پایگاه خبری رامسرنوین
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت

نوع و آمار را وارد کنید برای جستجو

در خانه مایونز سالم درست کنید

برای ترکیب کردن دو مایعی که به خوبی با هم مخلوط نمی‌شوند، هم زدن با سرعت بالا مورد نیاز است. درست مانند این است که بخواهید روغن و سرکه را برای اضافه کردن به سالاد با هم مخلوط...

کد خبر :17887 آذر 22, 1396
چاپ
14 Views
0 نظر
به گزارش رامسرنوین به نقل از بلاغ، در دوران دانشجویی، اصلی‌ترین فرم ورزشی که انجام می‌دادم درست کردن سس مایونز با همزن دستی بود. درست کردن مایونز با دست، کار سختی نیست، به نقل از کرمانی اما به ساعدی بسیار قوی نیاز دارد که حدود ۵ دقیقه باید با تمام سرعت هم بزند.

در خانه مایونز سالم درست کنید

از آنجا که این روش، کمی خسته کننده بود تصمیم گرفتم راهی جدید برای درست کردن سس ابداع کنم و آن هم استفاده از مخلوط کن بود. با استفاده از مخلوط کن، تقریبا هر زمانی که دوست داشته باشید می‌توانید سس درست کنید.

برای ترکیب کردن دو مایعی که به خوبی با هم مخلوط نمی‌شوند، هم زدن با سرعت بالا مورد نیاز است. درست مانند این است که بخواهید روغن و سرکه را برای اضافه کردن به سالاد با هم مخلوط کنید. از آنجا که در مایونز، بیشتر از دیگر مواد روغن استفاده می‌شود، مخلوط کردنش نیز کمی دشوارتر است. اگر بخواهید این کار را با کمک دست انجام دهید، مسلما به نیروی بالایی نیاز دارید و دستتان خیلی ساده خسته خواهد شد.

هم زدن آرام نیز باعث می‌شود مایونزتان خراب شود و تنها استخری از روغن، تخم مرغ و آب لیموی شناور برایتان باقی خواهد ماند. با استفاده از مخلوط کن، اجازه دهید نیروی برق این کار را برایتان انجام دهد. حالا می‌توانید قدرت دستتان را برای کار‌های مهم تری مانند غذا خوردن نگه دارید!

من دوست دارم برای درست کردن مایونز، از طعم طبیعی روغن هسته انگور کمک بگیرم (می توانید از روغن کانولا نیز استفاده کنید که تقریبا همان کار را می‌کند، اما طعمش به قوت روغن هسته انگور نیست. می‌توانید از روغن زیتون نیز استفاده کنید). همچنین از آنجا که در مواد بکار رفته زرده تخم مرغ نیز وجود دارد، بهتر است از تخم مرغ‌های پاستوریزه استفاده کنید تا خطر مسمومیت‌های غذایی مانند سالمونلا کاهش پیدا کند.

یک عدد زرده تخم مرغ، یک قاشق غذا خوری روغن هسته انگور (یا کانولا و زیتون)، دو قاشق چای خوری خردل، یک قاشق غذا خوری آب لیمو، یک دوم قاشق چای خوری نمک، مقداری فلفل سیاه آسیاب شده و مقدار کمی سرکه سفید را داخل مخلوط کن بریزید. روی مخلوط کن را با درپوشی که در خود سوراخ دارد، بپوشانید. چند مرتبه دکمه مخلوط کن را بزنید تا مواد داخل آن با هم ترکیب شوند.

در حالی که موتور مخلوط کن روشن است، به آرامی یک فنجان روغن را به مواد اضافه کنید. همینطور که روغن به آرامی با مواد داخل مخلوط کن ترکیب می‌شود، مایونزتان نیز درست می‌شود.

بعد از حدود دو دقیقه مایونز حالتی سبک و ضخیم به خود می‌گیرد. مایونز را بچشید و اگر لازم دانستید مقداری خردل، نمک یا آب لیمو به آن اضافه کنید. رنگ این مایونز نسبت به آنچه از فروشگاه‌ها می‌خرید کمی زرد‌تر است، اما طعمش هزاران بار بهتر خواهد بود و سالم است.

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 − هفت =

جدیدترین

  • تأکید بر احیای هویت روستایی و تسریع در بهسازی راه های دسترسی
  • آغاز هفتمین رویداد تولید محتوای بسیج مازندران در قائم‌شهر
  • ترک‌فعل در حوزه جنگل و هوای پاک مشهود است
  • داغ شدن هشتگ قافله‌فاطمی هم‌زمان با تشییع شهدای گمنام
  • سرعت پیری باید متوقف شود
  • اصلاحات تازه برای بازنشستگان و کالابرگ در راه است
  • جامعه امروز بیش از هر زمان نیازمند تفکر بسیجی است
  • مازندران در سراشیبی خاموش جمعیت
  • از قنات تا چاه عمیق
  • شبکه ایران یاران جوان بازوی عملیاتی سمن‌ها در کشور
  • رامسر یک گام تا احیای پروازهای پایدار
  • اجرای طرح توانمندسازی ایثارگران در ۸ استان کشور
  • دود بی‌تفاوتی بر فراز مازندران
  • نمایشگاه دستاوردهای روستایی
  • وقتی یک سوزن اُمید می‌شود
  • صفحه اصلی
  • اخبار برگزیده
  • اخبار رامسر
  • فیلم
  • گزارش و گفتگو
  • گزارش تصویری
  • یادداشت