌های ناگهانی نشوید

 

قاسمی افزود:‌چندین قسمت از اعضای بدن در عطسه کردن شرکت دارند و اگر جلوی عطسه کردن را بگیریم. فشار به ناحیه‌های گوش، حلق، بینی و چشم وارد می‌شود.

وی تصریح کرد: به دلیل اینکه عطسه ارادی نیست هیچ راهی برای جلوگیری از عطسه وجود ندارد به بیمارانی که جراحی بینی انجام داده‌اند و احتمال خونریزی در آن‌ها وجود دارد توصیه می‌شود با دهان باز عطسه کنند تا فشار کمتری به ناحیه گوش، حلق و بینی وارد شود.

جراح و متخصص گوش و حلق و بینی گفت: شاید عطسه کردن از نظر افراد مورد ساده‌ای باشد، ولی عطسه یک سازوکار پیچیده است که علاوه بر گوش، حلق و بینی اندام‌های مغز، ریه و دیافراگم را درگیر می‌کند.

قاسمی با اشاره به صدای متغییر عطسه در افراد مختلف گفت: از آنجا که شرایط بدنی افراد با یکدیگر فرق می‌کند صدا و شدت عطسه آن‌ها نیز با یکدیگر متفاوت است و فرد هیچ دخالتی در میزان شدت صدای آن ندارد.

وی افزود: عطسه یک سازوکار پرفشار است و وقتی از عطسه کردن جلوگیری و قصد رفع آن را می‌کنید، احتمال پارگی مویرگ‌های اعضای درگیر با عطسه وجود دارد. همچنین اگر اندام‌هایی مانند چشم و… تحت عمل جراحی گرفته باشند بسیار حساس‌تر هستند و باید با دهان باز عطسه کنند.

جراح و متخصص گوش و حلق و بینی در پایان توصیه کرد: در برخی موارد به دلیل ویروسی بودن ترشحات عطسه اگر در مکانی عمومی انجام گیرد امکان سرایت آن به افراد دیگر وجود دارد لذا باید جلوی دهان را با دستمالی پوشاند.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 3 =

جدیدترین

  • باران زمستانی مهمان رامسر شد
  • وارونگی ارزش‌های انقلاب در رسانه‌های معاند
  • «آرمادای ترس» واشنگتن در آزمون ۴۷ ساله شکست خورد
  • بهره‌برداری از طرح‌های گازرسانی رامسر با اعتبار ۵۳۰ میلیارد تومان
  • مساجد محور آگاهی‌بخشی حقوقی و صیانت از ارزش‌های اجتماعی باشند
  • ایران در قلب شطرنج ژئوپلیتیک جهان نقش‌آفرینی می‌کند
  • تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
  • پاسخ هرگونه خطای محاسباتی دشمن، منطقه‌ای و گسترده خواهد بود
  • «انتظار پویا» نبض بیداری ملت
  • ۲۲ بهمن با حضور همیشگی مردم پرشورتر از همیشه
  • راه شهدا با حضور مردم زنده می‌ماند
  • برای خلق حماسه‌ای دیگر
  • مازندران در خط حضور؛ خروشان در مسیر انقلاب
  • مبارزه و خدمت دو مسیر جدانشدنی بود
  • خدمات قضایی بدون وقفه ادامه دارد
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت