پایگاه خبری تحلیلی رامسرنوین
  • گزیده اخبار :
  • جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ , Friday 22 November 2024
    Ramsarnovin.ir
    آرشیو سایت





  • کد مطلب : 18436
  • تعداد نظرات : ۰ نظر
  • تاریخ انتشار خبر : ۷ دی, ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۹
  • شما اینجا هستید :آخرین اخبار
  •   

    مافین استروزل یک عصرانه فوق العاده

    در یک کاسه متوسط، تخم‌مرغ‌ها را با چنگال هم بزنید، شیر و روغن کانولا را اضافه کنید. مخلوط تخم‌مرغ را به طور یکجا به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید. در آخر، سیب رنده شده را اضافه کنید.

    به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ، به نقل از فوت و فن استروزل نوعی شیرینی است که با کره، خرده‌های نان و شکر تهیه می‌شود و اصولا برای روی مافین یا نان استفاده می‌شود.

     

    مافین استروزل یک عصرانه فوق العاده

     

    تعداد: ۱۲ عدد
    زمان تهیه: ۲۵ دقیقه
    زمان پخت: ۲۰ دقیقه

    مواد لازم

    روغن
    یک پیمانه آرد کامل
    یک پیمانه آرد گندم
    ۱/۳ پیمانه شکر قهوه‌ای
    ۲ ٫ ۵ قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر
    یک قاشق چایخوری ادویه پای سیب
    ¼ قاشق چایخوری نمک
    دو عدد تخم‌مرغ درشت
    یک پیمانه شیر
    دو قاشق غذاخوری روغن کانولا
    ¾ پیمانه سیب رنده شده
    دو قاشق غذاخوری گردوی خرد شده
    یک قاشق غذاخوری تخم کتان خوراکی
    یک قاشق غذاخوری کره

    طرز تهیه

    ۱- فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید. قالب‌های مافین را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، آرد کامل، آرد گندم، ۱/۳ پیمانه شکر قهوه‌ای، بیکینگ‌پودر، ادویه پای سیب و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. در میان آن‌ها یک گودال ایجاد کنید و کنار بگذارید.

    ۲- در یک کاسه متوسط، تخم‌مرغ‌ها را با چنگال هم بزنید، شیر و روغن کانولا را اضافه کنید. مخلوط تخم‌مرغ را به طور یکجا به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید. در آخر، سیب رنده شده را اضافه کنید. با قاشق مایه آماده شده را درون قالب‌های مافین بریزید و دوسوم آن‌ها را پر کنید.

    ۳- در یک کاسه کوچک، گردو، تخم کتان و یک قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای را با هم مخلوط کنید. کره را اضافه کنید و با هم‌زن دستی هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس آن‌ها را روی مواد داخل قالب‌های مافین بریزید.

    ۴- آن‌ها را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. این دسر را باید گرم سرو کنید.

    ارزش غذایی

    کالری: ۱۶۳
    چربی: ۶ گرم
    کلسترول: ۳۹ میلی‌گرم
    کربوهیدرات: ۲۵ گرم
    فیبر: ۲ گرم
    پروتئین: ۴ گرم
    سدیم: ۱۶۷ میلی‌گرم