پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

کلمه‌ای به نام فارغ التحصیلی نداریم، دائما باید طالب علم بود

رئیس دانشگاه آزاد قائمشهر گفت: کلمه‌ای به نام فارغ التحصیلی نداریم و دانش آموختگی در واقع پایان یک مرحله از زندگی و آغاز مرحله جدید و دیگر...

کد خبر :18404 دی 6, 1396
چاپ
64 Views
0 نظر
به گزارش رامسرنوین به نقل از دانشگاه چه خبر، سید حسین ابراهیمیان در جمع دانش آموختگان دانشگاه آزاد قائمشهر با اشاره به اینکه دین اسلام دین دانش آموزی و آموزش برای رسیدن به یک زندگی شرافتمندانه است، گفت: اهمیت علم و دانش در اسلام به قدری است که اولین کلمه ای که خداوند متعال بر پیامبر اکرم (ص) نازل فرمود: اقرأ (بخوان) بوده است.

رئیس دانشگاه آزاد قائمشهر با تبیین اهمیت علم و علم آموزی ادامه داد: اهمیت علم و دانش در اسلام به حدی است که نبی مکرم اسلام (ص) در جنگ بدر دستور داد هرکس به ۱۰ نفر علم بیاموزد از اسارت آزاد می شود.

وی بیان کرد: عالم و دانشمند دارای درجات رفیعی در دین اسلام است و در روایات ما آمده است که فضیلت عالم بر کسی که در حال عبادت خدا است مثل فضیلت ماه بر سایر نجوم در شب چهاردهم است.

ابراهیمیان در بخشی دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه در اسلام فارغ التحصیلی نداریم، خاطرنشان کرد: در همه جا تعبیری به نام فارغ‌التحصیلی وجود دارد ولی در اسلام چنین تعبیری وجود ندارد؛ زیرا باید ز گهواره تا گور دانش بجوییم.

رئیس دانشگاه آزاد قائمشهر در ادامه خطاب به دانش آموختگان حاضر افزود: امروز به درگاه خداوند شاکر باشید که یک درجه از تحصیلات خود را به اتمام رسانده‌اید.

وی در پایان گفت: دانش آموختگی در واقع پایان یک مرحله از زندگی و آغاز مرحله جدید و دیگر است و در واقع این روز برای والدین و اساتید شما عزیزان روز بسیار بزرگی است؛ چون شاهد به ثمر نشستن زحماتشان هستند.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + پانزده =

جدیدترین

  • آرامش در بازار رامسر، با نظارت میدانی و تأمین کالا
  • رئیس سازمان بسیج مستضعفین به شهادت رسید
  • خون امام خامنه‌ای در رگ‌های ملت جریان دارد
  • چهارشنبه‌سوری متفاوت در مازندران+فیلم
  • ملت ایران با وحدت و ایمان بر تهدیدات پیروز شد
  • توزیع ۳۵۱۷ تن نهاده های دامی درسال ۱۴۰۴ در رامسر
  • (بدون عنوان)
  • راه نجات منطقه اتحاد ملت‌های مسلمان است
  • تغییر دکترین دفاعی ایران تا برتری در میدان موشکی
  • حماسه روز قدس الهام‌بخش آزادی‌خواهان جهان شد
  • رهبر بصیر، آرمان علی (ع) را زنده می‌کند
  • همبستگی اجتماعی میوه درخت «سلامت معنوی» است
  • غرفه و دکه های بین راهی بدون مجوز فعالیت نداشته باشند
  • بازار بر وفق مراد؛ خبری از صف‌های طولانی نیست
  • رهبر جدید با بینش عمیق و نگاه روزآمد به میدان آمد
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت